Parisuhteessa tapahtuvat raiskaukset yleisimpiä

0

 

DXwCOGOXUAEZ3mT

1.5.2018

Suomen ja Ruotsin valtamediat ovat viimeisten päivien aikana painottaneet sitä, että suurin osa raiskauksista tapahtuu ”suhteessa”. Uskomatonta, mutta valtamedia puhuu kerrankin totta.

Olen tilannut vuoden alusta jokaisen vastaan tulleen raiskaustapauksen oikeudenkäyntipöytäkirjat. Jutut ovat tulleet summittaisesti esiin medioista tai somesta. Moni juttu vaikuttaa aluksi raa´alta, mutta osoittautuu lopulta aika mitättömäksi. Tai toisinpäin. Vähäpätöiseksi uutisoitu juttu voi olla taustaltaan hyvinkin raaka. Valtamedian uutisesta ei voi ikinä tietää jutun oikeaa luonnetta. Joskus se voi olla sinne päin, useimmiten ei.

Ruotsista pöytäkirjoja tilattiin noin 50, Suomesta 20. Merkittävää on se, että Ruotsin pöytäkirjoista löytyi vain kaksi ruotsalaista nimeä,  kuten myös Suomen.

Mikä sitten on tyypillisin raiskaus?

Se tosiaankin on suhteessa tapahtunut raiskaus!

Tyypillinen esimerkki on jo viime viikolla kirjoittamani juttu 14-vuotiaan tytön törkeästä raiskauksesta ja raiskauksesta. Tyttö oli juuri täyttänyt 14 ja tutustui aikuiseen afgaanimieheen. Alkoi orastava suhde. Tyttö vei afgaanin kotiin näytille ja vanhemmat antoivat tytölle siunauksen ”seukatata” afgaanin kanssa, jos housut pysyvät jalassa. Afgaanimies sai vierailla tytön makuukamarissa vanhempien valvonnassa.

Afgaanille ei kuitenkaan riittänyt kädestäpitely vaan alkoi seksin vaatiminen. Tyttö suostui ensin tavalliseen yhdyntään. Sen jälkeen alkoi suihinotto. Ja lopulta mentiin rasvatulla aunuksella. Tyttö olisi halunnut lopettaa suhteen, koska häntä alkoi ällöttää ass-to-mouth-paneminen. Afgaani pani tyttöä ensin takapuoleen, jonka jälkeen lasti laskettiin tytön suuhun. Lopulta tyttö kertoi asiasta vanhemmilleen ja afgaanimies tuomittiin kymmenistä raiskauksista pieneen nuorisohoitoon lapsen raiskauksesta.

https://pt-media.org/2018/04/28/afgaani-tuomittiin-pieneen-nuorisohoitoon-pikkutyton-kymmenista-raiskauksista/

Toinen tyypillinen tapaus on hieman erilainen, mutta sekin tapahtui suhteessa. Äiti otti kotiin maskotiksi afgaanimiehen. Miehellä ei ollut vielä oleskelulupaa. Äiti rakastui tulisesti. Afgaani muutti taloon.

Aika pian tuli selväksi, että afgaania ei tosiasiassa kiinnostanut nelikymppisen äidin kansssa vehtaaminen, mies alkoi pitää peliä äidin 7-vuotiaan tyttären kanssa. Afgaani piteli ensin kädestä kiinni, mutta lopulta raiskasi tyttöä aina kun vain sai jäätyä tämän kanssa kahden. Raiskaussuhde jatkui vuosia. Oikeuden mukaan mies raiskasi tyttöä oraalisesti, vaginaalisesti ja anaalisesti kymmeniä kertoja. Tyttö yritti kertoa asiasta äidille, mutta tämä ei halunnut tai suostunut uskomaan asiaa. Lisäksi äiti pelkäsi, että afgaani karkoitetaan jos asia tulee ilmi.

https://pt-media.org/2018/02/12/aiti-otti-kotiin-maskotiksi-afgaanin-joka-raiskasi-tytarta-useiden-vuosien-ajan/

Ylläolevat ovat kouluesimerkkejä suhteessa tapahtuvista raiskauksista. Kolmanista maista tullut mies alkoi seurustella pikkutytön kanssa. Pikkutyttö ei olisi välttämättä halunnut seksiä, mutta mies halusi. Lopulta pantiin päntöimenään. Toisaalta monissa tapauksissa seksiä jaettiin myös kavereille. Eräs Uppsalan tapaus on tästä hyvä esimerkki. Mies pani 13-vuotiasta. Sen jälkeen tyttöä jaettiin kavereille ja seksiä kuvattiin. Sen jälkeen kuvia ja filmejä jaettiin kavereiden kesken. Toisessa afgaanimies haki 13-vuotiaan tyttöystävänsä koulusta kesken oppitunnin, juotti tämän känniin ja pani ostarin vessassa. Isä haki spermaa valuvan tytön kotiin.

Ns. puskaraiskauksissa tyyli oli hieman erilainen. Ruotsin 50:stä vain muutamassa puskaraiskauksessa tekijä oli yksin. Kaikissa muissa tekijöitä oli 2-5. Puskaraiskauksissa useimmiten afgaaneista koostunut joukkio yllätti naisen pensaikossa, lumihangessa tai keskellä maantietä ja raiskasi. Yleensä teko kuvattiin. Ruotsin raiskaustapauksista 10 oli puskaa, suurin osa suhderaiskauksia. Joukossa oli joitakin yksittäisiä tapauksia, jotka eivät mene puskapuolelle, mutta eivät suhteeseenkaan. Yksi ruotsalainen nimi löytyi Boråsin joukkoraiskauksesta, jossa  sammunutta tyttöä raiskattiin kotibileissä makuuhuoneessa. Toinen nimi tuli suhderaiskauksessa, jossa eron jälkeen mies raiskasi naisen.

Suomen tapauksista puolet oli suhderaiskauksia, joissa Ruotsin afgaaneista poiketen irakilainen raiskasi 12-15-vuotiasta tyttöystäväänsä. Useissa tapauksissa suhde ei ollut vielä edes kunnolla alkanut, kuten kouluesimerkkinä Helsingin tapaus, jossa kolmekymppinen irakiaano tarjosi lapselle hashista, sen jälkeen väkisinmakuuta. Yhdessä tapauksessa umpisuvakki päästi irakiaanon kotiinsa monta kertaa, ja lopulta sai mitä kaipasi.

Suurin osa raiskauksista oli siis suhderaiskauksia, jossa kolmansista maista tullut mies raiskasi alaikäistä tyttöystäväänsä. Suurin osa puskaraiskauksista taas oli joukkoraiskauksia, joissa kolmansista maista tulleet miehet 2-5 hengen voimalla raiskasivat ruotsalaista naista.

Kun valtamedia seuraavan kerran kertoo, että suhderaiskaukset ovat tyypillisintä raiskausta, voit sanoa, että se totta tosiaankin on faktaa.

Linkistä jutut useimpiin tapahtumiin. En ole kirjoittanut kaikista raiskaustapauksista, sillä jos niitä alkaisi kirjoittamaan, elämässä ei ehtisi muuta tehdä kuin kuvata suhderaiskauksia.

https://pt-media.org/category/seksuaalirikokset/

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Parisuhteessa tapahtuvat raiskaukset yleisimpiä

 1. Ei taida löytyä Ruotsista tapausta, jossa ruotsalainen isä olisi pieksänyt pikkutyttären raiskanneen muukalaisen.

 2. Mietin näitä jotka ottavat maskotteja koteihinsa että ovatko ne päästään vialla? Vai eivätkö ne saa oikeaa miestä ja ovat siksi niin vihaisia että kostavat sen lapsilleen? ”Jos minä elän epätyydyttävässä (seksi)elämässä niin sinäkin tulet elämään. Sinullekkaan seksi ei saa olla nautintoa etkä tule luottamaan puolisoosi koskaan”.

  Olikohan se IS vai IL joka julkaisi tilastoja paikkakuntaisista raiskaustilastoista. Oli aika hupaisaa lukea oman kunnan tuloslistaa 0, 0, 0, 1, 1, 2. Hmm… ja mihin ajankohtaan tuo muutos kulminoituu? Siihen kun ajettiin vastuuta ja taakkaa ilmaista loppuiän ylöspitoa vaativien osalta. Mutta, meidänkin kunnanedustajat haluavat tätä. Päätös on ja se pysyy.

 3. Valtamedia on matuinvaasion alusta asti yrittänyt syyllistää kantaväestön miehiä raiskausten valtavasta lisääntymisestä. Eli on yritetty pehmentää matujen rajua intoa alaikäsiten raiskauksista ja edes se ”normaali” ei ole riittänyt, vaan sitä heppiä tungetaan heti perseen puolelle. Sen tietää mitä vahinkoa se aiheuttaa vielä alaikäiselle eikä se aikuisellekkaan tervettä ole. Noilta suvakeilta kersat pois heti ensimmäisen tapauksen jälkeen missä matu on otettu ”kotihoitoon” ja alaikäisiin sekaantuminen on tapahtunut.

  1. Nyt taisi huugo heittäytyä lääketieteen asiantuntijaksi ilman lääketieteen asiantuntemusta eli suoraan sanottuna lääketieteellistä todistusaineistoa miehen kikkelillä tehdyn anaalipanon haitallisista ruumiillisista vaikutuksista ei ole. Tuskin noilla i-rakeilla on sentään hevosenkikkelin kokoinen varustus.

   Ja huvittaa tuo puritaaninen suhtautuminen ATM:ään. Jos nainen oikeasti rakastaa miestään, se suorastaan pyytää ATM:ää.

   Ja em. kommenteilla ei ole tarkoitus hyväksyä väkisinmakaamista, vaan torpata puritanistinen ajattelu a-seksin erityisestä ”pahuudesta”.

   Trilisser

   1. Päin vastoin, kannattaa perehtyä oikeisiin lääketieteellisiin tutkimuksiin joissa ei jää epäselvää anaaliyhdynnän haittavaikutuksista. Yksi yleinen harmi perspanojen jäljiltä, ei yhdestä eikä kahdesta, on peräsuolen löystyminen. Peräsuolen löystymisen seuraamuksena on se, että suoli ei tahdo pysyä vartalon sisällä vaan plumpahtaa ulos kuin puolilöysä ilmapallo.

    Toinen haitta on suolen luontaisen matamisliikkeen, se liike jonka voimalla paska suolessa etenee ulostuloaukko kohti, heikkeneminen löystymisen seurauksena. Ei ne mitään pikkuvaivoja ole, aika kiusallisia juttuja.

 4. Ei Ruotsista raiskaukset lopu- oli ne sitten tehty vaikka vanhassa ylitäydessä puuseessä sanoo:

  Kiitos Lööperin ja Kepun punatukkaisen paholaisen saavat 9000 afgaanipoikamiestä nyt jäädä Ruotsiin jatkamaan puuhasteluaan palauttamisen sijasta.

 5. Unelma- ja #metoo-piireissähän nämä ilkeät faktat kuitattin toteamuksella siitä, ettei suomalaisia miehiä ole koskaan aiemmin kiinnostanut naisten raiskausten tuomitseminen, mikä on paitsi todella törkä väite myös näyte siitä, miten etnopalvonta pystyy sietämään vaikka raiskausaallon.

 6. Hyvä raportti. Näinköhän poliittinen ensteks haalari ääliö laittaa uhkavaatimuksen sivuston sensuurille?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.