Rasisminvastustelijat ylistivät Stalinia Tukholman keskustassa

0

DcHVyXDWsAEzG0p.jpg

1.5.2018

Vappuna aina huomaa kuinka monet asiat ovat vinksahtaneet kuten hullun puuro. Ylläoleva kuva tulee Tukholman keskustasta, jossa äärivasemmistolaiset huutivat naamat punaisina ”Ei rasiteja meidän kaduille” ja ”Stoppa fasismi” ja muita yhtä typeriä iskulauseita.

Kuvassa Sergelin torilla vasemmistolaisten flaijeripöytä, jossa esitteillä Stalinin patsaita ja Stalin lakanassa. Jos kuka tahansa tekisi samanlaisen plakaatin Hitleristä, henkilö joutuisi käräjille kiihottamisesta. Mutta kuka tahansa voi vapaasti ylistää Stalinia, joka tapatti miljoonia ihmisiä. Virostakin Stalinin vainoissa katosi jäljettömiin tuhansia ihmisiä ja kurjuus, mitä Stalinin aate levitti kuuluu historian top-listalle.

Silti äärivasemmistolaiset voivat ylistää Stalinia vapaasti ilman syytteen pelkoa tai ilman mitään. Svt:kin kertoi uutisissaan viitaten vastarintaliikkeen mielenosoituksiin, että Hitlerin kauhutekoja ei pidä unohtaa. Ei tietenkään pidä, mutta pitääkö Stalinin kauhuteot unohtaa?

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Rasisminvastustelijat ylistivät Stalinia Tukholman keskustassa

 1. Siinäpä hieno rivi juutalaisia/osittain juutalaisia. Mitähän ne Hitlerin hirmuteot ovat?

 2. Faija kehui kaveria, kun antoi tilaisuuden edes tapella tosissaan vastaan.

 3. Tuo todistaa kuinka sekaisin kommunistit ovat. On mennyt venäjän informaatio perille, eikö suojelupoliisi ole kiinnostunut.

 4. Suomessa nämä ”anarkisteina” esiintyvät nenärengas-pellet aina kummallisesti suuttuvat kun niitä menee sanomaan kommunisteiksi. Heti ne alkaa vinkumaan kuinka pitää oikein sanakirjasta katsoa mikä on anarkismin ja kommunismin ero ja blaa blaa blaa.

  Silti samat punikkien tunnukset ovat niiden tilaisuuksissa aina näkyvillä.

 5. se stalinin ihannointi ainakin kertoo että kommareitahan ne. Kuten arveltiinkin. Kukaan muu kuin aito kommunisti ei siedä stalinin tekoja.

 6. Hitlerin hirmuteot, Stalinin uroteot.

  Lenin ja bolshevikit vihasivat ryssiä syvästi. Leninin väitetään sanoeen; ”Mitä väliä jos 90% venäläisistä kuolee, kun jäljelle jää 10% bolshevikkejä”

  Näilläkin suurilla johtajilla taisi olla jonkun verran nenäkansan kuuluisaa perimää. Harppikaan ei liene vieras symboli.

 7. Jos puhtaasti ideologiselta kantilta asiaa katsoo, niin kommunismihan on äärimmäisen fasistinen aate. Siinähän valtion valta ulottuu täysin joka kolkkaan ja ajaa täysin yksilön ja ihmisoikeuksien yli. Eli nämä vastustavat vai kannattavat fasismia? Ilmeisesti kyse on niin sanotusta ”paremmasta” fasismista.

 8. Onhan tuo aika käsittämätöntä, mutta kai siinä on kyse ns. paremmasta massamurhaajasta. Kuten Maonkin tapauksessa. Tai Pol Potin. Tai Caeucescun. Onhan näitä.

 9. Sama Stalinia ihannoiva porukka on Suomessa soluttautunut punavihreisiin puolueisiin. Valheen kaapuun pukeutuneet Stalinistit ovat vallanneet Suomen valtamedia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.