Kaksi afgaania raiskaustuomiolla Lundissa

0

Kuvakaappaus 2018-05-02 22-09-33

2.5.2018

Afgaaniraiskauksien tuomioita tippuu nyt päivittäin siihen tahtiin, että jonkinlaista varoitusta pitäisi nuorten tyttöjen suuntaan laittaa, jos halutaan, että he välttyvät afgaanimiesten joukkoraiskauksilta.

Seuraava juttu on niin tyypillinen kuin vain voi olla. 16-vuotias tyttö jäi yksin kotiin viime heinäkuun 18. päivä kun vanhemmat lähtivät shoppailemaan. Tyttö alkoi chattailemaan kahden yksintulleen afgaanimiehen kanssa, jotka olivat tulleet Ruotsiin 2015. Miehet olivat Ruotsiin tullessaan kertoneet olleensa alaikäisiä, ja oikeudessa heidän iäkseen merkittiinkin jostain kumman syystä se, mitä itse kertoivat. Toisen iäksi 16, toisen 17. Siitä huolimatta, että jopa Maahanmuuttovirasto ei uskonut miesten ikiä vaan heidän iät arvioitiin jotain 20 vuoden hujakoille.

Yhtäkaikki tyttö mesetti miesten kanssa ja kertoi, että haluaisi hieman juhlia kera väkevän viinan. Mies tunsi ainakin yhden afgaaneista entuudestaa, koska tytön kaveri oli seurustellut toisen kanssa. Kolme afgaania ottikin nyt bussin tytön luokse, joista kaksi meni tytön kotiin sisälle. Kolmas jäi bussipysäkille.

Kun tyttö sai kotiinsa afgaaneja, otettiin muutama huikka, jonka jälkeen peli muuttui ns. afganistanilaiseksi kotibileeksi. Ensin toinen halusi pussailla tyttöä. Tyttö kielsi. Sitten toinenkin halusi pussailla. Tyttö yritti vastustella, mutta mies sai painettua tytön sängylle. Tytön kädet pidettiin lukittuna. Sen jälkeen miehet alkoivat riisumaan tyttöä. Tyttö sai paniikin, koska ”ystävähengessä muutama paukku” oli muuttunut kimppakivaan.

Toinen afgaani raiskasi nyt tytön. Kun teko oli muutamassa minuutissa ohi tyttö yritti saada spermaa pois alapäästään ja meni suihkuun.

Sen jälkeen tyttö lähetti vanhemmilleen apuviestin, jotka tulivatkin nopeasti kotiin. Tyttö oli myöskin ennen raiskausta saanut laitettua vanhemmilleen viestin, että tulisivat äkkiä kotiin, sillä hänet raiskattaisiin kohta.

Afgaani, joka raiskasi tytön lähetti myöhemmin illalla tytölle tekstiviestejä, joissa pyyteli anteeksi kertoen, että ei voinut hillitä itseään.

Lundin käräjäoikeus tuomitsi viime perjantaina AHMAD Zahir Ahmadin, synt. 6.10.2000 vahingonteosta ja seksiin pakottamisesta 60 tunnin nuorisohoitoon ja Dinmohammad Delkyshin, synt. 15.8.1999 raiskauksesta kahden kuukauden vankeuteen. Oikeus ei suostunut karkoituksiin.

Lunds_TR_B_3591-17_Dom_2018-04-27

Heikot vanhemmat kasvattavat heikkoja lapsia ja tyttäriä, jotka pummaavat aikuisilta afgaaneilta viinaa ja tupakkaa. He kutsuvat koteihinsa aikuisia miehiä, joille tyttäret antavat ymmärtää, mutta eivät antaa, suosiolla. Sen jälkeen vanhemmat kuskaavat spermaa valuvia tyttäriään tutkimuksiin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Kaksi afgaania raiskaustuomiolla Lundissa

 1. Hauska nimi, Dinmohammad: ”Din Mohammad, Min Mohammad, Hans Mohammad, Vår Mohammad” jne. Ja sitten vaikka se Hesari sukunimeksi. Tai Haitari.

 2. Nå! Tuleekohan pojista lääkäreitä tai diploomi-inssejä? Alku on ainakin huono. Yleensä ei jatko ole sen parempaa.

 3. Rimbossa, Norrtäljen lähellä hvb- asuntolassa asuva afgaani kävi raiskausreissulla Etelä-Ruotsissa?

 4. Jaaha rosvopillua, afgaanien mieliharrastus. Ovatko jo kyllästyneet ”äitylien” ylivuotisiin römpsiin ja pitää nuorempaa saada. Noita munan himoisia bimoja tuntuu Ruotsin maalla riittävän yllin kyllin.Jyrkkä EI, eikä YLE:n taikalapset tehoa kun on päästy nuoren lihan makuun. Afgaanit saavat varmaan ymmärrystä ja tukea kun sotaa ja vainoa pakenevat on houkutelemalla houkuteltu vasten tahtoa likaisten Ruotsalaishutsujen leikkikaluiksi ja näin joutuneet hyväksikäytetyiksi.

 5. Nyt päätti Lööperin hallitus antaa melkein 4 milj. kr taas jälleen kerran maahantulleiden seksuaaliopetukseen. Mitkään rahat eivät ole liian vähäiset kun kyseessä ovat maahantunkijat mutta jos kyseessä ovat omat kantikset, eläkeläiset ja köyhät ovat tehdyt satsaukset pelkkiä näön vuoksi annettavia viiskymppisiä ja satalappusia jotka jollakin muulla uudistuksella samanaikaisesti nyhdetään pois.

  Jos kantikset olisivat saaneet kaikki ne asunnot ja avustukset jotka on syydetty matuihin olisimme maailman onnellisin kansa. Nyt sensijaan kyykimme iltaisin verhojemme takana koska emme uskalla enää mennä pimeällä ulos.

  Kuka tulee pimeässä vastaan? Joukko verenhimoisia barbaareja jotka käyvät suoraan käsiksi ja repivät tukasta puskaan tai ryhmä seksuaalikoulutettuja jotka kohteliaasti kysyvät ensin ”olisiko pieni ryhmäyhdyntä okej jos ei samalla pahoinpidellä tai ryöstetä?”.

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/satsning-sexualupplysning-for-nyanlanda

  1. ”Oikeus ei suostunut karkoituksiin”???
   Kenellä Ruotsin maassa on oikeuksia? Keitä tässä maassa suojellaan? On mennyt Lööperillä ja kumppaneilla pasmat sekaisin – valtion perustehtävä kun olisi – ja on(!) – suojella maan omia kansalaisia.

 6. Muslimin eläimellinen kiima sekä totaalinen moraalin/itsehillinnän puute, siinä on VOITTAJAN AINEKSET.

 7. Miten tytsy sai lähetettyä apuviestin? Näpyttelikö hän sen varpaillaan? Ja miksei hän vaikka soittanut poliisia?

  1. Ilmeisesti (jutun perusteella), jollain verukkeella vessassa ollessaan viestitti. Jospa ei uskaltanut ääneen puhua mitään eikä siten voinut soittaa poliisille.

   Toisaalta on muitakin syitä olla soittamatta poliisia: joillakin paikkakunnilla poliisin tulo kestää yli tunnin, ja toisaalta Ruotsissa monikin on jo voinut kuulla, että joskus paikalle tulee naispoliisipartio, joka sitten ottaa turpaansa yhdeltäkin pakolaismieheltä – eipä tuollaisista avuttomista poliiseista paljoa apua ole.

   Jos teini tietää vanhempiensa kuitenkin välittävän ja auttavan tilanteessa kuin tilanteessa, vanhempien paikalle hälyttäminen saattaa tuntua järkevimmälle.

   Yleensä järkevintä on soittaa poliisille, mutta hätätilanteessa toimiminen ei kaikilta onnistu muutenkaan. Jos hätätilanteeseen ei ole osannut varautua, sitä heikommin siinä toimii. Hätätilanteessa ihminen varmaan toimii ”selkäytimellä” ja alitajunnasta nousevien mallien mukaan. Teini ja nuori aikuinen voi toimia yhtäkkiä kuin pikkulapsi. Logiikka ei pelaa.

 8. En laittaisi kaikkea syytä vanhemmille. Jos koko yhteiskunta ympärillä laulaa kumbayaa joka tuutista, varsinkin koulussa aivopestään täysillä, niin ei siinä jätetä vanhemmille paljoakaan valtaa. Jokainen jolla on omia murrosikäisiä lapsia tietää että ne kokeilevat tehdä just toisin päin kuin neuvotaan.

 9. Tietävätköhän nuo afgaanit edes, mikä on raiskaus. Jos kotona opetettu, että tyttöä pitää panna, jos SE ottaa kontaktia. Koraanikoulussa omaimaami kertonut, että vääräuskoinen pitää ottaa joka tapauksessa. Telkkarissa möykätään, jotta on oikein joukkopanna vähäpukeisia. Milläs tuommoisesta koulutat enää sivistysvaltioon kelpaavan yksilön. Survaistaanko noille seksuaalikasvatuksessa kookahko keinopenis hanuriin ja kysytään onko nyt kivaa, älä sitten tee näin muillekaan. Saako 4000000kr:lla riittävästi dildoja, tuskin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.