Helsingin käräjäoikeus päätti jatkaa Ilja Janitskinin vangitsemista

0

ilja-janitskin-900x450-620x330.jpg

2.5.2018

Helsingin käräjäoikeus päätti hetki sitten, että Ilja Janitskin on pidettävä edelleen vangittuna.

Istunto pidettiin Helsingin oikeustalolla, mutta Janitskin oli videoyhteydessä Vantaan vankilasta käsin. Hetki sitten tulleen päätöksen mukaan Janitskin on pidettävä edelleen vangittuna.

Päätös on hyvin kummallinen. Niistä rikoksista, joita Janitskinia epäillään, ei tulla tuomitsemaan kuin korkeintaa ehdolliseen vankeuteen tai sakkoihin. Siitä huolimatta Jantiskin pidetään vangittuna. Toisin sanoen tuleva tuomio on pienempi kuin vankeudessa vietetty aika tähän asti.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Helsingin käräjäoikeus päätti jatkaa Ilja Janitskinin vangitsemista

  1. nyt näyttää siltä,että tuomio on samansuuruinen tai pidempi kuin vangitsemisaika.en voi uskoa,että suomem valtio maksaisi latiakaan iljalle.

  2. Onhan se selvää, että pidetään vangittuna. Noista rikoksistahan voi saada jopa sakkoa. Ei selviä varoituksella.

  3. Onhan se vähän outoa, että äijä pitää tuoda Suomen Vantaalle ennen kuin videokuuleminen onnistuu.

    1. Andorran poliisi ei muka osaa varmentaa henkilöyttä. Suomessahan se ongelma ollut tähän asti, kukaan ei tiedä kenestäkään mitään.

  4. Selvää säästöä kaikille kun tiedetään missä syytetty on. Säästyyy valtion rahat, kissojen ja koirien tassut kun ei tarvitse olla hakemassa vainua ja Iljallakin on katto päänsä päällä ja varma ruokahuolto. Halutessaanhan syytetty olisi jo tuomionsa kärsinyt mutta piti tehdä itsestään marttyyria ja pakoilla. Jos laskisivat vapaalle niin mistä seuraavaksi pitäisi oikeuteen noutaa?

  5. Maaliskuun lopulla Tampereella pyromaani sytytti kerrostalon tuleen. POLIISI EI EDES ESITTÄNYT SYYLLISTÄ VANGITTAVAKSI!
    Hänhän vain vaaransi kuudenkymmenen kerrostaloasunnon asukkaan hengen. Ilja on paljon pahempi rikollinen. Uskomaton maa tämä Suomi!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.