Kalmarin käräjäoikeus tuomitsi kaksi afgaania pieniin nuorisohoitoihin ja karkoituksiin joukkoraiskauksesta

0

Kuvakaappaus 2018-05-02 16-01-40

2.5.2018

Kalmarin käräjäoikeus tuomitsi viime viikolla kaksi afgaanilasta 11 kuukauden sekä vuoden ja 2 kuukauden nuorisohoitoon joukkoraiskauksesta, jossa uhrina oli ruotsalainen äiti.

Teko tunnetaan siitä, että Kalmarin kaupunki kieltäytyi antamasta tekopaikan läheisyydessä olevasta sotalasten orpokodista asukastietoja rikoksen tutkintavaiheessa. Poliisi sai kuitenkin toista kautta selville kaksi tekijöistä, kolma jäi tuntemattomaksi.

Tapahtuma-aikaan viime syksynä 10.9. oli ruotsalainen nainen liikkeellä jalan iltahämärässä. Nainen käveli kevyen liikenteen väylää kun hän yllättäen sai kolme seuraajaa. Miehet kirjaimellisesti tulivat siis puskasta. Afgaanit seurasivat jonkin aikaa naista, kunnes yksi heistä otti naista kiinni hiuksista ja lähti vetämään tien sivuun pensaikkoon.

Nyt kaksi muuta kävivät naisen kimppuun ja tämä saatiin riisuttua joukkoylivoimalla. Miehet raiskasivat naisen vuoronperään. Kun afgaanit olivat saaneet tarpeekseen nainen jätettiin pensaikkoon.

Nainen sai soitettua miehelleen, joka hälytti poliisin, joka sitten löysikin naisen huonossa kunnossa pensaikosta.

Oikeudessa tuotiin esille teon härskiys. Kun tekijät saatiin myöhemmin kiinni heidän puhelimistaan löytyi kuvia, joissa he vuoron perään raiskasivat naista. Kuvien ”taiteellisuudessa” oli nähty vaivaa, nainen oli aseteltu kuviin siten, että ne olivat ”seksikkäitä”. Oikeuden mielestä kuvaaminen osoitti erityistä välinpitämättömyyttä uhria kohtaan.

Juttu oli pitkään auki, ja poliisi yritti saada tietoja läheisestä yksintulleiden orpokodista, mutta sieltä ei haluttu auttaaa vaan vedottiin yksityissuojaan. Poliisi sai lopulta toista kautta selville kahden tekijän DNA:n ja sille osuman.

Nyt Kalmarin käräjäoikeus tuomitsi 1999 syntyneet Bagher Darvishin törkeästä raiskauksesta 11 kuukauden nuorisohoitoon ja MOHAMMAD Gul Norin törkeästä raiskauksesta, lievästä varkaudesta ja lievästä huumausainerikoksesta vuoden ja 2 kuukauden nuorisohoitoon. Lisäksi molemmat päätettiin karkoittaa kera maahantulokiellon vuoteen 2028 asti.

Kalmar_TR_B_3154-17_Dom_2018-04-25

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Kalmarin käräjäoikeus tuomitsi kaksi afgaania pieniin nuorisohoitoihin ja karkoituksiin joukkoraiskauksesta

  1. Niin kauan kuin näitä ei voi esim. upottaa mereen jossain tynnyrissä, täytyy olla iloinen tuosta karkoituksesta – se puuttuu liian usein ja on hienoa edes joskus nähdä sen olevan tuomiolauselmassa.

  2. Mitä se ”nuorisohoito” on? Sitäkö, ettei tarvitse rouvia raiskata?

    Vihaksi pistää noiden törkymiesten rikos.

  3. Ikuinen karkoitus Euroopasta, stigmamerkintä ja rikoksentekoväline olisi pitänyt tuomita valtiolle menetetyksi. Sitä olisi voitu käyttää vaikka vartiokoirien koulutukseen.

  4. Nämä saatanat pitäisi polttomerkitä rikostuomion saatuaan, eivätpä saisi haettua uudelleen turvapaikkaa mistään kun ”paperit” eivät hukkuisi vaan on ihossa kiinni.

  5. YLE:n taikalapset ja itsepuolustus voimalaukku olisivat olleet kova sana tässäkin tapauksessa.Myös raikuva jyrkkä EI niin johan olisivat rosvopillu nuorukaiset ottaneet jalat alleen ja järkyttyneinä paenneet niin että hippulat vinkuu.

  6. Raiskauskeskuksessa vielä yksi matu keräämässä uutta jengiä kasaan? Onkohan paikallisia varoitettu. Ei tietenkään ole.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.