Vänersborgin paikallisliikenne lopetti bussiliikenteen vokkialueelle häiriöiden takia

0

 

Kuvakaappaus 2018-05-02 17-59-23

2.5.2018

Vänersborgissa sijaitsee Ruotsin suurin vokkikeskittymä. Vanhan hullujen huoneen alueelle on sijoitettu tuhansia turvapaikanhakijoita useisiin eri rakennuskomplekseihin. Jo heti alusta alkaen ns. Restad gårdin vokki on aiheuttanut monenlaisia ongelmia.

Varsinkin bussiliikenne on kokenut kovia. Jopa siinä määrin, että nyt paikallisliikennöitsijä lopettaa toistaiseksi ajamisen kokonaan Restad gårdin alueelle. Kaksi linjaa 65 ja 67 molemmat jäävät aiemmille pysäkeille eivätkä aja vokkikompleksin pysäkeille.

Syynä radikaaliin päätökseen ovat viime aikojen suuret häiriöt. Viime sunnuntai-iltana sotapakolainen olisi halunnut matkustaa bussilla, mutta koska hänellä ei ollut lippua kuljettaja kieltäytyi päästämästä henkilöä bussiin. Tästä kiivastuneena pummillayrittänyt kävi kuljettajan kimppuun ja pahoinpiteli tätä. Niin ikään hetkeä aiemmin keskellä päivää mölisevä sotapakolaisjoukkio aiheutti häiriötä bussissa. Kuljettaja pyysi miehiä hiljaisempaan käytökseen. Tästä seurasi, että miehet alkoivat sylkemään kuljettajan päälle ja rikkoivat paikkoja.

Kuljetusyhtiö ja liitto pitivät asiasta kokouksen ja molemmat osapuolet tulivat sopimukseen, että liikennöinti vokkialueelle lopetetaan toistaiseksi.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Vänersborgin paikallisliikenne lopetti bussiliikenteen vokkialueelle häiriöiden takia

  1. eiköhän niitä aleta valtion kustannuksella kuskaamaan mustien autojen takapenkeillä raiskaushommiin

 1. Ja niin Ruåtsin valtio järjestää heille sitten valtion kustantaman vokkitaksin ja matut saivat taas asiaansa eteenpäin.

 2. Miksei vokilla ole omaa rengaslinjaa vähän fiinimmällä kärryllä? sanoo:

  Anteeksi mutta olen jo täysin unohtanut mihin tarkoitukseen näitä tyyppejä taas Pohjolaan tuotiinkaan? Olivatko ne kantisten eläkkeet jotka piti pelastaa vai muuten vain nostaa maan IQ- ja koulutustasoa…?

 3. EU on ilmoittanut haluavansa Ruotsilta lisää rahaa noin 15 miljardia kruunua varsinkin turhisvastaanoton pyörittämiseen. Maataloustukia ja sen sellaisia EU sensijaan haluaa supistaa. Mitä sanoo nyt Ruotsin kepu joka rakastaa sekä tukia että turhiksia?

 4. Tuonne voisi bussiyhtiö järjestää safareja. Näe ja koe aito afrikkalainen luontoelämys vaarallisten kädellisten seassa. Noita voisi yrittää jopa ottaa muutama kiinni ja tuoda Suomeen näytille. Varoituksena ja opetuksena että nämä vaaralliset vieraslajit ovat jo Ruosissa melkoinen vitsaus ja leviäminen on suurin uhka länsimaiselle sivilisaatiolle. Sirkus sariola voisi ottaa tästä kopin.

  1. Hyvä bisnes. Retard Gård Safarit. Tutustu Afrikan ruokaketjun karuun selviytymistaisteluun mukavasti panssariauton tirkistysaukosta.

  2. Taitaisi olla liian vaarallista puuhaa. Laumoittain villimiehiä polttopullojen, kivien ja keppien kanssa bussin kimpussa. Sitten tietysti mukaelma Suomen matusta kirkumassa ”määki haluun istumapaikka”.

  3. Se pitäisi tehdä tankkien kansaa, se safari. Muuten rikkovat kulkuvälineet. Eikä tankki pysähdy vaikka olis kuinka paljon riehuvia alkuasukkaita edessä.

 5. Talvella Ruotsissa eräällä paikkakunnalla kun lumisateen aikaan bussit eivät pystyneet ajamaan, laittoivat mamut vokin paskaksi. Ei varmaan olisi suunnaton yllätys mikäli ko. vokki laitettaisiin paskaksi myös koska ei päästä torille paikallisiin tutustumaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.