43 % tämän vuoden turvapaikkapäätöksistä positiivisia Suomessa

0

Beslutsfördelning-1.1-.-31.3-2018-FMigri

3.5.2018

Suomessa tehtiin 1.1.-31.3. välisenä aikana 1 758 turvapaikkaan liittyvää päätöstä, joista 43 % oli positiivisia (okeskelulupa myönnettiin) ja 32 % kielteisiä.

Lopuissa 25 % hakemus raukesi tai sitä ei käsitelty ollenkaan.

Suomi on näin ollen hiukan löysyttänyt linjaa, sillä aiempina vuosina myönteisiä on ollut vain alle 30 %.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “43 % tämän vuoden turvapaikkapäätöksistä positiivisia Suomessa

 1. Huh huh!

  Eikö YK arvioinut, että n. 3% tästä porukasta on oikeasti turvapaikkastatuksen omaavia tulijoita.

  Migrin 46% ei ole järkyttävän iso vaan paljastaa heidän ammattitaidottomuuden mitä suuremmissa määrin.

  Tervetuloa Suomeen ihan kaikille! Parempaa kuin lottoaminen, eikä töitä tarvitse enää tehdä. Melkein joka toinen voittaa!

  1. Muistettaneen vielä miten päätökset tehdään:
   -myönteisen päätöksen tekemiseen riittää yhden (ensimmäisen) käsittelijän päätös
   -jos em päätös on kielteinen, toinen käsittelijä käsittelee tapauksen
   -jos toinenkin käsittelijä on kielteisen kannalla, hylsy tulee mutta valitusohje annetaan
   Yksi virkailija päättää 0,5 – 1 mrd euron elinaikakustannuksista. Vrt työkyvyttömyyseläke, jossa 5 hengen raati käsittelee asian, käsittelijöistä vain yksi on lääkäri.
   Virkailijoista pulaa – palkataan yliopistosta politiikkaa ja sosiologiaa lukeneita, puoluekannaltaan … enpä jatka, ketuttaa liikaa … arvatkaa lopua

 2. Jos Juneksen kauhuskenaario pitää paikkansa, nuo hylätyt valittavat ja valittavat ja valittavat.. aina siihen asti, että arpaonni on myönteinen. Myönteisistähän kukaan ei valita, joten tilastokikkailu on enemmän kuin mahdollista. Mikäli noin on, jää jokainen maahan vaivautunut lopulta katukuvaamme ihastuttamaan, vaikka tilasto näyttäisi 95% kielteistä.

 3. Mykkäslisää? Mykkänen äärisuvakkina kehottanut tähän? Vai onko pelkästään sisäministerin julkisuudessa esittämillä mielipiteillä näin kova lammaslaumavaikutus?

 4. Kanamunien menekki kasvaa valtavasti ja kanalat ovat tästä aivan haltiossaan. Myös vartiainen ei meinaa pysyä torkkupeiton alla housuissaan koska työvoimapula on ankara ja näistä saadaan niitä käsipareja ankaran työvoimapulan riivaamiin yrityksiin. Ovat heittämällä valmiita vaikka mihin. Kielen kuulemma oppivat matkalla VOK.sta työmaalle. Tosin esim. uudenkaupungin autotehtaan on huomioitava rukoushetkien aiheuttamat tuotantokatkokset linjoilla.

 5. Tilastojen ymmärtäjänä voin kertoa, että esitystapa on väärä. 25% hakemuksista raukesi tai jäi tutkimatta, joilla tarkoitetaan joko maan alle mennyttä tai maasta poistunutta. Oikein on todeta ettei näissä mitään tarvinnut päättää, ja jättää ne laskematta maininnalla: 25% hakemuksista raukesi tai jätettiin tutkimatta . Näin siis päätöksistä (sic!) 58% oli hakijalle myönteisiä, ja 42% kielteisiä. Jos haluaa antaa tähän lisätietoa, on oikein sanoa että turvapaikkoja myönnettiin 763 kappaletta.

 6. Mutaturvat vois hoitaa omat asiansa, omassa paskaantuneessaaan sontatunkiosasan..or die

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.