Luleån parin viikon takainen raiskaus olikin keksitty juttu

0

Kuvakaappaus 2018-04-18 21-05-23

3.5.2018

Luleåssa 18. huhtikuuta väitetyksi tapahtunut raiskaustapaus saa mielenkiintoisen käänteen. Nyt on selvinnyt, että koko raiskaustapaus oli omasta päästä keksitty juttu.

Tapahtuma sai suurta huomiota Ruotsissa, oikeastaan vain yhdestä syystä. Poliisi nimittäin antoi julkisuuteen tuntomerkit tekijästä ”vaaleaihoinen 25-30-vuotias mies”.

Kuvakaappaus 2018-05-03 10-47-21.png

Tästä seurasi, että kymmenillä ruotsalaisilla rasisminvastustelijoiden ja turvapaikka-aktivistien keskustelupalstoilla alkoi hurja ralli ”kyllä valkoisetkin puskaraiskaa”. Monet olivat kuitenkin hieman epäileväisiä, miten joku voi raiskata julkisella paikalla koulun vieressä, eikä teolle löytynyt silminnäkijöitä.

Kristina Lantto Luleån poliisista kertoo Nyheter Idag:ille, että poliisi teki tapauksen tiimoilta valtavan työn teknisen tutkinnan osalta, koska tapahtuma aiheutti suurta huolestuneisuutta koululaisissa, teonhan väitettiin tapahtuneen koulualueella ja asia haluttiin selvittää. Poliisi ei löytänyt mitään todistetta, joka olisi vahvistanut tapahtuman ja lopulta nainen myönsikin, että oli keksinyt koko jutun.

Poliisin mukaan motiivia keksitylle jutulle ei tiedetä. Poliisi ei kuitenkaan aloita naista kohtaan rikostutkintaa väärästä rikosilmoituksesta.

– Voin vahvistaa, että naista ei epäillä mistään ja asia on loppuunkäsitelty, Lantto kertoo Nyheter Idag:ille.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

10 thoughts on “Luleån parin viikon takainen raiskaus olikin keksitty juttu

 1. Johan tuntomerkeistä tajuaa että juttu oli keksitty. Vaaleaihoisella on muutakin tekemistä kuin juosta kuolaten ympäriinsä kikkeli kourassa.

 2. Jospa raiskatuksi tekeytynyt on rikastaja? Se selittäisi, miksi ei vaadita rangaistusta aiheettomasta ilmoituksesta poliisille.

  1. Lienet täysin oikeassa. Jos juttu olisi mennyt läpi niin tuohon olisi vedottu ikuisuuksia, raiskaavathan pellavapäätkin saastaisia m*******a joten m*******akin on oikeus raiskata pottunokkia maailman tappiin asti.

   Jokin meni pieleen koska asiaa alettiin tutkimaan eikä vain todettu tyypillisesti että tekijä ei itse ilmoittautunutkaan miliisiasemalle.

  2. Siinäpä tuplavarmistus olisi. Jos valkoinen nainen väittäisi muslimin raiskanneen, tulisi lähes kirkonmäkeä ja tomaattisadetta rangaistukseksi. Nyt vaan kolmen sekunnin soosoo-sormileikkiä poliisin toimesta. Vähintään ehdollista saisivat antaa, oli keksitty tekijä kuka tahansa. Tuo tapaus jää elämään paikallisten suvakkien mielissä ja näköjään lisää näitä väitteitä tilattiin samalla, kerran ei tullut sanktioita. Kohta valkoisia mielikuvitusraiskaajia on tuhansittain?

 3. Typerä suvakki yritti keksiä edes jonkin sadun että kyllähän valkoisetkin puskarakastelevat. Afgaanirakastelijat ovat kunnostautuneet lajissa viime aikoina niin perusteellisesti, että epätoivoisten matupatjojen on pakko alkaa keksiä tarinoita.

  1. Surullista. Ilmeisesti avohoito on myös Ruotsissa vallalla oleva käytäntö näiden mielenterveyspotilaiden kanssa vai miksi muuksi voi tätä ilmoituksen tehnyttä naista sanoa?
   Epäilen, että siinä on myös syy miksi poliisi päätti jättää syyttämättä naista – syyntakeettomuus (yleinen suvakismista kärisivillä).

 4. Mitä yhteistä on tällä keksityllä raiskauksella, ja niillä tuhansilla tapauksilla joissa on kärkeä kastettu oikeasti? No kaikissa näissä tapauksissa on tekijät teillä tietämättömillä. Onnea Ruotsi.

 5. Suvakeilla on kaikki keinot käytössä mustamaalatakseen tavalliset työssäkäyvät ja veroja maksavat miehet jotka eivät raiskaa ja tapa naisia. Tuo älykääpiö pitäisi passittaa pakkohoitoon 20 vuodeksi ilman vapaaksi pääsyn mahdollisuutta.

 6. joku suvakkiämmä menny ultrasooniseen tilaan..ja ajatellu että raiskaahan ne valkoisetkin ja teen palveluksen yhteiskunnalle kun uskottelen näin tapahtuneen ja ilmoitan asiasta viellä julkisuuteen

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.