Enköpingissä uusruotsalaisten huumereviiritaistelu illalla

0

Kuvakaappaus 2018-05-03 10-25-34

3.5.2018

Enköpingissä harrastettiin eilen illalla afrikkalaista sotatointa. Yksi saatiin sairaalaan ja neljä pidätettiin epäiltynä murhan yrityksestä.

Tapahtumat alkoivat klo 20.40 aikaan Sadelmakarenin alueella. Hälytyskeskus sai useita soittoja, että pihalla ammutaan. Poliisi löysi paikalta 20-vuotiaan nuorukaisen, joka toimitettiin hoitoon muutama luodinreikä kehossaan. Illan ja yön mittaan poliisi otti kiinni neljä henkilöä epäiltynä teosta. Kaikki poliisille entuudestaan hyvinkin tuttuja.

Uhrin taustasta ei ole tietoa, mutta kaikki kiinniotetut ovat somaleja ja kyseessä on jonkinlainen huumekaupan reviiritaistelu. Somalit nimittäin ovat ottaneet kovakouraisesti ja sitkeällä työllä yliotteen Enköpingin huumekaupassa. Lisäksi Enköping on ottanut vastaan eniten somaleja verrattuna muihin Mälardalenin alueen kaupunkeihin. Kaupungissa on kolme ”Pikku-Somaliaa”; Rombergan, Lillsidanin ja nyt viimeisimpänä Sadelmakarenin kaupunginosat.

Huumekaupassa somalijengi on nyt puhdistanut itselleen Rombergan ja Lillsidanin ja nyt valtaa yritetään ottaa Sadelmakarenissa. Niin ikään somalit pitävät valtaa kaupungin keskusta-alueella eli ns. ravintolaytimessä valtaa huumekaupan saralla.

ENKÖPING fakta: Sijaitsee Uppsalan läänissä Tukholman luoteispuolella noin 80 km päässä Tukholmasta. Asukkaita 43 000. Pienestä asukasmäärästä huolimatta rikastustaso on siinä määrin korkea, että Rombergan kaupunginosa kuuluu yhteen poliisin 55:stä no-go-zonesta. Euroopan ulkopuolisia maahantulijoita Enköpingissä asuu noin 15 % väestöstä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

1 thought on “Enköpingissä uusruotsalaisten huumereviiritaistelu illalla

  1. Korvat tukkoon, laput silmille, pyykkipoika nenään ja haarniska päälle sanoo:

    Kyllä tässä huumeita kohta tarvitaankin jotta kestäisi katsella ja kuunnella sekä tavallisten että hiekka- sellaisten menoa ja älämölöä. Vaan eipä taida niin vahvaa mömmöä edes löytyä…?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.