Maanantaina pidätetetyt uzbekit vangittiin Solnan käräjäoikeuden päätöksellä

Kuvakaappaus 2018-05-03 11-20-22.png
Poliisi takavarikoi Strömsundista joitakin tynnyreitä.

3.5.2018

Solnan käräjäoikeudessa vaaditaan tänään iltapäivällä vangittavaksi kolmea maanantaina pidätettyä miestä, joita epäillään terroririkoksen valmistelusta. Oikeus päätti iltapäivällä vangita kaikki kolme epäiltyä.

Vuonna 1979, 1988 ja 1972 syntyneet miehet ovat Uzbekistanista, mutta yksi on Kirgizstanin kansalainen. Syyttäjän vaatimuksen mukaan miehet ovat valmistelleet terroririkosta viime vuoden kesäkuusta kuluvan vuoden huhtikuun loppuun sijoittuvalla aikavälillä. Kaikki ovat kirjoilla Tukholmassa ja heillä on yhteys Strömsundiin siellä kirjoilla olevan firman kautta.

Poliisi takavarikoi Strömsundista kyseisen firman nimiin rekisteröidystä tilasta erilaisia tynnyreitä, joissa oli jotain ainetta. Julkisuuteen ei ole kerrottu mitä ainetta tynnyrit sisältivät. Ovat luultavasti vielä tutkimuksissa.

Poliisi on kertonut, että miesten suunnitelmissa ei ollut terroritekoa ainakaan ihan lähipäiviksi vaan kyse oli enemminkin suunnittelusta.

Tukholman rekkaterroristi oli myös uzbekki.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Maanantaina pidätetetyt uzbekit vangittiin Solnan käräjäoikeuden päätöksellä

 1. Miettikää kun joku kuorma-auto olisi ollut lastattuna täyteen räjähteitä ja kosahtanut Tukhoman keskustassa vaikka loppukesästä tai alkusyksystä?

  – Mitenköhän olisi käynyt Ruotsin vaaleissa sen jälkeen?

  Päästäkää pojat heti vapaalle, rasistista tuollainen vangitseminen täysin turhaan.

 2. olen yrittänyt löytää suomalaisesta valtamediasta tietoja tästä, mutten ole löytänyt. onko joku lukijoista tai toimitus löytänyt?

   1. kyllä ruåttalaisia lehtiä seuraamalla on jotenkuten kartalla pysynyt. lähinnä kiinnostaa mikä on syynä kun suomalaiset ’avoimet, rehelliset ja puolueettomat’ valtamediat eivät uskalla hiiskahtaakaan.

 3. Eipä tainnut isoisoisoisän isä aikoinaan punamullalla vajaa maalatessaan arvata, että jälkipolvet lahjoittavat rakennuksen ruotsalaisten räjäyttämistä suunnitteleville muslimeille.

  1. Joo kyllä on polvi pojasti niin pahasti pahentunut että ihan hirvittää. Kaikki on mennyt aivan päälaelleen ja siitä vielä 100 kertaa pahemmaksi.

 4. Yrittänyttä ei laiteta pätee tässäkin tapauksessa.Ei muuta kun uutta putkeen kun vapaus koittaa ja koittaahan se. Siitä pitää huolen suvakit ja feministihallitus.

 5. Kyllä muslimeillakin pitää olla oikeus ostaa nitriittilannoitteita ja omistaa kuorma auto sekä tynnyreitä, rasistipoliisit heti olettivat että aikovat tehdä muslimiterrori iskun.
  Nyt metoo kamppania päälle ja joka muslimille oikeus ym tuotteisiin.

 6. ”Je suis pissed uzbeekki”, ”IS (iltasanomat) forever”, #maaseuduntulevaisuus, #lantapommi, #isopaukku, #paskalentää

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.