Ruotsi panostaa tulevaisuuteen: uusruotsalaisille seksiopetusta 3,7 miljoonalla kruunulla

0

FruLOW

3.5.2018

Ruotsin hallitus aikoo panostaa 3,7 miljoonaa kruunua (389 t euroa) uusruotsalaisten seksiopetukseen. Sosiaaliministeri Annika Strandhäll (S) kertoo, että monilla uusruotsalaisilla on ”hieman erilainen näkemys seksistä ja avioelämästä” kuin ruotsalaisilla.

Tämä hieman erilainen näkemys seksistä vaatii nyt sen, että uusruotsalaisille suunnataan tietoa seksistä, ja naisille mm. naisten oikeuksista. Strandhäll kertoo SVT:n uutisille:

– Osa uusruotsalaisista naisista tulee yhteiskunnista, joissa on hieman erilaiset normit, laita ja säännöt. Tällä projektilla pyritään saamaan näille naisille parempaa tietoa seksistä ja oikeuksista.

Strandhäll kertoo edelleen, että kyse on siis tietotaitotason nostosta ja projektiin sisältyy erilaisia teemoja eri kielillä. Lisäksi tulkeille tullaan tekemään räätälöityjä paketteja seksitietouden levittämiseksi.

Rahasumma annetaan RFSU-järjestölle (Sexuall and Reproductive Health & Rights), joka on kansainvälinen järjestö seksuaaliasioissa. Se jakaa mm. ilmaisia liukuvoiteita.

– Tämä panostus osuu juuri oikeaan kohtaan Metoo-kamppanjan aiheuttamaan keskusteluun ja osuu siihen kohtaan, jossa ollaan keskusteltu kuin uusruotsalaiset naiset voisivat hyvin integroitua yhteiskuntaamme, Strandhäll toteaa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Ruotsi panostaa tulevaisuuteen: uusruotsalaisille seksiopetusta 3,7 miljoonalla kruunulla

 1. Huoh… Niin turhaa. Ei niitä kiinnosta kun ovat Ruotsia valloittamassa että mitä svennet mäkisee.

 2. Tulisi huomattavamman paljon halvemmaksi jos ”uusruotsalaiset” naiset ottaisivat säkit pois päältään niin muslimimiehet ehkä jopa rupeaisivat raiskaamaan omaa sorttiaan eikä tarvitsisi jenginussia Ruotsalaisia pikkulapsia.

 3. ”kyse on siis tietotaitotason nostosta”. Vielä jaksetaan yrittää, vaikka tuhatvuotinen historia osoittaa että näille ei mikään mene päähän. Huoh.

 4. Vaikka satsattaisiin 1000 miljardia panokoneiden uudelleenohjelmointiin niin ei se onnistu. Ei ainakaan seuraavan 100 vuoden aikana. Vuonna 101 voitaisiin luultavasti todeta: ”Ei hitto, vielä pahemmiksihan nämä tulivat!”

 5. Opetusta annetaan liian myöhään. Jokaisen maahanpyrkijän sopivuus Ruotsiin tulisi selvittää ennen maahan asumaan päästämistä.

 6. Kyllä Koraani, vai/ja hadithit kertovat seksistä kaiken tarpeellisen. Raiskattua vuohta ei saa omassa kylässa myydä, naapurikylässä saa (lähituottajat lähi-idässä kovassa huudossa?). Lasta raiskatessa täytyy pitää huolta, ettei lapsi mene rikki, muuten siitä joutuu huolehtimaan lopun ikäänsä, eikä sitä saa enää edes raiskata. Naisia saa raiskata, koska niillä ei ole mitään arvoa. Nainen tulee kivittää, jos se menee kertomaan jollekulle.

  Kulttuuri saattaa asettaa raiskailulle omat rajoitteensa, saattaa jopa sankari päästä itse hengestään. Ei aina saa panna luvankaan kanssa, vaan panomies joutuu lähtemään Ruotsista pornopakolaiseksi Suomeen.

  Kummasti tällainen kulttuuri kiihottaa mm suomalaisia päättäjiä ja he haluavat saman touhun meillekin, mikä lie ajaa moiseen…

 7. Tuolla summalla normaali vetää monta huorakeikkaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.