Kehitysideoita kaivataan!

0

Haluamme lukijamääräämme isommaksi. Mitä voisimme tehdä paremmin, eri tavalla tai jotain muuta, josta lukijat saavat entistä suurempaa lukunautintoa?

Tiimiimme on tullut Tanskan kirjeenvaihtaja, joka vauhtiin päästyään avaaa erityisen hyvin Skoonen ja Tanskan suunnan tapahtumia. Jo nyt on huomattu, että Ilmarisen artikkelien lukukerroilla on saatu oma yleisönsä.

Löytyykö jotain muuta? Pt-median ydinasiaa ovat Ruotsi, Tanska, Norja ja Viro. Me tiedämme näistä maista paljon. Mitä haluaisit kuulla tai lukea? Onko jotain erityistä mitä emme huomaa, mutta joka pitäisi huomata.

Voit laittaa aina viestiä meilillä: pt-media@mail.com

Tai Skoonen toimitukseen; k.antero.ilmarinen@gmail.com

 

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

18 thoughts on “Kehitysideoita kaivataan!

 1. Erinomaista Paavo!!

  Se mitä itse kaipaisin on vielä niiden maiden uutisten kääntämistä Suomeksi jotka ovat vapaampia kuin muut mediat. Esim euobserver on sellainen media jonka jutuista riittäisi paljon uutisoitavaa. Myös Itävaltalaiset ja Luxemburgilaiset uutiset olisivat mannaa Suomen kansalle. Ja miksei ranskalaisetkin. Ranska, Luxemburg ja Itävalta, niissä maissa saa kiroittaa suhteellisen vapaasti. Mutta esim. Saksassa valvotaan 2+4 sopimuksella vieläkin mietitetyn maan mediaa. Siksi sieltä harvoin tulee mitään uutta julki. Ja vähänkin piikikkäämpi sanoma sensuroidaan heti.

 2. Oikeastaan ainoa noa keino on saada isompi lukijakunta tietoiseksi julkaisusta. Keinoja voisi olla antaa nykyiselle lukijakunnalle porkkana kasvattaa omaa kaveripiiriä mukaan, markkinointi medioissa, yleisillspsikoills jne.

  Itse suosisin ensimmäistä vaihtoehtoa erilaisten porkkanaoiden kautta. Esim. Kori bisseä joka hankkii eniten lukijoita kuukaudessa tai Tallinnan kiertomatka Paavon opastamana 😉 tms. Tuota kauttalukijakunta laajenee ja lukijat on sitoutuneempia käymään jatkossakin

 3. Ainakin ensimmäisenä pitäis saada noi lähes jokaisessa uutisessa vilisevät kirjotusvirheet pois. Sitten tietoa lisää Tanskan ja Norjan kepposteluista myös.

 4. Kukaan ei jaksa lukea juttuja missä kierrellään juutalaisten ja sionistien osuutta asioiden tilaan. Raiskauksista, vihervasemmistosta ja autojen polttelusta raportoiminen ei johda yhtään mihinkään, on aika siirtyä juurisyihin, ongelmien todellisiin aiheuttajiin.

  1. Te joka paikassa juutalaisia näkevät idiootit viette uskottavuuden miltä tahansa asialta. Eurooppaan tulee miljoonia juutalaisten pahimpia vihollisia ja näette sen juutalaisten juonena?

 5. Paras tapa saada lisää lukijoita on yksinkertaisesti se että on kärkevän mutta kuitenkin asiallisen ja ennenkaikkea luotettavan median maineessa. Kun täällä(kin) päivystävä hyeenalauma ei löydä kaipaamiaan feikkiuutisia niin heiltä riisutaan aseet.

  Toinen homma jo aiemmin puhuttu keskustelujen pitäminen asiallisena mikä ei tietenkään tarkoita poliittisesti korrektia 🙂 Varsinainen herkkupala olisi jos muutaman provoajan henkilöllisyyden saisi selvitettyä.

 6. Ihmisten omat kokemukset arkipäivässä voisivat tuoda aihetta lähemmäksi, tehdä siitä helpommin samaistuttavan – joukkoraiskaukset ovat harvojen kokemuspiirissä, mutta ylimieliset sosiaalihengailijat jokaiselle tuttuja. Miltä tuntui, kun työnhaussa oikealla ihonvärillä sai paikan sadan muun edestä? Miten mukavaa on, kun pukuhuone onkin muuttunut rukoushuoneeksi? Miltä näyttää, kun kahvilanpitäjä nielee kiukkuaan kymmenen äijän ostaessa kahdessa tunnissa yhden kupin kahvia? Millä keinoilla omassa lähipiirissä ohitetaan vapaan rajanylityksen monet ongelmat? Miltä tuntuu, kun sopeutumista odotetaan aina vain itseltä, ei tulijoilta?

  Tai joku voisi vaikka laatia vastineen Husun ”Me elätetään teidät! Rispektiä”-tekstiin. Vastaisi aivan kylmän viileästi tilastoilla, ja koska Husu on linjan valinnut, voisi loppuun todeta: ”Ette elätä, me elätämme teidät – tossa on siitä faktat. Rispektiä!”

  Tällaisia asioita ei ole missään kerrottu ja niille voisi olla ”markkinarakoa”.

  1. http://abdirahimhussein.puheenvuoro.uusisuomi.fi/254466-muslimikin-on-ihminen

   Husulta voisi kysäistä kokeeksi julkisesti, kuinka vahva usko hänellä on Allahiin. Uskooko Husu vankkumattomasti Allahin olemassaoloon vai epäileekö hän toisinaan, että josko kyse olisikin vain ihmisten väsäämästä tekeleestä ja että uskon yliluonnollisia kohteita ei ole lainkaan olemassa.

   Voiko siis muslimi epäillä julkisesti ilman, että toiset muslimit … tiedätte kyllä mitä … jos voi, niin silloin on olemassa islamilaisia, joilla on oikeasti hieman järkeä päässään. Mutta jos yksittäinen muslimi ei uskalla missään tapauksessa julkisesti epäillä uskoaan, ovat asiat pahalla tolalla.

   Islam voisi olla yksi teema, jota voisi käsitellä hieman syvemmin. Täysin rehellisesti. Jos muslimit oikeasti saavat jossain jotain hyvää aikaiseksi, niin mitäpä sitäkään pimittämään. Tuosta Husun kirjoituksesta voi päätellä, että hän antaa ymmärtää, että olemassa voisi olla sellaisiakin muslimeja, jotka eivät ole aivan toivottomia tapauksia. Tällaisessa tarvittaisiin kyllä aika hyvää islamin tuntemusta.

   Tiedämme kaikki, että islam aiheuttaa ongelmia länsimaissa monin eri tavoin. Kaikki ongelmat eivät ole välttämättä ylitsepääsemättömiä, mutta jättimoskeijat ja minareetit, ulkomainen rahoitus, vihasaarnaaminen, radikalisoituminen ja eristyminen omaan vaikutuspiiriin ovat.

 7. Itse kaipaan poliittisesti neutraalia uutisointia.. faktoja ilman mielipiteitä… pahin media/julkaisu on sellainen, joka pyrkii manipuloimaan lukijan/katselijan ajatuksia. Vrt sodoma-sanoma tai ylen oksennus..

  Journalismi parhaimmillaan on tutkivaa.. eli vaikka isot seksikkäät otsikot ovat myyvempiä niin kuiva asiallisuus.. perehtyneisyys ja juttujen taustoitus (esim lähdeviite) on kyllä pitemmän päälle palkitsevampaa.. siten se luottamus syntyy ja lukija palaa uudestaan ko. sivuille.

  EU asiat olisi hyvä lisä tarjontaan.. siinä sontaläjässä riittää pöyhimistä.. vaikkei se mukavaa ole. Samoin nuo em. Puola, Unkari, Tsekki uutiset ja heidän pyristely EUn otteesta.. entä Tanska?

  Ilmastonmuutoksesta saisi myös paljon hyvää tarinaa.. ja kuinka CO2-huijaus etenee. Nyt esim Suomi on sitoutunut vähentämään CO2-päästöjä dramaattisesti, joka tuo lisää veroja ym. kuluja kaikille. Tässä yksi Tanskalainen, jolla asiasta mielipide:

  https://m.youtube.com/channel/UCWSP7zcgQtxxcwZQXhuCo9g

 8. Niinkin yksinkertainen asia kuin juttujen kuvitus. Me dorkat tykätään kuvista. Jos niissä on joku koukku tai huumoria on juttukin luettava. Kuvan viiteteksti voi olla tylsä tai herättävä ? Huumorinkukkaa kantsii edelleen pukkaa.

 9. Minua on joskus mietityttänyt se miten turvallista on kirjoittaa mielipiteitään tänne? Pystyykö/haluaako joku jäljittää minut? Pitäisikö minun tehdä jotakin erityistä taatakseni oman anonymiteettini?

  Jos Paavo voit taata lukijoillesi täydellisen suojan saat enemmän lukijoita ja keskusteluun tulee lisää osanottajia mikä puolestaan antaa uutta happea koko sivustolle.

   1. Eiköhän tästä kommentista ja toimintaperiaatteesta anneta tuke Paavolle, kukin omantuntonsa ja varojensa mukaan.

 10. Venäjän laiton ja laillinen toiminta Suomen lähialueilla on varmasti mielenkiintoinen aihepiiri. Norja on myös vähälle jäänyt suomalaisessa mediassa.

  1. Venäjä saa tehdä omalla alueellaan, oli se miten lähellä suomistanin rajaa ikinäkin, ihan mitä lystää.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.