PS:n Tavio: EU:sta on tulossa mafia

4.5.2018

Euroopan unionissa harkitaan EU-tukien tulevan sidotuiksi siihen, että jäsenmaassa harjoitetaan EU:n arvoille suotuisaa politiikkaa.

 Kansanedustaja Ville Tavio (ps.) näkee tämän kehityksen lipuvan kohti totalitaarista liittovaltiota, jossa aktiivisesti torjutaan ja rangaistaan jäsenvaltioiden isänmaallisuutta ja kansallismielisyyttä.

 – EU-jäsenmaksuista on tulossa samanlaista suojelurahaa kuin mafiassa. EU-myönteiset puolueet tekevät politiikkaa, jolla maksetaan aina vain lisää rahaa EU:lle ja vastineeksi näille puolueille EU pyrkii estämään EU-kriittisten puolueiden nousun, Tavio ihmettelee.

 – Perussuomalaiset ovat mielestäni ainut selvästi EU-kriittinen voima Suomessa, joten meidän vastuullamme on pyrkiä herättämään tästä uhkaavasta tilanteesta älykästä keskustelua. Toivottavasti ihmiset alkavat kiinnittää enemmän huomiota EU-politiikkaan, Tavio pohtii.

 – Suomen komissaari Jyrki Katainen (kok.) ja ulkomaankauppaministeri Anne-Mari Virolainen (kok.) ovat jo kehuneet tätä uutta EU-mafian mallia. Sinänsä se ei yllätä, sillä en muista kuulleeni heiltä ikinä poikkinaista sanaa EU:n toimista, Tavio sanoo.

 Ville Tavio, kansanedustaja (ps.)

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

10 thoughts on “PS:n Tavio: EU:sta on tulossa mafia

 1. Pakko sanoa aiheen viereestä: Löfven on sanoa täräyttänyt, että Ruotsi on ottanut liikaa turvapaikanhakijoita! Ensin otetaan miljoona kehitysmaamuslimia maahan ja sitten havaitaan, että nyt tais tulla liikaa. Valtiomiehen toimintaa – tai ainakin vaaleihin valmistautuvan pääministerin. Tai 2015 tällaisia kommentteja kutsuttiin kansallissosialismiksi.

  1. Lööperi unohti täysin mainita perheenyhdistämisten määrät. Ei uskaltanut kertoa niitä.

 2. Tavoitteena maitokahvinvärinen sosialismi kansalle ja jotakin aivan muuta eliitille. sanoo:

  Tästä juuri on kysymys. Ensin pelotellaan kaikki mukaan ja sitten lypsetään rahat ja rangaistaan jos jätät jengin. Tyypillinen rikollisorganisaatio.

 3. Hornetit ilmaan ja nokat kohti Brysseliä. Pitäähän niitä uusia JASSM-ohjuksia testata ja kohde olisi paras mitä euroopasta löytyy. Ajoitus on tärkeää rikollisuuden torjunnassa.

 4. EU ei ole ystävä joka haluaa meille hyvää. Pohjoismaiden on mentävä yhteen, emme me EUtä tarvitse. Moderaateista ei ole Ruotsia pelastamaan, Moderaateista kaikki paha alkoi. Ruotsi tarvitsee 1-2 terroripaukkua niin Lööperi kypsyy yhteistyöhön SDn kanssa. Ja sitten vahvaa Pohjolaa rakentamaan!

 5. EU tulee hajoamaan, koska se ei kykene puolustamaan omia jäsenvaltioitaan ja niiden kansalaisia, vaan etusijalla ovat elätettäväksi tulevat muukalaiset, jotka vielä rettelöivät auttajamaissa.

 6. Brysselin käärmeenpesään pitäisi lähettää muutama kilotonni puhdistusainetta niin tilanne selkityisi. Pitäisi varmistaa että kaikki silmäätekevät ovat paikan päällä. Joku terroristisolu voisi tosin paremman puuttessa väsätä vaikka kunnon apulanta paukun sopivaan paikkaan. Ruotsissahan muutamat keppostelijat olivat huomanneet tämän mahdollisuuden aiheutta huomiota.

  1. Voihan antaa muslimiterroristien tehdä likainen työ vaikka väittämällä että ennen jokaista eu istutoa ennen siellä poltetaan koraaneja tms. Olisivat mepit ihmeisään kun ak47 laulaisi komissiossa.

 7. Vittu että pian ollaan kusessa, nämä saatanan stupidot ja käteiset touhuavat meitä vastaan siellä eu.ssa jotta saisivat itsellen parempia virkoja suomineidon perseen myynnistä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.