Eslövissä aloitettiin kesä koulun poltolla

0

Kuvakaappaus 2018-05-05 15-39-38

5.5.2018

Eslövissä Skoonessa aloitettiin kevätkesä reippaalla koulun poltolla. Palolaitos sai hälytyksen klo 20.00 eilen illalla Karl Oskarin koululle, joka oli ilmiliekeissä.

Palolaitoksen saapuessa paikalle koko koulu oli umpitulessa eikä mitään voitu pelastaa. Palokunta sammutteli tulia aamuun asti. Kenenkään ei tiedetä menehtyneen palossa, sillä koululla ei ollut iltatoimintaa. Poliisi aloittaa teknisen tutkinnan kunhan palopaikka on viilentynyt.

Poliisi tutkii paloa tuhopolttona. Hetki ennen paloa paikalla oli uusruotsalaisia, jotka kivittivät koulun ikkunoita. Luultavasti tässä samassa rytäkässä sisälle heitettiin molotovin koktaileja.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Eslövissä aloitettiin kesä koulun poltolla

  1. Oli ilmeisesti pahanpuoleinen tulipalo kun siitä TVssäkin kesken ohjelman varoitettiin.

  2. Mitä muuta tämä on kuin kaupunkisotaa. Matujen täysihoito tulee todella kalliiksi rikosten myötä.

  3. Paavo, löytyykö tilastoa kuinka monta koulua on jo palanut? Sen verran merkityksellinen aihe että voisi tehdä yleisraportin.

  4. Grillikoulu, ettekö Te nyt ymmärrä että kehitysmaalaiset halusivat grillikoulutusta ja kun eivät saaneet niin tapahtui tamä ikävä väärinkäsitys. Kotouttamisessa on vielä paljon kehitettävää mutta onneksi demareiden Löfven hoitaa homman kunhan vain ruotsalaiset suuressa viisaudessaan antavat äänensä vaaleissa oikealle puolueelle. Grillikoulutusta, antakaa heille grillikoulutusta ja halal lihaa ettei tällaiset väärinkäsitykset enää toistu.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.