Juusuf Muhamed Abbud pääsee juhannukseksi kotiin

0

yousif-mohammed-2.jpg

6.5.2018

Lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä kolmen vuoden vankeuteen tuomittu Juusuf Muhamed Abbud pääsee juhannukseksi kotiin.

Ensikertalaisena hän istuu tuomiostaan puolet, eli siis vuoden ja 6 kuukautta, jonka jälkeen pääsee ehdonalaiseen vapauteen. Abbud vangittiin joulun alla 2016, joten vapaus koittaa kesäkuun loppupuolella.

Kun Abbud kävelee vapaaksi luultavasti Kuopion tai Vaasan vankilasta, hänen pitää leimauttaa vapauspassinsa valvojalla viikon kuluessa. Vankilasta on varattu sitä ennen aika sosiaalitoimistoon, josta käydään kuittaamassa kuukauden sosiaaliraha.

Luultavasti Abbudille on järjestetty jonkinlainen asunto ensimmäisestä päivästä alkaen. Kun tavallinen ihminen joutuu jonottamaan vuosia asuntojonossa Abbud kiilaa ohi. Abbud kirjaimellisesti elää paratiisissa. Pikutyttöjä voi paneskella ja siitä maksetaan vielä rahaa.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

22 thoughts on “Juusuf Muhamed Abbud pääsee juhannukseksi kotiin

 1. Eihän tästä voi vetää muuta johtopäätöstä kuin että... sanoo:

  …tämä on sitä parempaa panemista ja rahankäyttöä?

 2. Partalapset jatkavat maata ja moraalia murentavaa toimintaansa koska annamme heille siihen mahdollisuuden ja jopa palkitsemne siitä.

 3. Ai ai kuinka loistavaa! Juuri sopivasti muslimirakkauden kesän kynnyksellä kiimaterroristi pääsee käyräkulliräyhäämään! Taskut täynnä fyrkkaa ja pallit täynnä saastaista muslimimälliä, voi Suomitytöt mikä teitä odottaa.. Ensin ilmaiskämpässään vähän ilmaista bissee ja sidukkaa, muutama sossurahoilla ostettu bongitujautus ja sitten kylille RAKASTELOO!!!

 4. Voi voi! Minä ehdin jo iloita, että mies lähetetään kotiinsa eli jonnekin Lähi-itään, mutta hänethän päästetään takaisin kaduille vaanimaan pikkutyttöjä, järjestetään asunto ja ympärivuorokauden paapominen. Nyt sanoisin rumasti, ellen olisi saanut kunnon kotikasvatusta!

  1. Niin iloitsin minäki,mutta ilo oli hyvin lyhytaikainen kun hatkoin tekstin lukemista.

 5. Free Juusuf! Jaa, mutta eihän se mitään tuomiota oikeastaan sanutkaan. Tuomitseminen jää siten kansantuomioistuimelle.

 6. Mikähän on Nussufilla ensimmäiseksi mielessä kun vapaaksi pääsee?
  a/ paneminen
  b/ kostaminen

  SD ehdottaa automaattista ulosheittoa tällaisille. Muistakaapa katsoa PARTILEDARDEBATTEN/ Puoluejohtajien väittely TÄNÄÄN KLO 21.00 Suomen aikaa ja jatkuu 22.15 (välissä on pieni tauko jolloin asiantuntijat kommentoivat). Näkyy koko maailmassa:

  https://www.svtplay.se/video/17913755/agenda/agenda-partiledardebatt-6-maj-20-00-2?accessService=signInterpretation&info=visa

 7. Vääräuskoiset palvelevat meitä Allahin sotureita melko hyvin. Ikävää että veli Abbud tuomittiin, emme kunnioita tällaisia lakeja, Dar al-harbin vitsauksia. Alistetut vääräuskoiset ottavat nyt Abbudista kopin ja se on Allahin tahto. Bismillah.

 8. kirjoittaisit edes omalla nimelläsi,vittu sinähän olet oikeasti sairas paskiainen.tosin onhan mahdollista,että oletkin oikeasti pedofiili.

 9. Stubb varmaan kutsuu ihanan nappisilmä pojun luokseen asumaan ja antaa reikiä – sitä terapiaa siis. Jaa ei vai? No mitäs vittua? Eikö monikultturismi olekkaan rikkaus rakkaus ja taivas?

 10. Hyi ristus, oksettaa jo tuon ulkonäkökin.
  Ulos maasta tuommoset pedofiilit😡
  Toivottavasti tuon joku isä kadulla tunnistaa💩

 11. mmmm ihanat panosilmät mmmm…ois ihanaa jos Jussuf ulostaisi rinnoilleni…puukottaisi pilluani mmm.. Mistäköhän tämän enkelin yhteystiedot saisi?

 12. Minkä ikäisen lapsen tuo raiskaa ensi kesänä? Viedäänkö se oikein päiväkotiin valkkaamaan, kuten muutkin aatteen miehet? Nimitetäänkö lapsennussija vuoden pakolaiseksi?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.