Skip to content
Mainokset

Juusuf Muhamed Abbud pääsee juhannukseksi kotiin

yousif-mohammed-2.jpg

6.5.2018

Lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä kolmen vuoden vankeuteen tuomittu Juusuf Muhamed Abbud pääsee juhannukseksi kotiin.

Ensikertalaisena hän istuu tuomiostaan puolet, eli siis vuoden ja 6 kuukautta, jonka jälkeen pääsee ehdonalaiseen vapauteen. Abbud vangittiin joulun alla 2016, joten vapaus koittaa kesäkuun loppupuolella.

Kun Abbud kävelee vapaaksi luultavasti Kuopion tai Vaasan vankilasta, hänen pitää leimauttaa vapauspassinsa valvojalla viikon kuluessa. Vankilasta on varattu sitä ennen aika sosiaalitoimistoon, josta käydään kuittaamassa kuukauden sosiaaliraha.

Luultavasti Abbudille on järjestetty jonkinlainen asunto ensimmäisestä päivästä alkaen. Kun tavallinen ihminen joutuu jonottamaan vuosia asuntojonossa Abbud kiilaa ohi. Abbud kirjaimellisesti elää paratiisissa. Pikutyttöjä voi paneskella ja siitä maksetaan vielä rahaa.

 

Mainokset

21 Comments »

 1. Eihän tästä voi vetää muuta johtopäätöstä kuin että... sanoo:

  …tämä on sitä parempaa panemista ja rahankäyttöä?

  Tykkää

 2. Partalapset jatkavat maata ja moraalia murentavaa toimintaansa koska annamme heille siihen mahdollisuuden ja jopa palkitsemne siitä.

  Tykkää

 3. Ai ai kuinka loistavaa! Juuri sopivasti muslimirakkauden kesän kynnyksellä kiimaterroristi pääsee käyräkulliräyhäämään! Taskut täynnä fyrkkaa ja pallit täynnä saastaista muslimimälliä, voi Suomitytöt mikä teitä odottaa.. Ensin ilmaiskämpässään vähän ilmaista bissee ja sidukkaa, muutama sossurahoilla ostettu bongitujautus ja sitten kylille RAKASTELOO!!!

  Tykkää

 4. Voi voi! Minä ehdin jo iloita, että mies lähetetään kotiinsa eli jonnekin Lähi-itään, mutta hänethän päästetään takaisin kaduille vaanimaan pikkutyttöjä, järjestetään asunto ja ympärivuorokauden paapominen. Nyt sanoisin rumasti, ellen olisi saanut kunnon kotikasvatusta!

  Tykkää

 5. Free Juusuf! Jaa, mutta eihän se mitään tuomiota oikeastaan sanutkaan. Tuomitseminen jää siten kansantuomioistuimelle.

  Tykkää

 6. Mikähän on Nussufilla ensimmäiseksi mielessä kun vapaaksi pääsee?
  a/ paneminen
  b/ kostaminen

  SD ehdottaa automaattista ulosheittoa tällaisille. Muistakaapa katsoa PARTILEDARDEBATTEN/ Puoluejohtajien väittely TÄNÄÄN KLO 21.00 Suomen aikaa ja jatkuu 22.15 (välissä on pieni tauko jolloin asiantuntijat kommentoivat). Näkyy koko maailmassa:

  https://www.svtplay.se/video/17913755/agenda/agenda-partiledardebatt-6-maj-20-00-2?accessService=signInterpretation&info=visa

  Liked by 1 henkilö

 7. Vääräuskoiset palvelevat meitä Allahin sotureita melko hyvin. Ikävää että veli Abbud tuomittiin, emme kunnioita tällaisia lakeja, Dar al-harbin vitsauksia. Alistetut vääräuskoiset ottavat nyt Abbudista kopin ja se on Allahin tahto. Bismillah.

  Tykkää

 8. kirjoittaisit edes omalla nimelläsi,vittu sinähän olet oikeasti sairas paskiainen.tosin onhan mahdollista,että oletkin oikeasti pedofiili.

  Tykkää

 9. Stubb varmaan kutsuu ihanan nappisilmä pojun luokseen asumaan ja antaa reikiä – sitä terapiaa siis. Jaa ei vai? No mitäs vittua? Eikö monikultturismi olekkaan rikkaus rakkaus ja taivas?

  Tykkää

 10. Hyi ristus, oksettaa jo tuon ulkonäkökin.
  Ulos maasta tuommoset pedofiilit😡
  Toivottavasti tuon joku isä kadulla tunnistaa💩

  Tykkää

 11. mmmm ihanat panosilmät mmmm…ois ihanaa jos Jussuf ulostaisi rinnoilleni…puukottaisi pilluani mmm.. Mistäköhän tämän enkelin yhteystiedot saisi?

  Tykkää

 12. Minkä ikäisen lapsen tuo raiskaa ensi kesänä? Viedäänkö se oikein päiväkotiin valkkaamaan, kuten muutkin aatteen miehet? Nimitetäänkö lapsennussija vuoden pakolaiseksi?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: