Östervålan joukkoraiskaus suoritettiin kylän hautausmaalla – uhrina koululainen

0
Kuvakaappaus 2018-05-06 18-58-04
Jossain näilä paikkeilla Östervålan hautakivien kupeessa raiskattiin nuori koulutyttö kolmen miehen toimesta.

6.5.2018

Poliisi kertoi tänään hieman lisää Östervålassa sattuneesta joukkoraiskauksesta. Kolme miestä kävi kylän hautausmaalla alaikäisen tytön kimppuun.

Tyttö oli matkalla koulusta kotiin torstai-iltapäivällä klo 15.00 aikaan. Tyttö oikaisi hautausmaan poikki kun kolme miestä kävi tämän kimppuun. Yhden tekijöistä kerrotaan tehneen tytölle jotain seksuaalista tekoa. Tyttö pääsi pakenemaan paikalta.

Poliisi eristi hautausmaan heti tapahtuman jälkeen ja koirapartion avulla etsittiin mahdollisia DNA-jälkiä.

– Ketään ei ole toistaiseksi pidätetty, mutta meillä on hyvin selkeät tuntomerkit tekijöistä. Emme halua toistaiseksi kertoa julkisuuteen tuntomerkkejä. Meillä on teosta ja tapahatumapaikasta hyvä kuva ja teko tapahtui hautausmaalla, poliisin tiedottaja Daniel Nilsson kertoi.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

27 thoughts on “Östervålan joukkoraiskaus suoritettiin kylän hautausmaalla – uhrina koululainen

  1. Juu, ja koko Ruotsi, ehkä jotain hörhöintä suvakkia lukuun ottamatta, tietää, että kultamunathan ne siinä innovoivat omiaan.

 1. Eihän niitä tuntomerkkejä voi kertoa, muuten natsit käyttävät sitä propagandaansa. En tiedä mistä se johtuu, mutta ruotsalaiset eivät ole kyllä ihan järjissään.

 2. Lyödäänö vetoa tuntomerkeistä? Ananastukka, viikset ja parta vaiko sankkerisäkkärä?

 3. mmmm niin sexyä sexyä! Ja TÄYDELLISEN muslimia! RAISKATAAN LAPSET ISIENSÄ HAUDOILLA! On ne kekseliäitä poikia!

  1. Tekijät olivat itse asiassa Ruotsin suomalaisia! Kyllä se finnjävel osaa saman, kuin somalikin.

   1. Mohammed Panolainen, Ali Penetroinen sekä Ahmed Taka-Raiska ovat tällä hetkellä poliisikuulusteluissa, joka on vain pieni formaliteetti. Jäynäpojille tarjotaan mehua ja pullaa ennenkuin pojat kyyditään kotiin ANKARIEN toisellatavallatoimivienKEHOTUKSIEN saattelemana! Pojat ovat ymmärrettävistä syistä katuvia sekä kauhuissaan. Kaikenlaista saatanan saastaa Suomesta tullee jumalauta!

 4. Ei mitään lähteitä jutulle. Taattua PT- ”mediaa”. Jos juttu on totta, niin eihän silloin luulisi olevan ongelmaa kertoa rehdisti niitä lähteitä. Vai eikö kehtaa linkata perus Fria Tideriä, kun ovat ihan samanlaisia journalismista piut paut välittäviä 🙂 Kovasti kyllä vaaditaan muilta totuutta … Tunne edellä lampsivat lampaat toki nielevät uutisen, vaikka humanoidien tekemästä raiskauksesta, kunhan humis on tummempi tai musulmaani. Kunhan juttu vain vahvistaa omaa agendaa tai mielikuvaa. No, mäkin voin uutisoida PT:n tapaan, että tekijät olivat Ruotsin odineita. Uskokaa pois, kun mä nyt satun vain hautsta väittämään niin.

  1. Aftonbladetissa – siis sossujen iltalehdessä ihan yleisenä uutisena. Turha siitä on PT-Mediaa syyttää..

  2. Jos nimimerkkisi kaimat ovat tehneet 1 000 edellistä joukkoraiskausta, niin kelle luulisit Veikkauksen antavan alimmat kertoimet raiskauksessa nro 1 001? Pellavapäisille humanoidilampaille?

   1. En epäillyt itse tapahtumaa. Voisit ne lähteet kuitenkin mainita, kun ”mediana” toimit. Ei luulisi olevan vaikeaa linkata niitä, jos olet itse kerran sen jutun kertaalleen jostain lukenut. Valtsulle sen verran, että ei oikeusvaltiossa tuomita ketään siksi, että tämän ”kaimat ovat tehneet” rikoksia. Kyllä munkin veikkaus menee näissä aina lähtökohtaisesti muslimin suuntaan, etenkin jos taustaa ei kerrota.

    Vaadin ainoastaan muilta tiedonjakajilta sitä samaa, kuin valtamedialtakin. Joillekin tämä on liikaa ja kaksoisstandardipäissään riittää vaikka huhupuheet, kun uutinen vahvistaa omaa tunnetta ja mielikuvaa. Jengi suuttuu, kun kysyy vain neutraalisti lähteitä 🙂

    1. Ongelma näissä ”lähteissä” on se, että jokainen media on kirjoittanut tästäkin asiasta. Kukin media on saanut tietonsa mistä ovat sitten saaneetkaan. Joku saa jutun Ruotsin tietotoimisto TT:ltä, joka on vähän kuin STT. Isot mediat ostavat niiltä juttunsa.

     Minä esimerkiksi saan paljon rikostapauksia suoraan käräjäoikeuksilta, poliisin tiedotteista ja esimerkiksi Flashback:ilta, jossa on avoin haku rikosjuttujen virallisiin pöytäkirjoihin jne.

     Kun siis saan jonkun jutun kasaan, niin pitäisikö minun jutun vahvistukseksi laittaa siihen linkki johonkin kilpailevaan mediaan? Eiväthän nekään anna minulle mitään tällaista hyötyä, päinvastoin haukkuvat vielä valemediaksi.

  3. Ähmedin netis ei oo kuuklee. Muslimityyliin mitään ei itse osata, jos ei näy pöydällä suoraan esitettynä on kyseessä RASISMI! Kiitos apina että taas todistit sorttinne olevan enemmän kuin vajaata sorttia. Ihan HAUTSA vedit sitten? Ja ahmed alkaa pinellä aaalla? Kuitenkin osasit/tajusit kirjoittaa Ruotsin isolla ärrällä mikä tarkoittaa että olet LIDL kaljaa sossurahoilla litkivä vasuritrolli. Et kovin älykäs semmoinen. Soita äidillesi, ne 6 kissaa jota pidät äitisi Helsingin keskustan kämpässä ovat TAAS ilman ruokaa. Nää vasuripellet on ihan timanttia!

   1. Katsos kun normaali media ei heitä juttuja ilmoille niin että lukijan tehtäväksi jää googlata joka ikinen uutinen. Feikkiuutiset potkaisevat itseään nilkkaan, koska kuka normaali ihminen jaksaa lukea näitä juttuja, jos aina saa olla itse googlaamassa. Sä et ole suomalanien ainakaan, kun kirjoitat erisnimen pienellä. Somali lienet sinäkin – tervetuoa meidän joukkoomme sitten 🙂

    1. Normaali media tekee jutun siten, että juttu on juttu ja sillä selvä. Eihän iltasanomat , aftonbladet tai mikään muukaan media laittele jotain ”””linkkejä”””” kilpaileviin medioihin ikäänkuin vahvistaakseen kirjoittamansa jutun todenperäisyyttä.

     Jos haluaa lukea täältä löytämän jutun jostain toisesta mediasta siksi, että kuvittelee tänne keksittävän juttuja omasta päästä, silloin kehoitan lukemaan niitä toisia medioita.

  4. Ahmed. Etoo tosissasi. Luuletko tosiaan, että Paavo alentuisi samanlaiseen valeuutisointiin, kuin kaverisi. Eikö sinun kommentointipaikkasi ole Rasmuksen sivuilla.

  5. Alkaa hiljalleen väsyttämään suvakkien ujellus. Aina kun tapahtuu muslimipakolaisen toimesta jotain vähemmän miellyttävää, huudetaan natsia, rasistia, fasistia, Odinia, ja persuja. Sairaimmat syyllistävät uhria. Kirkuminen on jatkunut jo kolmisen vuotta johtuen muslimipakolaisten ja heidän urotekojensa lisääntymisen johdosta. Jatkuu hamaan tappiin saakka, koska islam velvoittaa.

   ahmed voi olla provo, muttei kommenttinsa millään tapaa eroa tosisuvaitsevan vastaavasta.

 5. Tilanne on paha, mutta miten huonoksi se vielä muuttuukaan? Jatkuuko ruotsalainen (tai suomalainen) hulluus? Voiko vielä tapahtua muutos? Mitä siihen tarvitaan?

 6. Ma tieta etta kulla ruotsi on maailma ihana paika! Turvallisin! Huva paika olla nainen! Tama mulle opeti Stybbido Aleks. Han tieta kulla, hane mieli tautu olla etta nainen ei haitta raiskailu? Ei ummarra mina.

  Han sano tama paika ihan ku Mogadishu, hieno paika. Ei ole kaymu siella stybido? Jos hieno paika miksi pakoon sielta tanne? Outo jatka se stybido.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.