Uusruotsalaiset laittoivat sotatoimen pystyyn malmöläisellä leikkikentällä

0
RTKu6nI1faILt-f1DhinPP2Nvvc
Lapset häädettiin leikkikentältä kun poliisi aloitti tutkinnan. Kuva Patrik Persson.

6.5.2018

Malmössä käytiin iltapäivällä isonpuoleinen kaupunkitaistelu. Miesvahvuus: 20, taistelupaikka: päiväkodin leikkikenttä, osallistujat: Lähi-idästä.

Poliisi sai klo 16.00 aikaan hälytyksen, että Eriksfältsgatanin päiväkodin leikkikentällä oli kaaos. Ilmoittajien mukaan henkilöillä oli menossa joukkotappeluntapainen taisto. Poliisi saapui paikalle isolla miehityksellä ja tilanne saatiin nopeasti rauhoittumaan.

Taiston tauottua tutkittiin tappelutannerta. Tuloksena leikkikentältä kerättiin muutamia haavoittuneita 20-25-vuotiaita uusruotsalaisia, jotka toimitettiin ambulanssilla ja poliisiautoilla sairaalaan. Osalla oli puukkohaavoja, osaa oli mätkitty seipäillä ja osa oli luultavasti kävellyt vain päin omaan nyrkkiään.

Poliisi eristi leikkikentän ja aloitti tutkinnan. Ritsivihkoon kirjoitettiin kuulakynällä: murhan yritys. Kiinniottosarakkeeseen leimattiin kiinniotettujen lukumäärä: 0.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

6 thoughts on “Uusruotsalaiset laittoivat sotatoimen pystyyn malmöläisellä leikkikentällä

  1. Vaikuttaa normaalilta arkisesta poikasten leikkimielisesti kisailulta

  2. Olihan Stadissakin 1970-luvulla jengitappeluita!
    Ja pohjanmaalla häjyjä! Ja 23000eKr. Uugin ja
    Buugin heimot tappelivat nykyisen Baltian alueella!

  3. On se ihanaa! Jos ei leikkipaikoilla istu euromannet kusella ja kyykkypaskalla niin sitten siellä ananakset ottavat yhteen puukot ja puntarit heiluen. Anticimex apuun!

  4. Poliisin pahin virhe näissä tapauksissa on mennä paikalle. Fikaisivat ihan rauhassa ja parin tunnin kuluttua hälytyksestä keräisivät ruumiit. Pääsisivät kaikkein helpoimmalla. Pojat kerkeisivät myös ”nahistella” rauhassa ja asiat olisivat kunnolla selvitetty.

  5. Suurin ihme sinänsä on, että ruotsalainen poliisi ehtii paikalle liian aikaisin, kaiken letityksen ja donitsinsyönnin välissä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.