Skip to content
Mainokset

Uusruotsalaiset laittoivat sotatoimen pystyyn malmöläisellä leikkikentällä

RTKu6nI1faILt-f1DhinPP2Nvvc

Lapset häädettiin leikkikentältä kun poliisi aloitti tutkinnan. Kuva Patrik Persson.

6.5.2018

Malmössä käytiin iltapäivällä isonpuoleinen kaupunkitaistelu. Miesvahvuus: 20, taistelupaikka: päiväkodin leikkikenttä, osallistujat: Lähi-idästä.

Poliisi sai klo 16.00 aikaan hälytyksen, että Eriksfältsgatanin päiväkodin leikkikentällä oli kaaos. Ilmoittajien mukaan henkilöillä oli menossa joukkotappeluntapainen taisto. Poliisi saapui paikalle isolla miehityksellä ja tilanne saatiin nopeasti rauhoittumaan.

Taiston tauottua tutkittiin tappelutannerta. Tuloksena leikkikentältä kerättiin muutamia haavoittuneita 20-25-vuotiaita uusruotsalaisia, jotka toimitettiin ambulanssilla ja poliisiautoilla sairaalaan. Osalla oli puukkohaavoja, osaa oli mätkitty seipäillä ja osa oli luultavasti kävellyt vain päin omaan nyrkkiään.

Poliisi eristi leikkikentän ja aloitti tutkinnan. Ritsivihkoon kirjoitettiin kuulakynällä: murhan yritys. Kiinniottosarakkeeseen leimattiin kiinniotettujen lukumäärä: 0.

Mainokset

6 Comments »

 1. Olihan Stadissakin 1970-luvulla jengitappeluita!
  Ja pohjanmaalla häjyjä! Ja 23000eKr. Uugin ja
  Buugin heimot tappelivat nykyisen Baltian alueella!

  Tykkää

 2. On se ihanaa! Jos ei leikkipaikoilla istu euromannet kusella ja kyykkypaskalla niin sitten siellä ananakset ottavat yhteen puukot ja puntarit heiluen. Anticimex apuun!

  Tykkää

 3. Poliisin pahin virhe näissä tapauksissa on mennä paikalle. Fikaisivat ihan rauhassa ja parin tunnin kuluttua hälytyksestä keräisivät ruumiit. Pääsisivät kaikkein helpoimmalla. Pojat kerkeisivät myös ”nahistella” rauhassa ja asiat olisivat kunnolla selvitetty.

  Tykkää

 4. Suurin ihme sinänsä on, että ruotsalainen poliisi ehtii paikalle liian aikaisin, kaiken letityksen ja donitsinsyönnin välissä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: