Helsingin hovi kovensi turvapaikan perusteella tulleen isis-raiskaajan tuomiota

0

Kuvakaappaus 2018-05-07 16-28-19.png

7.5.2018

Helsingin hovioikeus kovensi tänään Ahmed Mahamed Dualen Helsingin käräjäoikeudesta saamaa 1 vuoden ja 8 kuukauden vankeutta reippaasti. Hovioikeus tuomitsi Dualen 2 vuoden ja 6 kuukauden vankeuteen raiskauksesta, pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta.

Dualella oli 6.2.2015 sen laatuinen kiima päällänsä, että sitä ei hillinnyt mikään. Mies meni Helsingissä sijaitsevaan erotiikkaliikkeeseen ja ostanut yksityisen striptease-esityksen. Kohta tämän jälkeen Duale oli alkanut vaatimaan seksiä tanssijalta, joka ilmoitti, että sellainen ei kuulu toimeenkuvaan.

Alkoi taistelu. Duale oli kohdistanut asianomistajaan ruumiillista väkivaltaa ja pyrkinyt sukupuolielimellä tapahtuvaan sukupuoliyhteyteen onnistumatta siinä asianomistajan voimakkaan vastustelun vuoksi. Taistelu kesti noin 40 minuuttia. Kamppailun yhteydessä Duale oli saanut työnnettyä kätensä asianomistajan emättimeen, mistä oli aiheutunut asianomistajalle voimakasta kipua ja verenvuotoa.

Pahoinpitelyssä Duale oli lyönyt kasvoihin ja repinyt hiuksista kadulla tapaamaansa hänelle entuudestaan tuntematonta naista. Duale oli lisäksi kuiskannut naiselle, että kuuluu isikseen ja uhannut raiskata naisen.

Nämä teot hovioikeus katsoi 2 vuoden ja 6 kuukauden arvoisiksi. Tuomiolauselma ohessa.

R-17-979

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Helsingin hovi kovensi turvapaikan perusteella tulleen isis-raiskaajan tuomiota

 1. Hän teki omasta mielestään aivan oikein. Se on juuri monikulttuurin perusongelma.

  1. Diskorahaa saa mukavasti kun sillä pystyy ostelemaan yksityisiä sriptease esityksiä niin kuin tämä Ahmetti Mahametti Duale.
   Ei siinä mitään, jos suomalaiset diskorahaa työntävät niin siitä vaan.Mutta ahmetin ei sais niin kiihkotua ,että käy esittäjän kimppuun
   kauhea kanki onjossa reikää kun reikää etsien.

 2. Melko lievä tuomio jälleen tällaisesta moniosaamisesta. Voisi välillä käyttää sitä rangaistusasteikon toistakin päätä. Joku 8v istumista olisi sopivampi tuomio, koska kuitenkin pääsee ”ensikertalaisena” puolikkaalla tuomiolla josta vielä voi saada ”hyvän käytöksen” alennuksen, eli oikeasti istuu jotain 35-40% tuomiosta… tässä tapauksessa siis varmaankin noin vuoden 🙁

 3. RASISMIA!!!!!!!!!!!!!! HUORALLA EI OLLUT BURKAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SAATANAN NAZI-SUOMI, HÄPEÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Tokihan kunniavieraalle myönnetään ilmainen elätys Suomessa loppuelämäksi tästäkin huolimatta ja ehkä juuri siksi. Eli puolet lusittuaan sosiaaliviranomaiset ottavat kopin ja kultamuna saa jatkaa perseilyään miten huvittaa veronmaksajien sponsoroimana. Ei karkotusta koska kultamuna und moniosaaja.

 5. Minkä takia pääsevät vähällä?
  Normaalit ihmiset haluaisivat moiset elukat ,työleirin ja sapiskan jälkéen, takaisin kamelinpaskanuotion ääréen.
  Tuo veikkonen on vuoden päästä taas suorittamassa virkaansa….
  Mikä on nin vaikeata? Jos ei opi alkeita nin voip painuu v….n.
  Kymmenenikäisen seksuaalikäyttäjä on jussina vapaana…?
  Oikeus häröilée valtiossamme ja pahasti.
  Ussr oli leikkikoulua veŕrattana tähän paskaan.
  Kovaksi männöö touhu.
  Kuka voittaa!?🤘

 6. No siinähän oli erotiikkaa kerrakseen. Helsingin naisten on vain totuttava näiden sotaa pakenevien seksitapoihin. Heille ei kelpaa EI, vaan naisen on antauduttava tällaisten soturien edessä heti. Pieni hinta etnisistä ruoista, etnisistä tansseista ja kaikesta muusta kivasta monikultturisessa hesassa. Sannikan pitäisi tehdä YLE:lle ohjelma joka puolustaa vain hieman erilaista kulttuuria ja oikoa väärinkäsityksiä näiden sotaa pakenevien raukkojen tavoista.

 7. Saatana että näihin alkaa kyllästyä.Pian sota alkaa euroopassa.Siitä tulee lyhyt mutta verinen. Paremmin valimistautuneet ovat hengissä lopussa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.