Skip to content
Mainokset

Malmössä alkaa ensi viikolla harvinainen voodoo-oikeudenkäynti

042-1-e1500392280983

7.5.2018

Malmön käräjäoikeudessa alkaa ensi viikolla Ruotsinkin olosuhteissa harvinainen ns. voodoo-oikeudenkäynti. Nigerialaiset poppamiehet pitivät nigerialaisia naisia psykologisessa otteessa voodoon avulla ja saivat pakotettua naiset prostituutioon.

Homma eteni aika yksinkertaisesti. Nuoria nigerialaisia naisia houkuteltiin Eurooppaan tarjoilijoiksi, lapsenlikoiksi tai partureiksi. Organisaatiolla oli oma ”Madam”, joka järjesteli naisille passit, liput ym matkatarpeet.

Ennen matkaa naiset joutuivat käymään voodoopastorin puheilla vannomassa valoja. Rituaaleissa käytettiin erilaisia metodeja. Naiset joutuivat jättämään lirauksen kuukautisverta, kynsiä, hiuksia ja kalsareita pastorille, joka piti paketin. Joskus verirituaaleissa sekoitettiin kanojen ja naisten verta. Verivala näetsen.

Valassa vannottiin, että naiset joutuvat maksamaan ”madamelle” velkansa takaisin. Velka saattoi olla jopa 50 000 euroa. Valassa vakuutettiin myös, että asiasta ei puhuta poliisille tai ulkopuolisille. Jos vala rikottiin siitä seuraisi kuolemaa, sairauksia ja sukukyvyttömyyttä itselle ja sukulaisille.

Oikeudessa kuullaan ainakin kahta nigerialaista, jotka kertovat mm. kuinka heidät pakotettiin syömään raakaa kanan sydäntä ja muita verirituaaleja harrastettiin. Näillä rituaaleilla saatiin yksinkertaisest naiset, jotka tuleva Nigerian voodoo-alueelta, uskomaan siihen, että heitä voidaan ohjata etänä.

Tietojen mukaan Ruotsissa on satoja nigerialaisia naisia, jotka ovat ”vannoneet” tuollaisen valan ja harrastavat prostituutiota. He eivät ikinä uskalla rikkoa vannomaansa valaa, sillä taikausko on niin suuri heidän keskuudessaan.

Mainokset

8 Comments »

 1. Miten on vähän semmoinen olo kuin oltaisiin hieman eri vuosisadoilla? Vai onko se vaan mun kolonialistinen, eurosentrinen asenteeni?

  Tykkää

 2. Mitä mä just luin?? Ei helvetti.

  Tai no oikeastaan… jos nuo voodoo papit löisivät hynttyyt yhteen filmintekijöiden kanssa, niin voisi tuloksena olla huippuluokan kauhua.

  Tietenkin päästyään vapaalle jalalle. Kaino toive on kuitenkin, että tekevät elokuvia jo maassa olevien tovereidensa avulla ja jättävät lisähenkilökunnan tilaamatta.
  Kuvausten loputtua sitten kipin kapin takaisin Nigeriaan…

  Tykkää

 3. Jos vastaava rikos tehtäisiin länsimaalaisen sivistyneesti, siinä käytettäisiin etähallintaan hypnoosia.

  Tykkää

  • Sipilä-nukke kehitteillä. Kusee ja paskoo allensa kyselytunnilla, äärimmäisen kivulias kestoerektio jatkuu, kunnes se puomi laskee.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: