Sulhanen tuomittiin vuoden vankeuteen raiskauksen yrityksestä ensitreffeillä

0

 

Kuvakaappaus 2018-05-07 17-27-40.png

7.5.2018

Ruotsista tulee välillä kyllä niin omituisia rikostapauksia, että oikein ihmettelee miten asiat voivat mennä niin mutkikkaasti. Kuten seuraava raiskauksen yritys ja laiton uhkaus, josta 1990-syntynyt mies tuomittiin vuoden vankeuteen.

Muuan somalialainen ZAKARIYA Mohammed Moudy oli tavannut nuoremman naispuolisen maanmiehensä joskus kesällä 2017, jolloin vaihdettiin puhelinnumeroita ja pidettiin yhteyttä. Uhri kertoo, että tutustuminen tapahtui hääjuhlissa. Aika romanttinen alku vai mitä?

Nainen koki Moydyn mukavaksi. Rakkaus eteni hiipien. Pari tapasi seuraavan kerran joulukuussa 2017, mutta vielä silloin ei otettu askelia. Kunnes Moudy yhtäkkiä tekstasi naiselle 5. maaliskuuta, että oleskelee samassa kaupungissa kuin nainen ja he voisivat tavata. He asuivat siis eri kaupungeissa.

Moudy haki naisen kotoa ja tapaamista jatkettiin autoajelulla. Moudy ilmoitti nyt naiselle, että tämän pitäisi soittaa isälleen koskien heidän avioliittoa. Nainen sanoi, että haluaisi ensin tutustua mieheen paremmin. Ei niin kiireellä avioliittoon näetsen.

Moudy yritti koko ajan kopeloida naista, mm. pitämällä kättään naisen jalalla, mutta nainen vei käden aina pois. Seuraavaksi Moydy lähti ajelemaan sivuteille, jossa kopelointi yltyi. Nainen pyysi pysäyttämään auton. Pysähdyttiin ja Moydy kävi tositoimiin. Hän kaatoi naisen auton takapenkille ja yritti raiskata tämän. Naisella oli kuitenkin paljon vaatteita alkaen säkistä ja Moydy ei saanut riisuttua naista vaikka kuinka yritti.

Moydyn rakkauden osoitukset ovat vaikuttavia. Koska hän ei saanut täysin riisuttua naista, yritti mies nylkyttää naista jollain tavalla, koska kuvitteli löytäneensä kikkelilleen jonkin reiän. Reikä oli kuitenkin vain joku naisen vaatteiden aiheuttama kolo. Nylkytyksen aikana mies hoki, että he menisivät avioliittoon. Jos nainen ei suostuisi mies lähettäisi naisen kimppuun torpeedon, joka tekisi jotain sellaista, että naisen kasvot eivät olisi enää kauniit.

Nainen pääsi irti ja ulos auton penkiltä ja juoksi tielle yrittäen pysäyttää ohikulkevan auton. Se ei pysähtynyt. Moudy sai naisen takaisin autoon ja sama jatkui. Nyt levähdyspaikalle pysähtyi kuitenkin sivullisia ja tilanne rauhoittui. Nainen pääsi sivullisten taaksen turvaan. Moudy yritti vielä vannoa rakkauttaan: Me menemme naimisiin, ja jos emme, lähetän 10 miestä tuhoamaan naisen kasvot niin, että kukaan muukaan ei saisi häntä.

Näillä puheilla ZAKARIYA Mohammed Moudy tuomittiin siis vuoden vankeuteen raiskauksen yrityksestä ja laittomasta uhkauksesta.

Melkoinen lemmenlurittaja, sano. Nyt sopii kysyä lisätäänkö tämä juttu niihin ”suhteessa tapahtuviin raiskauksiin/ yrityksiin”?

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Sulhanen tuomittiin vuoden vankeuteen raiskauksen yrityksestä ensitreffeillä

  1. Kyllä voodooprostituutiolle, rakkaudentunnustus-pahoinpitelyuhkaus-ilmanylpytykselle, vuohille ja muille vastaaville pitäisi joku oma kategoria saada. Sen verran poikkeavat perusmeiningeistä. Kuitenkin ilman etnisen alkuperän rekisteröintiä, ettei kukaan arvaa tekijöiden viiteryhmää.

  2. Päätellen tiettyjen maiden väestönkasvusta lukuisat törkimyksetkin saavat jälkikasvua ja naisten suku ei juurikaan tue näitä sattuipa heille mitä tahansa. Tietenkin voi hieman ihmetellä, että miksi isät ja veljet eivät lynkkaa tuollaisia paskiaisia.

    Tapaus lienee jäävuoren huippu ja tietty maanosa kätkee sisäänsä miljoonittain sellaisia naisten kohtaloita, että jos suvakit tietäisivät edes murto-osan voisi suvakoinnin painopiste siirtyä toiseen sukupuoleen.

  3. Kaikki somalit kuuluu hävittää planeetalta. Niin jätesäkeissä viihtyvät kuin muutkin. Ja tietty kaikki muslimit kaikki. Heti kun hyyssärit on hävitetty.

  4. Vuoden vankeus mohammedille ja sen jälkeen se toteuttaa uhkauksensa. Miksi EI karkoiteta saman tien ja vakilapalvelut pitää ostaa Siperiasta, säästyy pitkä raha.

  5. Enpä ole koskaan kuullut ketään uhatun torpedolla. Muutenhan tämä Moudy oli oikein romantiikan taituri. Kumma, ettei nainen lämmennyt.

  6. Valtamedialla olisi PT-Medialta paljon opittavaa siinä, miten uutistarina kerrotaan ihmisille. PT-Media ottaa ja vie lukijan tapahtumien polttopisteeseen. Tässäkin lukija voi helposti kuvitella itsensä istumassa tien vierustan metsämättäällä ihmettelemässä silmät ymmyrkäisinä, kun vieressä Moydy epätoivoisesti molottaen yrittää löytää stondaavalle kikkelilleen edes jotain reikää jota tikata.

  7. Noh noh! Ei saa olla ilkeä. Kyllä hänestäkin vielä neurokirurgi saadaan. Tai ainakin arkkitehti kunhan vain jaksetaan odottaa.

  8. Rakkautta ja raiskaus päälle, siinä jää svedupoika toiseksi. Mistä sitä turhia hienostelemaan ja höpöttelemään hempeitä, suoraa toimintaa vaan. Oppiipahan pihtailemaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.