Taas joukkoraiskaus – tällä kertaa Malmössä: 5 kiinniotettuna

0

Kuvakaappaus 2018-05-07 20-29-17.png

7.5.2018

Raiskaustapauksia tippuu nyt joka puolelta siihen tahtiin, että niissä ei pysy laskuissa. Huhtikuu oli käräjäoikeuksissa oikea ennätyskuukausi kun oikeudessä nuijittiin päätöksiä raiskauksista. Päivässä saattoi tulla jopa kymmenenkin raiskausoikeudenkäyntitapausta ympäri Ruotsia.

Niin ikään avoimia tai vielä selvittämättömiä tapauksia tulee usean tapauksen päivävauhtia. Viime viikolla viimeksi tiedotettiin Östervålan joukkoraiskauksesta, jossa koulutyttö joutui kolmen miehen päällekarkauksen uhriksi.

Nyt taas Malmöstä tulee joukkoraiskaus, jota poliisi on pitänyt pimennossa tähän asti kunnes nyt avasi asiaa hieman. Poliisin tiedotteen mukaan raiskaus on tapahtunut toukokuun 1. päivä. Kyseessä on ulkona tapahtunut teko eli ns. puskatinder ja uhri on yli 18 vuotias nainen.

Syyttäjä Lena Kröner kertoo Skoonen paikallisuutisille, että viisi henkilöä on otettu kiinni asian tiimoilta. Kahta, 1983 ja 1961 syntynyttä henkilöä vaadittiin tänään vangittavaksi todennäköisin syin epäiltynä törkeästä raiskauksesta.

Poliisin tiedotteessa kerrotaan, että asiasta ei kerrota tämän enempää eikä yksityiskohtia avata, sillä sillä voi olla vahingollinen merkitys tutkinnan kulussa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Taas joukkoraiskaus – tällä kertaa Malmössä: 5 kiinniotettuna

    1. Onko koskaan tapahtunu,että ruotsalaismiehet olis raiskanneet matunaisen ? Ei ainakaan minun korviini ole kantautunut semmosta tapausta.

  1. Pitäisiköhän Ruotsin kouluissa opettaa miten käyttäytyä joukkoraiskauksen jälkeen? Ei ennen. Koska joukkoraiskaus on Ruotsin kaikilla tytöillä edessään. Ja kateelliset suvakkimummot ovat vihaisia..ööö ainiin.. eihän kouluissa olekaan muita kuin joukkoraiskaajia.

  2. Nuohan on ihan eläimiä eihän sivistyneet ihmiset yksinkertaisesti käyttäydy noin.

  3. Jännää. Länsimaalaista miestä jopa jännittää käydä kusella muitten miesten vieressä, jää helvetin usein ns jännäpissan puolelle eikä hommasta tule yhtään mitään. En voi kuvitellakaan kuinka paljon jännittäisi kun just ollaan hakattuu pikkutyttö sairaalakuntoon ja ruvetaan jengillä sitä nussimaan! Ei taida onnistua. MUTTA; jos kyseessä on muslimimiehet! Kiihottuvat niin paljon nähdessään kavereittensa kikkelit että ei mitään rajaa. Ooooh Mohammed olet nii suuri Mohammed ALLAHU AKBAR Mohammed kullisi kiihottaa minua niin että minä hakkaan tämän huoran veriseksi lätäköksi! En ole Mohammed mikään HOMO, mutta käyrä pieni likainen karvainen kalusi saa minut kiihottumaan!

  4. Jos taustalla on kaikesta huolimatta valkoisen keski-ikäisen miehen rasismi… kelatkaa!

  5. Ruotsin naisten on vain kestettävä joukkoraiskaukset kun vaakakupissa on monikulttuurinen uusi uljas yhteiskunta ja alkaa aivan uusi aikakausi. Wanhat tavat voidaan heittää romukoppaan. Pitää löytää vain myönteisiä ajatuksia ja heittää sivuun muutamat tuhannet raiskaukset. Ajatelkaa, etnistä ruokaa, monikultturisia tansseja ja kaikkea muuta kivaa, se että naiset saattavat joutua keskellä päivää rosvoyhdynnän kohteeksi on pieni hinta tästä rikkaudesta.

    1. Vois ehkä auttaa, jos joukkoraiskatulle lyödään suorilta suu täyteen helvetin hyvin keitettyä riisiä – siinä vaihtuu suolaiset surunkyyneleetkin makeiksi onnenkyyneleiksi! No joo, ehkä se oli naamalta putoilevaa spermaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.