Uusoululainen tuomittiin pieneen ehdolliseen lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Kuvakaappaus 2018-05-08 13-15-14.png

 

8.5.2018

Oulun käräjäoikeus tuomitsi eilen vuonna 1994-syntyneen uusoululaisen Saif Assim Abbas Al-Khafajin törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä 1 vuoden ja 8 kuukauden ehdolliseen vankeuteen.

Al-Khafaji saapui Suomeen 2012. Hän tutustui viime kesänä tyttöön toisen tytön kautta ja olivat pitäneet yhteyttä mm. Snapchatin ja Instagramin avulla. Pariskunta oli myös tapaillut. Al-Khafaji oli tekohetkellä 22, tyttö 15.

Tapahtumapäiviä oli kaksi. Vuosi sitten toukokuun 12. päivä mies tarjosi tytölle autokyytiä ja he istuivat Oulussa torinrannassa miehen autossa tunnin. Miehelle tuli kusihätä ja pariskunta poistui miehen asunnolle. Kusemisen jälkeen aloitettiin suuteluhommat, joka päätyi seksiin. Al-Khafaji otti myös seksikuvia tytöstä, joka miehen mukaansa esitteli paikkojaan auliisti.

Seuraavana päivänä asia toistui. Seksiä harrastettiin kolmesta reiästä kahteen, eli etupuolta ja suuosastoa. Al-Khafaji ei kiistä tekoa sinänsä, vaan lähinnä sen, että ei tiennyt  Suomen 16-vuoden suojaikärajasta.

Käräjäoikeuden mukaan teko on kuitenkin ollut kokonaisuutta tarkastellen törkeä mm. sen perusteella, että alle 16-vuotias ei käo:n mukaan voi antaa pätevää suostumusta itseensä kohtaan tapahtuvasta seksuaalisesta teosta.

Näillä perusteilla käräjäoikeus tuomitsi Saif Assim Abbas Al-Khafajin, synt. 22.5.1994, törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä 1 vuoden ja 8 kuukauden ehdolliseen vankeuteen ja sen ohessa suoritettavaan 80 tunnin yhdyskuntapalveluun.

Heikot vanhemmat kasvattavat heikkoja lapsia, jotka pummaavat aikuisilta kolmansien maiden miehiltä tupakkaa ja viinaa. Sen jälkeen tyttäret antavat suosiolla seksiä, imevät arabien kikkeleitä ja antavat kuvauttaa itseään reva levällään.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

19 thoughts on “Uusoululainen tuomittiin pieneen ehdolliseen lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä

 1. Vai yhdyntäkuntapalvelua pääsi suorittamaan. Voi tätä maan turmelusta minkä nämä heinäsirkat tänne toivat eikä tämä mene edes ohi setsemässä vuodessa.

  PS Paavo: nämä oikeustapaukset ovat todellisia helmiä.

   1. Sitäpaitsi seksuaalirikokset on suurimmaksi osaksi piilorikollisuutta eli suurin osa ei koskaan tule julki joten karuksi ja vaaralliseksi on mennyt nuorten elämä Suomessa.
    Jos otti kuvia niin pitäisi olla myös lapsipornosyyte?

 2. Onkohan näillä teinejä paneskelevilla ja tekojaan kuvaavilla irakilaisilla miehillä jonkinlainen älyllinen rajoite sen suhteen etteivät tajua jäävänsä ennemmin tai myöhemmin kiinni teoistaan?

  Käyttäytymismalli on tyypillinen taparikolliselle joka ei tekonsa seurauksista sen kummemmin välitä, seuraukset kärsitään ja sitten jatketaan.

  1. Niin, tuossahan ei nyt varsinaisesti seurauksia tullut. Ja tietenkään mitään rajoitteita ei oikein edes voi olla, kun on opittu, että kymmenvuotias serkkutyttö on käypä peli ja seksuaalinen itsekontrolli on kalibroitu kestämään juuri ja juuri paljas nilkka.

 3. Sinänsä ihan oikeudenmukainen tuomio, jos ählämin tarina kerrankin pitää paikkaansa eikä mukaan liittynyt pakottamista. Toinen juttu sitten mitä kertoo tulevaisuudesta se, että äänestysikään tulee joukko huonosti kasvatettuja tyttöjä, joille maahanmuuttopolitiikassa merkitsee vain omat rotufetissit. Batiikkinoidissa on jo tarpeeksi kestämistä.

 4. Aika kova tuomio tuo yhdyskuntapalvelu, sen olisi kyllä voinut jättää inhimillisyyden nimissä pois. Luulisi huomautuksessakin olevan ihan tarpeeksi kärsittävää. Lapsia törkeästi seksuaalisesti hyväksikäyttävilläkin on nimittäin ihmisoikeutensa, eikä meistä kukaan ole synnitön heittämään ensmmäistä kiveä, joten älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi.

 5. Oliko tyttö siis suostuvainen kyseisiin puuhiin, ja vasta myöhemmin tajusi mitä tuli tehtyä?
  Täytyy kyllä sanoa että onko kasvattajilla ollut mitään korvien välissä, vai onko tällainen käytös nykyään yleistä.
  Kyllä 15-vuotiaan täytyy käsittää, kenen mukaan ei pidä mennä. Vai onko se viinan- ja huumeidenhimo niin kova nykyään ettei millään mitään väliä.

  1. Eiköhän aika suuri prosentti näistä ole rikkinäisistä perheistä. Pitäähän se katsos vanhempien erota heti kun tulee erimielisyyttä olohuoneen tapeteista. Kuka sitä sellaisessa suhteessa rupeaisi roikkumaan ja elämäänsä tuhlaamaan. Tärkeintä on kuitenkin vanhempien onnellisuus.

 6. Haahhhaaa kyllä meitä naurattaa. Pottunokkaiset vääräuskoiset pojanklopit katselevat vitutuksen vallassa kun korkkaamme heidän ihastuksiaan tuosta vain. Vedämme vituiks ja tulemme tutuiks. Nartut kuuluvat meille ja kohtelemme heitä kuin orjiamme ja niitähän he ovat. Tuomiot ovat vitsi joilla ei meitä estetä nöyryyttämästä kuffareita. Ajatelkaa nyt, tulemme ja valehtelemme kaiken. Saamme ilmaisen elätyksen panokoijineen ja mihin nyt ilkeämme rahaa pyytää, Te annatte. Perseilemme ja näytämme ylemmyytemme. Ettekä Te pysty edes pienimpään vastarintaan koska rasismi ja poliisi sekä koko heikko järjestelmämme palvelee meidän etuamme. Insh Allah jne…..

  1. Koskahan tulee käräjille ensimmäinen tapaus, missä suomalainen on raiskannut matutytön alaikäisen tai täysikäisen ?????????
   En mie ainakaan ole kuulu, että semmosta olis tapahtunu.

 7. Jos tuo selostus on todenmukainen, niin eipä ollut kummoinen rötös. Mitään pakottamista ei tapahtunut, ja loogisesti ajatellen 15-vuotias kykenee suostumaan seksiin, koska hänen katsotaan olevan kypsä ajamaan mopolla vilkkaassa liikenteessä ja olemaan rikosoikeudellisesti vastuussa teoistaan. Molemmat huomattavasti vaativampia suorituksia kuin panoluvasta päättäminen. On suoraan sanoen naurettavaa hurskastelua uskotella, etteikö 15-vuotias olisi kykeneväinen päättämään panemisistaan. Virossa asia on ymmärretty.

  Kyllä nyt P. T. iski kätensä sontaan.

  1. Olen sitä mieltä, että oikeudenkäyntipöytäkirjoita tulee selvästi esille, että tyttö halusi paneskella arabiinon kanssa ja sillä selvä. Ei siinä mitään.

   Olen myös sitä mieltä, että heikot vanhemmat kasvattavat heikkoja lapsia, jotka pummaavat arabeilta tupakkaa ja viinaa. Sen jälkeen lutkuttavat niiden kyrpiä ja antavat kaupanpäälle kuvauttaa itseään reva levällään.
   Yksikään virolainen teini ei lutkuttaisi jonkun silpokikkelin kikkeliä ja sen jälkeen makaisi toosa levällään, jotta kehari saisi ottaa iPhonella toosasta kuvia.

 8. Pitikö olla jokin roti kirjoittelussa? Oli asia miten oli, en pidä huorittelusta ja nyt vielä huorittelet nuorta tyttöä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.