Helsingin hovioikeus alensi raiskaajan tuomiota, koska tämä ei käyttänyt erityisen kovaa väkivaltaa

0

Kuvakaappaus 2018-05-09 16-10-33.png

9.5.2018

Helsingin hovioikeus alensi eilen vuonna 1988 syntyneen Dame Coundoulin raiskaustuomiota ehdottomasta vuoden ja 10 kuuukauden vankeudesta ehdolliseen vuoden ja 8 kuukauden vankeuteen.

Käräjäoikeus katsoi, että Coundoulin raiskasi samana iltana tutustumansa naisen Malmilla 4.10.2015 väkivaltaa käyttämällä ja sen uhalla. Käräjäoikeus katsoi, että Coundoul käytti naisen pelkotilaa hyväkseen ja nainen oli humalatilan takia kyvytön puolustamaan itseään.

Coundoulin ja nainen olivat yksissä tuumin menneet Malmilla sijaitsevaan puistikkoon syömään pizzaa. Pizzan jälkeen miestä alkoi panettaa. Hän kaatoi naisen maahan takkinsa päälle ja riisui naisen väkisin. Nainen yritti kieltää. Mies oli naista selvästi vahvempi ja kookkaampi eikä nainen voinut puolustautua kun mies piti tätä lukitusotteessa ja raiskasi.

Hovioikeus oli teon kuvauksessa samalla linjalla käräjäoikeuden kanssa. Hovioikeus katsoi kuitenkin, että miehen käyttämä väkivalta ei ollut erityisen voimakasta ja sillä perusteella tuomiota tuli alentaa kahdella kuukaudella ja määrätä se ehdollisena.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Helsingin hovioikeus alensi raiskaajan tuomiota, koska tämä ei käyttänyt erityisen kovaa väkivaltaa

 1. Arabimaailmassa elää termi white trash meat.
  Eipä siinä näytä oikeusoppineet juurikaan syvempää ymmärrystä. Ei tässäkään tapauksessa.

 2. Suomen oikeuslaitokseen on pesiytynyt Demla mafia, jotka kannattavat monikulttuurikehitystä. Tämä tapaus ei ole lajissaan ensimmäinen eikä viimeinen.

 3. Lieventävänä asianhaarana voidaan pitää tekijän harvinaisen pienikokoista penistä sekä tekoon käytetty harvinaisen lyhyt aika. Myöskin otettava huomioon että tekijä ei ejakuloinut naisen päälle eikä vaatteille jolloinka teko voidaan myös todeta siistiksi. Tekijä myöskin tarjosi uhrilleen pizzaa, joka on ystävällistä ja osoittaa tekijän olleen vilpittömästi tunnepitoiseen rakastelutuokioon halukas, naisen eri kulttuurin sekä rasismin vuoksi teko on jättänyt molemmille eri muistikuvat ja näkemykset. Nämä kaikki tekijät huomioonottaen oikeus katsoo että rikos on tapahtunut ja nainen määrätään kolmeksi vuodeksi Siperiaan pakkotyöhön, jonka jälkeen hänen pitää käydä 25 vuotta halvanhuoranvieroituskursseilla 8 päivää viikossa jonka jälkeen nainen kivitetään kuoliaaksi senaatintorilla. Naisen kaikki sukulaisnaiset raiskataan, raiskaajat valitsee Helsingin kalifaatin imaami. Nainen myös määrätään maksamaan miehelle pahan mielen tuottamisesta 7 miljoonaa euroa. Laskun maksaa valtionkonttori.

 4. Kohta saavat varmaan alennuksen, etteivät osanneet suomea, niin eivät ymmärtäneet, ettei nainen halunnutkaan. Tuomarit taitavat olla yhtä etääntyneitä kansan realiteeteistä kuin poliitikotkin. Sylettää.

 5. Dame (on siinäkin nimi) on oikea herrasmies kun laittoi kerran takinkin alle eikä alkanut nylpyttää esim. kuralätäkössä.

 6. Oliko naisen ihan pakko hankkiutua a. humalaan ja b. humalassa tuollaiseen tilanteeseen. Vrt. mieshenkilö juo itsensä humalaan, esittelee baarissa rehentevästi paksua setelinippuaan. Baarista lähdön jälkeen samaan aikaan baarissa ollut tyyppi luo miestä turpaan ja ryöstää em. setelinipun. Kysymys: Kuinka moni pitää miehen käyttäytymistä ratkaisevana tekijänä ryöstetyksi joutumiselle? Aivan. Siksi pitäisikin saada lakiin muutos, jonka mukaan tapahtumahetkellä humalassa olleen raiskaussyytös hylätään automaattisesti.

 7. Eli ilmaista seksiä. Ehdonalainen ei ole mitään, mutta paloipa taas verorahoja jonkin verran. Uskovitunmatonta.

 8. Näin se maailma muuttuu. Lapsenraiskaaminen on melkein suotavaa ja aikuisen erittäin. Ruotsissa ovat silti edellä raiskaripalvonnoissaan, siellä joukkoraiskaajat saavat kohtuullisen rahapalkinnon. Kyllä odotan päivää, jolloin pienajatollah rankaisee vääräuskoista h**raa ankarasti. Ruoskintaa, vankilaa, kivitystä, polttomurhia, kaikki kuuluu ihanaan moikulttuuriin.

 9. Tälläisten sairaiden ”tuomioiden” jakajien nimet pitäsi julkaista, eikös ne ole julkista tietoa.

  Muuten, olin muutama päivä sitten tupalikka parvekkeella, noin klo 20:50, katselin kun nuori tyttö tepasteli kotiinpäin nenä kiinni kännyssä ja napit korvissa. Sitten äkkäsin nekrun joka hiippaili tytön perässä, aivan selvästi peesissä. Mietin mitä tehdä, siten äkkäsin että meillä on vanhaksi menneitä kaksitoimisia turvasumuttumia (kevyt painanallus aiheuttaa hälytyänen, voimakas painallus ruiskuttaa), hain sellaisen ja ulvotion vähän aikaa. Nekru pysähtyi ja yritti katsella mistä ääni kuuluu mutta tyttö ei kuullut mitään. Sitten nekru jatkoi tytön peesaamista joten ulvotin hälytintä pitempään, tuloksena oli että nekru pysähtyi, lopetti tytön seuraamisen ja yritti sen sijaan selvittää mistä ääni kuului, en nähnyt tarkalleen mitä tyttö teki koska siiryin pikaisesti sisälle jotta nekru ei voinut paikallisrtaa minua. Nyt on hankintalistalla paristolla toimiva kovaa ulvova hälytin meille jokaiselle.

 10. Naine on syyllinen koska ei suostunut heti panatavaksi seksuaallisen puutteen riivaman raukan hätään. Miks läksi puolustatutuu matu koska sehän noissa kulttuureissa tarkoittaa että pantavaksi on suostuttava.

  1. Tuomioistuimissa vaikuttaisi olevan erityisen suuri panoarvo käsitteellä seksuaalinen hätätila.
   Erikoista on että kantasuomalaisgentlemanni piiskataan metoolla jos mikroilmeissä vilahtaa seksuaalinen hätätila, matu taasen saa femi-nisteiltä myötätuntoa ja ehdollista jos ottaa seksuaaliseen hätätilaan matugentlemanniväkivallalla pi..ua ja pullaa.
   Voimme vain kuvitella miten suomalaisvastaiset oikeusistuimet haukkuvat vapaa-ajallaan kaikenmaailman rasistisia pihtaavia valkoisia pikkuh..ria.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.