Östersundissa tuhottiin kokonaisen koulun sisätilat yhden yön aikana

0

Kuvakaappaus 2018-05-09 07-46-13

9.5.2018

Östersundissa uusruotsalaiset nuorukaiset tuhosivat koulunsa. Nuorukaiset tunkeutuivat Palmcranzskolanin sisälle yöaikaan ja tuhosivat useiden tuntien ajan koulua.

Käytännössä kaikki, mitä saatiin rikottua, rikottiin. Tavarat revittiin hyllyltä alas, lasitavara ja ikkunat rikottiin, kirjahyllyt kaadettiin, tuolit ja pöydät viskottiin seinille, kaikki musiikki-instrumentit rikottiin, tulostimet ja tietokoneet lyötiin mäiskäleeksi ja mikroaaltouuneihin laitettiin elektroniikkaa, jotka poksahtelivat mukavasti.

 

Östersundin kunnasta Mikael Åsberg kertoo SVT:n paikallisuutisille, että käytännössä koko koulu tuhottiin niin hyvin kuin se yhden yön aikana onnistuttiin tekemään.

– Siellä ne ovat istuneet ja syöneet sipsejä ja pillimehua juoneet, ja samalla rikkoneet paikkoja. Kyse täytyy olla nuorista, jotka eivät voi hyvin.

Asiasta on tehty rikosilmoitus ja poliisi tekee teknistä tutkintaa, mutta toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Östersundissa tuhottiin kokonaisen koulun sisätilat yhden yön aikana

 1. ”Kyse täytyy olla nuorista, jotka eivät voi hyvin.” Elikä siis yhteiskunnan vika jälleen. Rassismin syytä kaikki.

 2. ”Kyseessä täytyy olla nuoria,jotka eivät voi hyvin” .Tuomonen lause kyllä ihmetyttää,kuka mahtanee olla nuin viisaan lauseen kehittelijä?

  Mutta mistä ne tietää, että tuholaiset oli juuri uusruotsalaisia? Kai sielä Östersudissa muutama oikea ruotsalainenki on viellä jäljellä,joten eipäs
  syytellä” mohamettia” ennen kun asia on kunnolla tutkittu :

  Mikähän olis meikäläiselle ollut tuomio, jos olis oman koulunsa käysy hävittämässä vapaa-aikanaan silloin 1900 luvulla.

  1. Vanhemmillehan se lasku olisi silloin tullut, myös alaikäinen tekijä olisi voinut joutua maksamaan myöhemmin. Nämä tietävät, että seuraukset ovat olemattomia.

 3. 9000 yksintullutta afghaanilapsosta ei voi käydä kouluaan loppuun kun kouluja ei ole. Grillikoulut kasvattavat suosiotaan. Pian kaikki voivat todella pahoin.

 4. Normipersestanialaista kaikki paskaksi -mentaliteettia, eikä muka voida hyvin? Tämä toiminta on edellytys, että voidaan hyvin ja tunnetaan elettävän! Sehän näyttääkin ihan Mogadishulta, saatana!

 5. Tämäkin on valkoisen miehen rasismin syytä. Pakottavat yksinkertaiset vajakit kouluhin jossa eivät ikinä opi mitään, tottakai semmoinen rasistinen instituutti pitää tuhota. Sitäpaitsi kaikki tommonen on sikasiistii ja cool! Varmaan on koko operaatio YouTubessa jo.

  1. Sehän on selvä, että kaikki asiat on meidän valkoisten vika maailmassa ja vielä teidän valkoisten miesten,voi ei…. on teillä taakkaa, täytyy muistuttaa ukkoakin tästä taakasta…..mutta myös meillä valkoisilla naisillakin toki on raskas taakka ja tietty syyllisyys kannattavana.

   Me valkoiset vaan ollaan aina oltu niin pahoja ja ollaan kamalia rasisteja ja kaikki maailman ongelmat on meidän valkoisten syytä.Ihan kaikki, vaikka kivi hiertäisi kengässä,sekin on meidän valkoisten syytä.Kaikki keksinnöt, korkeakulttuurit on muiden synnyttämiä.Emme mitään ole saaneet tosiaan aikaan.
   Meitä totta tosiaan pitää syyllistää…voi vattu… kaikesta.

  2. Kouluun kaksi taulua, joissa lammas ja toisessa kameli. Näitä sitten opiskellaan hokemalla nimiä, opettaja osoittaa karttakepillä ja lapset kuorossa toistavat määmäätä ja miten se kameli urahteleekaan. Loppuajan rehtori lukee Koraanista pornotarinoita. Siten kaikista tulee erittäin korkeasti koulutettuja. Kuka esim jollain numeroilla mitään tekee, ottaa vaan kaupasta mitä haluaa ja sylkee myyjätärtä silmiin.

 6. ”Kyseessä täytyy olla nuoria, jotka eivät voi hyvin”, onko tämä nyt sitten uusi koulukunta jonka mukaan jokaisen pienen ja viattoman keenerin sisällä on paha ja väkivaltainenn pienempi valkoinen joka ulospyrkiessään aiheuttaa tämän kaiken hulabaloon. Tällä ainakin saataisiin taas osoitettua kaikki maailman paha valkoisista johtuvaksi.

 7. Ehdotukseni Ruotsin valtion uudeksi tunnuslauseeksi
  valtakunnan muiden tunnusten oheen:

  ”Toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni.”

 8. Jep,jep…..Rikkautta vissiin tämäkin?
  Onkohan liian vähän saatu rahaa,kenties vähän natku asunto,ehkä vääränväriset verhot,onkohan ruoka ollit pahaa ja tullut patoumia,liikaa läksyjäkö jne…-mene ja tiedä näistä?

  Ja tietenkin rasismin täytyy olla syynä.Muiden vika,totta kai.Ja…..
  ….Ehkä meillä vaan on erilainen käsitys kiitoksesta, joka on vieraanvaisuudesta ja anteliaisuudesta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.