Uusahvenanmaalaiset harjoittavat systemaattista vainoa paikallisia nuoria kohtaan

0

 

pruteanu-header
Uusahvenanmaalaista jengiä.

9.5.2018

Ahvenanmaalla on jatkunut pitkään kolmansista maista tulleiden nuorukaisten systemaattinen vaino paikallisia koulutyttöjä kohtaan. Ahvenanmaan uutiset on kirjoittanut asiasta jo ainakin vuoden alusta asti alkaen. Vähintään parin vuoden ajan on uusahvenanmaalainen jengi häiriköinyt paikallisia nuoria.

Ålands nyheter on kertonut useaan otteeseen ulkomaalaistaustaisten nuorukaisten huumejengistä, joka kulkee miten haluaa sisään ja ulos ahvenanmaalaisissa kouluissa. Nuoret kertovat pahoinpitelyistä, vainosta ja uhkailusta. Lehden haastattelema 15-vuotias tyttö joutui liigan pahoinpitelemäksi ja väkivallanteko lähetettiin samaan aikaan livenä Facetimessa.

pruteanu-georgian
Yksi jengiläinen.

Pahoinpitelyn jälkeen kaksi uusahvenanmaalaista poikaa oli tullut uudelleen Kirkonkylän yläkoululle, jota tyttö käy ja kiusannut tätä. Lisäksi uusahvenanmaalaiset ovat ottaneet kuvia tytöstä ja levittäneet niitä somessa. Tyttöä on niin ikään kutsuttu ”äckliga jävla hora”, vitun ällöttävä huora.

Tyttö kertoo Ålands nyheterille:

– Koulu ei voi tehdä asialle mitään. Olen ottanut kuvat mustelmista ja tehnyt rikosilmoituksen, mutta Ahvenanmaan poliisia asia ei kiinnosta, koska tekijät ovat alaikäisiä.

Tytön mukaan ainakin yksi tekijöistä ei käy koulua ja hänelle on annettu porttikielto tulla Ahvenanmaan koulujen alueelle, mutta poika jatkaa tytön vainoamista koulun ulkopuolella.

Jengin pääjehut ovat ainakin Romaniasta ja Iranista.

Ålands nyheter

Mielenkiintoista havaita, että ahvenanmaalaiset lehdet kirjoittavat asiasta hyvin avoimesti.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

28 thoughts on “Uusahvenanmaalaiset harjoittavat systemaattista vainoa paikallisia nuoria kohtaan

 1. Alaikäisiä ? Taustalla lusmuava kalju prätkäjengiläisen oloinen partajermu ainakin lähempänä viittäkymppiä. Ja tuo kovan parrankasvun omaava lähi-itäläinen kasvontunnistussoftan mukaan 27-29v

  1. Kalju kantisäijä on selvästi takariviin armosta päästetty aisankannattaja. Onnittelut hänelle piireihin pääsemisestä! Mahtaa äitikin olla ylpeä.

 2. Melko tuuhea parta alaikäiseksi…
  Pitänee ottaa juhlapaikka-asia uudelleen käsittelyyn ikätestin kera.

 3. Tuo kuvassa oleva jengiläiseksi sanottu matu,ei ainakaan ole alaikänen.Kaksikymppinen on aikoja sitte ohitettu.
  Mutta peruskouluahan se kävi Turun kurkunleikkaajaki suomalaisten lasten seassa yli kaksikymppisenä,joten
  nykyään on kaikki mahollista.

 4. Hirveän sääli, että lapset joutuvat sijaiskärsijöiksi. Mutta tätä nyt on kerjätty ja polvirukoiltu, niin sitten… niin on tehty. Ja jos ei ole uskallusta nousta omien lasten puolesta vastaan, niin seuraatte sitten vierestä. Elämä on valintoja ja päätöksiä.

 5. Jännä juttu, sikäläisille suvakeille ja svekomaaneille (räyhäävä vähemmistö kuten mannersuomen viherstallarit) ei kelvanneet suomalaiset. Muuttaminen estettiin monin keinoin.

  Mutta näillekin kelpasi toosat märkinä irakit, afrikaanot, afgaanit jne. ”nappisilmät” oapereihin tai niiden puutteeseen katsomatta. Nyt sitten ahvenanmaan nuoret ja etenkin tytöt saavat todella kärsiä karmaisevia kohtaloita. Pienillä saarilla et edes halutessasi pääse matu-ukkoja karkuun.

  Tulee todella surullinen mieli ihanien ahvenanmaan tyttöjen puolesta. Teillä oli siellä joskus miehiä joilla oli munaa? Missä ne ovat nyt? Eikö räyhääville matuille voida järjestää uimakoulua? Tehkää nyt hyvät ihmiset jotain puolustaaksenne itseänne. Kaunis paikka on pilalla. Ei voi sinnekään enää mennä lomalle.

  1. Täytyy myöntää, että pientä mielihyvää saan siitä, että suomalaiset eivät kelvanneet asukkaiksi ja turisteinakin jaksetaan katsoa nenänvartta pitkin, mutta Lähi-idästä sai tulla kuka tahansa – siinä on jotain oikeamielistä, että omaan hyvyyteensä (kuvainnollisesti) pakahtuvat ihmiset, todella (kirjaimellisesti) pakahtuvat omaan hyvyyteensä. Nyt voisi olla hyvä hetki affenanmaalaisten liittyä Ruotsiin, kuten ovat aina halunneet tehdä.

   1. Joo paitsi että, enemmistö ei halua eikä ole halunneet. Se on se äänekäs ja röyhkeä vähemmistö kuten meidän vihreät ja arhinmäet jne psyko-stallarit ja neuvostomieliset ääridemukat jotka siellä ruotsiin haikailevat kuten meidän stallarit euvostoliittoon. Haluavat elää olla omalla tyylillään mitä arvostan – sitähän me mannersuomalaisetkin haluamme?

    Jos ahvenanmaa esittää minulle avunpyynnön lähden mieluusti mukaan talkoisiin häätämään matuja.

 6. Tässä tulee taas kerran mieleen että jos kukaan muu ei tee.mitään niin miksi itussa kanta ”ahvennanmaalaiset” ota näiltä luuloja kerralla pois….????? Tuskin s niin iso jengi on ettei sitä saada aisoihin….?? Ottaahan ne yli kaiken kun annetaan siimaa….pahimmat autoon ja ahvenanmaalla riittää paikkoja jossa ylimääränen kivusta huuto ei häiritse ketään….

 7. Suomeen tulleita apinoitako, vai onko nämä Ruotsista tulleita? Muuttaneet Ålandiin missä pärjää kivasti ”jävla hora”-ruotsilla, ja ovat ensimmäisiä joten nyt on hyvä tilanne rakentaa rikollista valtakuntaansa uudella maaperällä ennenkuin kaverinsa Ruotsissa hiffaavat ja seuraavat perässä.

 8. Yleensähän Ahvenanmaalla ulkopaikkakuntalaiset saavat kylmää kohtelua ja nakkikioskilla joudutaan painimaan, ehkä se on niin että RASISTIKSI HAUKKUMISEN PELKO on sielläkin ottanut vallan kun muutama mutanaama määrää tahdin ja oolannin pojat on pikkutyttöjä.

  1. Odotamme jännityksellä milloin hätääntyneet Ahvenanmaalaiset pyytävät mantereelta apua, että olisiko mitenkään mahdollista lähettää muutama autollinen äijiä vetämään matuja lättyyn..? Ainiin, tehän ette puhu Suomea… no voi faan också sentään.

 9. Josko paikalliset lapset jättäytyisivät pois koulusta protestina tuollaiselle menolle? Sen jälkeen voisi viranomaisiin tulla vauhtia. Onhan se nyt perkele, jos lapset eivät saa käydä kouluaan rauhassa moiselta paskasakilta.

  Mutta jos mitään ei tehdä, alistutaan vaan kaikkeen eteen tulevaan ja jatketaan kuten ennenkin, niin silloin on ihan ansaittua, jos tulee jatkuvasti turpaan.

 10. Kohta Maarianhaminassa järjestetään suuri rasisminvastainen marssi. Pallinaama esiintyy, ja kaikki kanavat lähettävät suorana. Sale jyrähtää rassismia vastaan.

  1. ’Nyt ne aprikoi, pitäisköhän kumartaa Mekkaa’

   Monikulttuuri saapunut Ähtäriin

 11. Tällaista ei voisi sattua mukavammalle porukalle kuin ahvenanmaalaisille. Satojen vuosien vihamielisyys suomalaisia kohtaan ja suuri suvaitsevaisuus (paikallismedioden käytösopastuksella) kauempaa tulevia kohtaan. Miten nyt näin pääsi käymään? Tätä se vuosisatojen sisäsiittoisuus saa aikaan.

 12. ”Jotkut heistä istuvat kakkuaan Turun vankilassa.”
  Mitä rasismia!
  Kyllä Ahvenanmaalle 1 vankila pitää saada. 😀

 13. 30 vuotias muuttuu alaikäiseksi, kun sen laittaa yläasteelle. Varmaan tuntuu hyvältä pärjätä pikkutytölle fyyysisesti, kunhan on jengi turvaamassa. Todellisia sotasankareita ovat saaneet osakseen, onnea **tusti!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.