Ei- ruotsalaisten osuus Ruotsin raiskauksissa 77% jo vuonna 2015

0

 

10.5.2018

Kun valtamedia on nyt kilvan ylistänyt ruotsalaisten iltapäivälehtien ”tutkimusta” raiskaajien taustoista, niin Monokulttuurin työryhmä teki vastaavanlaisen tutkimuksen jo liki kaksi vuotta sitten ja on ollut perillä asioista jo pitkään.

Tilasimme Monokulttuurin työryhmän kanssa muutamasta Ruotsin eri käräjäoikeudesta hakusanalla ”våldtäkt” (=raiskaus) oikeudenkäyntipöytäkirjoja vuodelta 2015. Haussa olivat mukana Tukholman ja Malmön käräjäoikeudet. Haku ei virkailijoiden mukaan tuota suoraan kaikkia raiskausoikeudenkäyntejä tai niistä langetettuja tuomioita vaan etsii summittain juttuja, joissa sana raiskaus mainitaan.

Tuloksena saimme nipun oikeudenkäyntipöytäkirjoja, joista poimimme vain ne, joissa syytetty oli saanut langettavan tuomion raiskauksesta tai muusta seksirikoksesta. Raiskaus oli yleisin syytenimike. Joukossa oli muutama lapseen kohdistunut haureus.

Sen jälkeen jaoimme henkilöt nimen perusteella ruotsalaisiin ja ei- ruotsalaisiin nimiin. Parista nimestä ei voinut olla täysin varmoja kumpaan ryhmään nimi kuuluu, jolloin se laitettiin ryhmään ruotsalaiset.

Tässä tulos:

Ei- ruotsalaisten osuus raiskauksista vuonna 2015 prosentteina on: 77%

Ruotsalaisten osuus raiskauksista vuonna 2015 prosentteina on: 23%

Lukumääräisesti tapauksia oli yhteensä 56, joista ei- ruotsalaisia 43 ja ruotsalaisia 13 kappaletta.

kuva

 

 

Muutama maininta:

– Emme pystyneet mitenkään etukäteen vaikuttamaan hakutuloksen muihin rajaaviin tekijöihin kuten ikään tms vaan haku tehtiin pelkästään hakusanalla ”våldtäkt”.

– Huomattavaa oli, että nimien joukosta ei noussut yhtään suomalaista nimeä, vaikka suomalaiset ovat Ruotsin suurin maahanmuuttajaryhmä.

– Oikeudenkäyntipöytäkirjojen joukossa oli myös tapauksia, joissa syyte oli hylätty. Tällaiset jätettiin kokonaan ulkopuolelle.

Otannassa eivät ole kaikki ko. alueen raiskaukset vaan vain ne, jotka jollain perusteella osuivat virkailijan haun haaviin. 

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

19 thoughts on “Ei- ruotsalaisten osuus Ruotsin raiskauksissa 77% jo vuonna 2015

 1. Siinäpä suvakeille purtavaa. Kunpa joku valveutunut ja paremmat atk-taidot omaava tekisi saman Suomessakin. Veikkaanpa, että ei paljon poikkea, vaikka täällä huomattavasti vähemmän matuja kuin ruotsissa. Tosin suvakkeja ei vakuutaisi, vaikka matujen osuus olisi 99,99% Jää vielä se promille josta voi todeta, että kyllä suomalaisetkin…

  1. Hommaforumin jäsen VH on ansiokkaasti tutkinut Suomen raiskausrikostuomioita: http://hommaforum.org/index.php/topic,100388.0.html Laskin viestiketjuista ei-kantasuomalaisten osuudet kaikista vuosina 2011-2014 annetuista tuomioista.

   Törkeä raiskaus: 13/43 = 30%
   Raiskaus: 124/370 = 34%
   Pakottaminen sukupuoliyhteyteen: 37/117 = 32%

   Kaikki yhteensä (myös edellämainittujen raiskausrikosten yritykset): 205/592 = 35%

   Sopivin vertailukohde Tukholman ja Malmön käräjäoikeuksiin on Helsingin käräjäoikeus: 52/102 = 51%! Suhde pysyi samana koko neljän vuoden jakson.

   Yli vuoden viive tekohetkestä tuomioon on aika yleinen, joten viime syksyn invaasion vaikutukset alkavat sitten näkyä kunnolla 2017-2018 tuomioissa.

   1. Irakilaisilla ei sitten kauan nokka tuhissut…

    http://mvlehti.net/2017/05/12/irakilaisten-seksuaali%C2%ADrikosten-maara-rajussa-kasvussa/

    2011-2015 ei-kantasuomalaiset nimet saivat 266 raiskausrikostuomiota (yritykset mukaanlukien) eli keskimäärin 53 vuodessa.

    Tässä ei ole tuomioiden määrää, mutta vuonna 2016 pelkästään Irakin kansalaisia epäiltiin noin 90 raiskauksesta ja 60 nimikkeellä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö tai törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Seksuaalisesta ahdistelusta epäiltyjä irakilaisia oli 54. Suomen kansalaisilla (mukana maahanmuuttajia) vastaavat luvut olivat noin 560, 700 ja 174.

    Sipilä, Stubb, Soini, Orpo, Nerg, miten meni noin niinku omasta mielestä?

 2. Suvakkius on siinä määrin tiukka osa minäkuvaa, että ei sitä tilastoilla horjuteta. Henkilökohtainen kärsimyskokemus, johon liittyy välittömän tuhoutumisen mahdollisuus, saattaa muuttaa suvakin ajatusmaailmaa.

  Suvakki viihtyy suvakkipäässään, rasisiti rasistipäässään ja sitten on liuta meitä muita omissa päissämme.

 3. Tässä asiassa ei tarvitse suvakkeja kuunnella. Lasketaanpa vähän:

  Suomen Tukholman suurlähetystön mukaan Ruotsin väkiluku 9.7.2015 oli 9 784 445
  Nopeasti googlettamalla löytyi Riippumaton media.com:n juttu Ruotsiin 2015 tulleista
  n. 163 000:sta turvapaikanhakijasta. 77% raiskaajista ei ole ruotsalaisia. Käytetään näitä lukuja.

  9 784 445+163 000=9 947 445×0,77=7 659 532,65

  Tulos: Ruotsissa on n. 7 659 532,65 etnisesti ei ruotsalaista, jotka raiskaavat ihan yhtä paljon kuin ruotsalaisetkin. Jutun mukaan suomalaisia nimiä ei ollut listoissa. Se saattaa merkitä kolmeakin asiaa: Joko suomalaiset raiskaajat ovat ottaneet nimikseen esim. Håkan-/Ulle Gustafsberg, tai sitten Mehmed-/Muhamed Saaid Wa sallam aleikum al-Islam, taikka kyseessä on salaliitto ja ruotsalainen oikeuslaitos peittelee suomalaisten osuutta raiskauksiin.

  Perkele! Myyn Annina Walliukselle Yleisradioon tämän syväluotaavan tutkimukseni. Saattoi siinä jotain virheitä olla, mutta asia on tärkein: Ei ne lähi-idän pojat raiskaa sen enempää, sitä paitsi vähemmän, koska muissa ryhmissä on naisiakin, jotka kai eivät raiskaa yhtälailla? Yhtä hiano tutkimus kuin se, missä pakolaiseen väkisin survottu euro tulee toisesta päästä tuplana takaisin. Kyllä se idiootti uskoo tämänkin.

 4. Muistetaan myös, että kehitysmaista adoptoiduilla ja kehitysmaalaisten ja ruotsalaisten sekasuhteista syntyneillä on usein ”perusruotsalainen” nimi. Eli ei-eurooppalaista perimää omaavat raiskaavat vieläkin enemmän, kuin mitä tuo tilasto näyttää.

 5. Eiköhän nämäkin luvut saada kaunistettua kun viedän läpi laki joka katsoo että muslimia ei voi raiskauksesta syyttää eikä tuomita, sillä raiskaus on islamin mukaan normaalia kanssakäymistä.

 6. Tällaisella uutisella tai ottannalla ei ole mitään totuus pohjaa. PT median leikkitoimittelijoiden laatu ”journalismia”. 😂😂😂

   1. Just. Uskotte siis ihan oikeasti että otanta jossa on saman verran porukkaa kun kansallismielisisten ”mielenosoituksissa” on ihan paikkansa pitävä juttu? 😂😂😂😂😂😂

 7. …ja tuosta 77%ta 99% on lähi-idästä afrikasta ja vanhoista itä-Itäblokin maista tulleita 🙂

 8. Niin niin mutta kun he ovat vain sotaa ja kurjuutta pakenevia pakolaisraukkoja. He ovat paenneet jatkuvaa pillun puutetta. Pohjoismaissa ja Euroopassahan se puute korjaantuu kun raiskattavia on yllin kyllin ja viranomaiset vain kohauttelevat olkapäitään, koska rasismin vaara on suurempi.

 9. Prosenttiosuus olisi käsittääkseni paljon suurempi, jos se ottaisi huomioon myös Ruotsin kansalaisuuden saaneet ja seuraavan sukupolven maahanmuuttajat.

  Kyseisessä vakaumuksessa vääräuskoisen raiskaaminen on oikeutettua.
  Miksiköhän kukaan ei puutu koraanin vihapuheeseen?
  Parempaa väkivaltaa?

 10. Ja kun otetaan huomioon että Ruotsissa on täysin perus-ruotsalaisen nimen omaavia nekruja ja hiekkanekruja, samoin kuin Suomessakin on perus-suomalaisen nimen omaavia (ainakin yksi nekru on jopa eduskunnassa, tosin rappioseksuaali, en muista nyt nimeä) niin aika lähelle 100% päästään.

  Nekruilla ja hiekkanekruilla ei ole moraalia, itsetuntoa, yms sivistyksen myötä kehittynyttä ominaisuutta joista henkinen ryhti koostuu, ne ovat saalistajia jotka toimivat vaistojensa varassa tarpeittensa mukaan.

 11. Ruotsia on varmaankin saastutettu somakeilla muilla kiintiöpaholaisilla jo useiden kymmenien vuosien ajan, samoin kuin Suomea. Ja kokoajan mädättäläpoliisilla on ollut sensuuri päällä joten kansalaiset ovat luulleet että raiskaajat olisivat kanta-väestöön kuuluvia.

  Ainesto johon artikkeli pohjautuu ei ilmeisesti sisälly yhtäkään barbaaria siitä massasta jonka suuri paholaisaalto skandinaviaan loiskautti, sehän alkoi vasta syyskuussa 2015 eli luultavsti v 2015 lopulla tehdyt raiskaukset (joista joku on kiinni saatu) ovat olleet käsittelyssä vasta v 2016.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.