Musliminainen uhriutui – totuus paljastui

0

Kuvakaappaus 2018-05-11 10-23-46

11.5.2018

Aftonbladet oli omassa elementissään kun se muutama päivä sitten teki jutun musliminaisesta Hoda Najjarista otsikolla ”Hoda ei saa työskennellä – koska hänellä on huivi”.

Aftonbladetin mukaan nainen tosiaankaan ei saa työskennellä Securitas-nimisessä vartiointifirmassa huivinsa takia. Najjar on työskennellyt firmassa pari vuotta extratuuraajana, tosin ei mitenkään kiivaaseen tahtiin, sillä viimeisin vuoro oli viime vuoden joulukuussa, eli melkein puoli vuotta sitten.

Najjar sai tietää Securitaksen uudesta ”huivisäännöstä”, joka firmalla on otettu käyttöön, parilta muulta musliminaiselta, joiden kanssa huivi oli otettu puheeksi firman johdon kanssa. Kyse on lähinnä neutraalisuudesta, yritys haluaa, että työntekijät eivät profiloidu kentällä uskonnon, aatteen tai jonkin ismin kannattajaksi.

Tästä tuohtuneena Najjar otti yhteyttä Securitakseen, jossa siis on työskennellyt viimeksi joulukuussa, ja selvisi, että hän ei tosiaankaan voisi jatkossa tehdä työvuoroja huivin kanssa. Najjar kertoo Aftonbladetille:

– Kyseessä on ennenkaikkea tuplamoraali. Vartija allekirjoittaa paperin, jossa sitoutuu olemaan syrjimättä ketään ihonvärin, uskonnon tai seksuaalisen suuntautumisen takia. Nyt he tekevät näin. Ruotsissa puhutaan paljon naisten tasa-arvosta, mutta he itse tekevät epätasa-arvoa tällaisilla tempuilla.

Aftonbladet jatkaa Najjarin sanoin:

– Traagista, että katsotaan mitä ihmisellä on päällä, ei mitä on pään sisällä. En todellakaan aio ottaa huiviani pois. Jos Securitas olisi sanonut jotain vaikka siihen suuntaan, että olen epäpätevä, olisin voinut hyväksyä asian, mutta nythän vain minun huivi katsottiin esteeksi.

Asiasta on valitettu syrjintäasiamiehella.

Luonnollisesti rasisminvastustelupiireissä asiaa on puitu tuhansien viestien ketjuilla ja todettu ykskantaan: valkoinen rasistinen yritys. Nyt on kuitenkin tullut esille asian toinen puoli. Paljastui, että Aftonbladetin juttu Najjarin kanssa on tehty puhtaasti uhriutumismielessä. Najjar ei tosiasiassa ole mikään oikea vartija vaan lähinnä tuuraillut muutamia kertoja, viimeksi joulukuussa. Lisäksi Najjarin Facebookista löytyi mielenkiintoisia juttuja, joissa ruotsalaisia ja ennekaikkea poliiseja halvennetaan. Tekstiä ei odota ihan suoraan vartijalta:

Hoda-ny_650

 

– Selvää vallan väärinkäyttöä. Poliiseilla, jotka ovat etnisiä ruotsalaisia, on usein silmää miten mustikkeja (!) kohdellaan Ruotsissa. Mutta tässä meillä on taas yksi mutiainen ”wannabe svedu”, joka yrittää olla jotain vain siksi, että hänellä on vartijan merkki. Kuka vittu tuo luulee olevansa? Tältäkö näyttää, kun poliisikoulun psykologian testi epäonnistuu totaalisesti? Hän on olevinaan virkamies, ihmisten pitäisi kokea turvallisuutta poliisin läsnäollessa, mutta tässä poliisi todella syrjii.

Lausunto tulee allaolevasta tilanteesta, jossa sotapakolainen on pysäköinyt autonsa väärin ja saanut sen seurauksena pysköintisakon. Sotapakolainen ei tottele poliisin käskyjä ja tilanne kärjistyy. Varsinaisesti mitään kummempaa ei tapahdu.

 

Näin ollen ”vartijana” työskentelevän Najjarin asema joutuu hyvin outoon valoon.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Musliminainen uhriutui – totuus paljastui

 1. Alkaa olemaan se päivä aika lähellä, kun joukkoraiskausta selvittämään kaartaa Najjar ja alkaa pamputtamaan vääräuskoista uhria, että ”Mikä säkin luulet olevasi!”

 2. Tämän naisen kohdalla on kyse jostakin muusta kuin huivista. Luultavasti hän on niin v-mainen työntekijänä ettei Securitas yksinkertaisesti haluaa pitää häntä edes tuntityöläisenä tuuraajana. Hän siis aiheuttaa itse enemmän ongelmia kuin mitä tekee työssään hyötyä.

 3. Ei ole kotoutunut Ruotsiin. Haastaa pukeutumisellaan ja käytöksellään ruotsalaiset tavat. Ei huva. Menna pois.

 4. Typerä mutta mielenkiintoinen asia. Sitten kun (ei jos) Ruotsi on muslimivaltio, olikos se 2030 vai 2050, pitääköhän kaikilla naisvartioilla olla huivi?

 5. En tiedä miten näiden kultamunien kohdalla toimitaan,mutta olin hetken hommissa turva-alan yrityksessä siellä saneltiin kyllä selkeät toimintaehdot.
  Taustani tarkastettiin kuten rikosrekisteri ja luottotietoni jos näistä olisi löytynyt jotain,en olisi päässyt edes työhaastatteluun.
  Kun menin töihin minun piti allekirjoittaa nippu papereita joissa muunmuassa luki,että jos vahingoitan kyseisen yrityksen mainetta sanktiona on vähintään puolen vuoden ansioiden takaisin maksu yritykselle.
  Ps.Meillä tosin taitaa olla pikkaisen eri säännöt kuin näillä kultamunilla???.

 6. Karmaiseva esimerkki rasismista tuo video! Muslimi rauhallisesti käskyttää poliisia, mutta tämä ei näyttäisi tottelevan. Tietenkin muslimilla on enemmän arvovaltaa.

  Ja tietenkin pitää voida pukeutua, kuten itse tahtoo. Itse aion hipsiä munasillani valvomaan musliminaisten uimavuoroa. Eikun eihän se nyt niin päin käy, vain muslimi saa päättää oman vaatetuksensa.

 7. Turpaa soitetaan vaikka asiasta sanotaan. Noita mutaturpia pitäisi vedellä joka kerta kunnolla korville kun avaavat leipäläpensä, ns.Ääntä kohti-metodilla!

 8. Blattepoliisi uskaltaa sentään pitää vähän kuria, siinä missä ruotsalaisgollega vaan nöyristelee suvaitsevaisesti.

 9. Jos uskonnoliset merkit ovat kielletty, ei sillä ole mitään tekemistä rasismin tai uskonnon kieltämisen kanssa. Tyttönenhän voi harrastaa mielin määrin uskontoaan MUUALLA KUIN TÖISSÄ, JONKA AJAN HÄN ON MYYNYT TYÖNANTAJALLE, mutta KUN MENNÄÄN TÖIHIN, NOUDATETAAN TYÖANTAJAN MÄÄRÄYKSIÄ ja jos on työasu, se pannaan päälle tai jos kielletään uskonnolliset merkit, tai jos pitää käyttäytyä asiallisesti, niin sitten se on toteltava tai POTKUT.

  Tänä päivänä monelta on hukassa se, miksi töihin mennään, mistä saadaan palkkaa ja että työ ei ole politiikan näyttämö tai muun henkilökohtaisen asian ajamisen näyttämö. Minullakin on uskovainen töissä ja sovittiin, ettei isot ristit ole sallittuja ja hän VIISAANA ihmisenä tämän tajusi. Kyse on silkasta itsekkyydestä ja tyhmyydestä noiden mamujen kanssa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.