YK hyvin huolissaan Ruotsin lisääntyvästä rasismista ja vihaiskuista muslimeja kohtaan

0

Kuvakaappaus 2018-05-13 12-31-41

13.5.2018

Ruotsissa julkaistiin viikolla merkillinen YK:n lausuma. YK:n rotusyrjintäkomitean mukaan Ruotsin tilanne on huolestuttava, koska rasismi ja viharikokset lisääntyvät räjähdysmäisesti.

Raportissa sanotaan mm:

– YK:n komitea on huolissaan raporteista, joiden mukaan rasistiset viharikokset afroruotsalaisia, juutalaisia, muslimeja ja romaneja kohtaan lisääntyy Ruotsissa. Erityisen vakavavaksi asian tekee sen, että sitä tapahtuu vaalikamppanjan aikana, mediossa ja internetissä.

Niinikään kerrotaan, että huolissaan ollaan rasistisista ja extremistisistä organisaatioista ja heidän julkisista manifesteistä ja mielenilmauksista. Kaiken huipuksi YK on hyvin huolissaan vastaanottokeskusten ja moskeijoiden tuhopoltoista.

– Olemme hyvin huolissamme niistä raporteista, joiden mukaan moskeijoihin ja vastaanottokeskuksiin tehdään tuhopolttoiskuja.

Lisäksi YK:sta valitellaan, että huoli on suuri lisääntyvien tutkinnan alla olevien viharikosten ja kiihotusten lisääntyminen ja oikeudessa olevien juttujen määrä. Erityisen problemaattista YK-expertin mukaan on rasistiset iskut muslimeja kohtaan.

– Olemme erittäin huolestuneita moskeijoihin kohdistuneiden iskujen takia. Lisäksi huolestuttaa Ruotsi terroristilait, jotka ovat yleisesti suunnattu muslimeja kohtaan kun taas muiden organisaatioiden, kuten uusnatsien tekoja ei tutkita terroririkoksina. Muslimien stereotypisoiminen on hyvin huolestuttavaa medioissa ja politiikoiden puheissa.

Edelleen YK:n raportissa kerrotaan, että erityisesti rasististen viharikosten kohteena ovat musliminaiset ja aivan erityisesti afroruotsalaiset musliminaiset. He joutuvat monenlaisen sorron kohteeksi yhtä aikaa. Muslimeja dissataan asuntojonoissa eivätkä he saa työtä ”asuinalueensa ulkopuolelta”.

Yleisesti afroruotsalaisten kerrotaan joutuvan systemaattisen sorron ja vainon kohteeksi. He kohtaavat jatkuvaa rasismia ja vainoa. Heitä kohtaan kiihotetaan medioissa ja joutuvat rasistisen profiloinnin kohteeksi. Lisäksi ilmenee eriytymistä asuntomarkkinoilla, työmarkkinoilla ja heidän on vaikea saada sairaanhoitoa.

YK kehoittaa Ruotsia välittömiin toimenpiteisiin, jotta muslimvähemmistö voidaan suojata väkivallalta, viharikoksilta ja kiihottamiselta kansanryhmää vastaan.

– Välittömiin toimiin on ryhdyttävä, jotta heidän omaisuutensa on suojassa.

Lausuman mukaan Ruotsin, ja muidenkin maiden, on tuomittava ja tehtävä rangaistavaksi rasistisen tai rodullisen propagandan levittäminen ja rasistiset organisaatiot on kiellettävä.

https://unv.is/svd.se/fn-larmar-sverige-stottar-och-sporrar-rasistiskt-hat

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

29 thoughts on “YK hyvin huolissaan Ruotsin lisääntyvästä rasismista ja vihaiskuista muslimeja kohtaan

 1. YK on mätä organisaatio, jonka tavoitteena valkoisten kantaväestöjen ja eurooppalaisten kansallisvaltioden tuhoaminen. Kun ymmärtää heidän tavoitteensa niin kyseisen järjestön ulostuloja on helppo ymmärtää.

  Sairas ja rasistinen kerho, joka toivottavasti tulevaisuudessa on vain likainen muisto menneisyydestä, nyt sillä on ikävä kyllä paljon valtaa muokata mm. median toimintaa.

  1. Siellä on Saudi-Arabia jonkun naisten oikeuksien neuvoston puheenjohtajana. Mikä voisi mennä pieleen? 🤔

  1. Tarkoitat varmaan juutalaisten. Viharikoslait tuotiin Israelista juutalaisten toimesta Saksaan kuohitsemaan mielipiteet ja tukkimaan turvat. Sieltä ne levisivät muihin maihin.

     1. Niin, sitä minäkin olen ihmetellyt, että miksi vaikkapa ruotsalaiset juutalaiset haluavat avata muslimeille rajoja. Ihan kuin he eivät tietäisi, että juuri muslimit vainoavat heitä Ruotsissa.

 2. Ruotsalaiset ovat tuhonneet maansa, ettei kukaan ikinä koskaan voisi käyttää heistä r-sanaa – ja sitten tällainen lausunto. Siitä ei tragikomiikka parane.

  1. Ihmeellistä on, että YK ei huolestu muslimien invaasiosta Ruotsiin. Siitä on väestörakenteelle haittaa mm. siksi, että tulijat ovat lähinnä nuoria miehiä. Siitä on muslimien suuren määrän vuoksi vaara, että ruotsalaiset jäävät YK:n hurratessa vähemmistöksi omassa maassaan, eikä silloin ole enää kukaan puhumassa syrjintää vastaan. YK siunaa kansanmurhan, koska sitä nuo määrät muslimeja tarkoittavat.

 3. Komitea ei kumminkaan ole huolissaan ruotsalaisiin ja muihin eurooppalaisiin kohdistuneista rikoksista.

 4. Juuri kun luulit että olet suvakkiuden multihuipentuma, tulee joku huutamaan natsia ja fasismia.

  Tätä oli niin ihana lukea. Kuin aprillipäivä toukokuussa. Ruotsi on tehnyt miltei kaiken tuhoutuakseen nopeutetulla aikataululla, muttei ollenkaan tarpeeksi. Toivottavasti ne älyävät hävetä rasismiaan syvästi ja laittavat nyt ison vaihteen silmään. Muslimeille, erityisesti afromuslimeille pitää antaa kaikki, mitä ne älyävät pyytää, talot ja tavarat. Menkööt valkoruotsalaiset roistot vaikka Itämereen, Ruotsin omistaa muslimit ja vain muslimit. Allahu akbar!

  P.S. Mitäpä luulette, mistähän maanosasta seuraava muslimihyökkäys mahtaisi tulla? Vinkki: Täällä on afrouusruotsalaisia musliminaisia ja -lapsia!

 5. Niin siis tämähän ei ole mikään aito virallinen YK:n lausunto vaan ruotsalaisen vassariryhmän ruotsin YK:n nimissä tekemä harhainen sepustus.

  1. On olemassa sekä FN- förbundet että FN- komitten. FN- förbundet’in puheenjohtajana toimii Alexander Gabelic- niminen tyyppi. Mistä oikein on kysymys? Minkälaisilla valtuuksilla he tekevät virallisenkuuloisia väittämiä? Ja mitä sanoo varsinainen FN eli YK tällaisesta hyökkäyksestä? Onko samaa mieltä? EUhän on jo monta kertaa kritisoinut Ruotsin segregaatiota. Vai oliko nekin vain jonkun harrastelijaryhmän tempauksia? Pahalta haisee…

   https://fn.se/om-oss/organisation/forbundsstyrelsen/aleksander-gabelic/

 6. Oih ja voih. Ennen YK sentään perusti julkilausumansa paikan päällä tehtyihin havaintoihin, mutta nyt ählämien valtaamissa YK:n organisaatioissa kuunnellaan vain toisten ählämien valheita.

  Tulevaisuudessa länsimaat saavat suhtautua YK:n moitteisiin samalla viileydellä kuin Afrikan tai Kauko-idän diktaattorit 😛

 7. Oli miten oli: UN on mätä, EU on mätä, Red Cross/Röda Korset/SPR on mätä jne. Mätiä organisaatioita on nykyään paljon enemmän kuin järkeviä.

 8. Niinhän se on asia.Mitä sontaa hyvänsä aletaan jankuttamaan pitemmäksi aikaa,niin se muuttuu pikkuhiljaa totuudeksi.

  Tätä taktiikkaa mm Neuvostoliitto käytti hyväkseen Mainilan laukauksista väittämällä niitä Suomen ampumiksi.
  Putinin Venäjä käyttää niitä taas Suomea vastaan.

  1. Voi olla tilattu raportti. Yhtä hyvin voi olla ruotsalaisen vihervasemmiston harhainen julistus, jonka YK on julkaissut Ruotsin virallisena julkilausumana paremmitta perusteitta. Saahan Suomikin mm. Amnesty Inbternationalilta moitteita vankiloiden huonosta tasosta (millainenhan pitäisi olla?) tai asevelvollisuudesta kieltäytyjien kohtelusta (ikäänkuin se ei olisi Suomen kansalaisten valitseman eduskunnan säätämän rikoslain mukaista).

   Ja onhan meilläkin muuan SAFKA-desantti Johan Bäckman, joka on kunnostautunut toisen ilmansuunnan vaihtoehtoisten totuuksien julkilausumissa…

 9. Milloin Suomi tai Ruotsi ovat hyötyneet YK:n jäsenyydestä? Käsittääkseni ei milloinkaan. YK on kehitysmaiden äänitorvi, jolla lypsetään länsimaiden rahat tarpeettomiin hankkeisiin ja korruptioon.

  1. Tuo on totta,

   Pahimmillaan mm. Kehitysapurahoista on mennyt 90% ”Hallinnollisiin kuluihin” ja lopuista 10% on maksettu lahjukset ja/ tai ne ovat valuneet kokonaan gepardihattuisille paikallisille poliitikoille.

   Halvemmaksi ja järkevämmäksi tulisi jopa palkata suomalaisia rakennusfirmoja ja lähettää ne samalla rahoituksella suoraan rakentamaan kaivoja sekä muita yksinkertaisia vesilähteitä ja sähköjärjestelmiä vaikka Afrikkaan.

   Uskomatonta mutta totta.

   Siihen päälle paikallisille lyhyt perehdytys siitä miksi kaivoon tai akveduktiin ei saa kakata ja miten sähkö toimii ja mitä se on.

   Tuo olisi oikeastaan ainoa järkevä toimintamalli, paikalliset saisivat vesi ja sähkösysteemit kuntoon, toisaalta tuonne on kaadettu jo niin paljon rahaa ettei ainakaan itseäni nappaisi antaa sinne enää mitään Suomen budjetista yhtään missään muodossa.

   Tulee kahdelle kylälle riitaa ja ukrainalainen asekauppias toimitaa Kalashnikovit ja sitten on taas pian akveduktit rikki, sähköt rikki, kaivot myrkytetty ja sotarikokset Haagissa.

   – Mikään ei muutu ennen kuin ihmiset ja kulttuuri siellä muuttuvat luonnostaan eikä sitä sakkia pitäisi missään nimessä tuoda Eurooppaan.

 10. ”…ja heidän on vaikea saada sairaanhoitoa.”

  Mistäköhän moinen mahtaa johtua? Minulle kun tulee heti mieleen ne näiltä sivuilta löytyvät uutiset joissa aggressiivisen älämölön saattelema jengi tunkeutuu sairaalaan häiriköimään ja uhkailemaan henkilökuntaa.

 11. YK on fasistinen terroristiorganisaatio jonka tarkoitus on tuhota valkoinen rotu. YKn takaa löytyy luultavasti Soros ja muut juutalaiset kätyrit sekä muuta valkoisten tuhoa kannattavat tahot aasiassa ja afrikassa. Mukana ostetut ja lahjotut virkamiehet. Sama homma EUn kanssa.

 12. YK kuitenkin muslimienemmistöinen järjestö nykyään. Linjaukset aika pitkälle pelkkää sharian ja kalifaatin edistämistä.

 13. Ostettu lausunto.

  Tällaisia YK:n lausuntoja ostetaan näiltä komiteoilta. Samoin komiteoiden puheenjohtajuudet ovat kauppatavaraa. Ostaja, Ruotsin hallitus, käyttää tuota raporttia tekosyynä sille, että se rajoittaa opposition mahdollisuuksia menestyä vaaleissa. — Pidätyksiä ja vankeustuomioita odotettavissa opposition johtajille.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.