Jihadistit tappavat omia lapsiakin allahin nimeen – Indonesiassa iskettiin kirkkoihin

f8824478-574d-4c86-94ef-c38d743cf6a2.jpeg

13.5.2018

Sunnuntaiaamuna tehtiin Indonesiassa useita terrori-iskuja kirkkoihin. Perhe, johon kuului useita lapsia, kerrotaan olevan iskujen takana itäisellä Javalla Surabayan kaupungissa Indonesiassa.

Perheen äiti oli 9 ja 12 vuotiaden tyttäriensä kanssa yhden kirkon luona, kun äiti laukaisi itsemurhapommin. Isä ja kaksi poikaa, 16 ja 18 vuotiaat, iskivät kahteen muuhun kirkkoon. Yksi pommi jäi suutariksi neljännessä kirkossa. 11:sta ihmisen kerrotaan kuolleen ja ainakin 40 haavoittui.

Iskut kohdistuivat Santa Marian katoliseen kirkkoon, Indonesian kristilliseen kirkkoon ja Pentecostin keskuskirkkoon.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Jihadistit tappavat omia lapsiakin allahin nimeen – Indonesiassa iskettiin kirkkoihin

 1. Tässä yhteydessä voisi mainita niin ikään Indonesiassa sattuneesta orankin pakottamisesta prostituutioon(!!!). Miesjoukko piti orankia seksiorjanaan. Jumalauta, maailmassa on paikka, jossa on miesjoukko, jonka mielestä orankin paneminen on hyvä juttu. Päätökseni olla menemättä ikinä koskaan muslimivaltioon vahvistui, jos mahdollista, entisestään.

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201805112200936833_ul.shtml

  1. Mainitusta tapauksesta on mieleen tullut, onko tässä ollut kyseessä jokin paikallinen taikausko?

   Monin paikoin mustassa Afrikassa uskotaan täysin vakavissaan AIDSin paranevan raiskaamalla neitsyen tai albiinoihmisen syömisestä voitavan saada taikavoimia. Orankeja metsästetään joka vuosi hyvänlaiset määrät kiinalaisen ”lääketieteen” eli puoskaroinnin tarpeisiin pelkäksi kallojauheeksi johonkin tarkoitukseen; erään lähteen mukaan siellä uskotaan mm. teen sekaan jauhetun tiikerinhampaan voivan kasvattaa penistä pornotähtimäisiin mittoihin.
   Eihän se ole kenenkään kohdalla jostain ihmeen syystä realisoitunut, mutta selvästikin asiakas uskoo, että ehkä ensi kerralla…

   Liekö siis mahdotonta sekään, etteivät nuo ilmeisen matalan kehitysasteen tyypit kuvitelleet saavansa orangin raiskaamisesta jonkinlaisia yliluonnollisia ominaisuuksia?

   1. Afrikassa raiskataan myös kapalolapsia koska uskotaan sen parantavan AIDSia.

  1. No itse en ainakaan allekirjoita tuota.

   Itse tunnustan ihailevani Sikhejä ja heidän uskontoaan sekä kulttuuriaan todella paljon. Ahkerampia ja parempia ihmisiä en ole tavannut missään, siis oikeasti.

   Syitä:

   – Työmoraali hakkaa luterilaisen työmoraalin 100-0.
   – Menestyvät missä tahansa maassa ja yleensä perustelevat firmoja, toimivat korkeissa asemissa tai spesialisteina.
   – Noudattavat lakeja pilkulleen.
   – Hankkivat isoja perheitä ja ainakin yhdestä perheen pojasta on tehtävä ammattisotilas yhteiskunnalle.
   – Korkeakouluttautuvat uskomattoman ahneesti.
   – Koko uskonto perustuu osaksi anti-Islamiin ja taisteluun sitä vastaan.
   – Päihteettömiä. (valtaosa ainakin)

   Näihin Sikheihin olen tutustunut yritysmaailmassa, yliopistoissa ja vastaavissa paikoissa enkä ole vielä avannut ainuttakaan josta en olisi pitänyt.

   Heillä on ne siniset turbaanit päässä, se on ainoa kaikista näkyvin ero.

   1. Muuten kaikki hienoja juttuja paitsi isot perheet. 1,3 miljardia intialaista niin saisivat ruveta yhden lapsen periaatteeseen. Muslimit ja muu rupusakki taitaa kyllä sielläkin lisääntyä eniten.

    1. ”J”

     No nyt kun leikitellään idealla, niin mieti tätäkin etua:

     Isommat perhekoot takaisivat sen kertaheitolla ettei Suomeen tarvitsisi enää koskaan yrittää rahdata yhtään ketään ja talous oikeasti vahvistuisi todella nopeasti?

     Nämä ihmiset kouluttautuvat oikeasti ja pistävät firmat pystyyn mikäli eivät saa töitä, yleensä saavat heti sattuneesta syystä.

     Eli sekin ”ongelma” mitä niin kovasti markkinoidaan väestönkatona katoaisi täysin ja kertaheitolla. Lisäksi kun Ruotsi vetää itsensä Islam kondikseen nyt joka tapauksessa niin sehän olisi paras kun olisi suomalaisten rinnalla sellainen kansa joka ajaisi jo nyt maahantulleet vaikutteet senkin suhteen aluksi ahtaalle ja lopulta ulos.

     Luonnosta esimerkki joka ei liity ihmisiin tai missään nimessä Islamiin:

     – Mitä teet mikäli taloosi pesiytyy vaikka rottia?

     – Tuot kämpällesi Pythonin ja annat sen hoitaa ongelman luonnostaan.

     Se on nyt sanomattakin selvää että kerran massamamutusta ei voi pysäyttää niin nyt olisi meidän ”rasistien” aika alkaa ajamaan massamamutusta oikein kunnolla ja kovemmalla paineella kuin yksikään suvakki voisi edes kuvitella.

     – Aletaan vaatimaan Sikhejä sekä Etelä-Afrikkalaisia viljelijöitä ja pyydetään kerralla useita miljoonia.

     Siinä kohtaa minäkin ryhdyn heilumaan tosissani ”No Deportations” ja ”Open Borders” kylttien kanssa ihan tosissani… Eikö tavoitteena ollut kansainvaihto? Noh, tällähän sekin ratkeaa tehokkaasti mutta vain kantasuomalaisten eduksi kaikin puolin koska meidät jätetään rauhaan ja meille ollaan kiitollisiakin.

     Etelä-Afrikan viljelijät asutetaan maaseudulle ja siellä alkaa kukoistamaan mm. Viinien tuotanto ja vastaava liiketoiminta. Sikhejä asutetaan joka paikkaan missä nyt on Islamisteja ja annetaan asioiden korjaantua itsestään.

     Kaikki kiintiöt tulee täyteen, kansainvaihto etenee, huoltosuhde korjaantuu ihan oikeasti (Uskomatonta mutta totta) ja meno on silti Suomessa mukavaa ja rauhallista elää. Oikeastaan sen jälkeen me suomalaiset olisimme se ”ongelmaporukka” Suomessa jonka pitäisi ottaa oppia.

     1. Tuota noin… Miksi ihmeessä se kansanvaihto täytyisi tehdä yhtään millään ryhmällä? Yhtä hyvä idea kuin menestyvä viinintuotanto Suomessa.

   2. Unohtui vielä mainita että Sikhi kulttuurissa on äärimmäisen suuri häpeä koko perheelle esim. Vastaanottaa minkäänlaisia almuja mistään.

    – Eli mikäli Sikhin ohjaa Suomen sossuun niin se saattaa ihan oikeasti kirjaimellisesti mennä ja tappaa itsensä häpeästä. Siksi sitä ei saa tehdä vaan se tarvitsee töitä.

    – Islamistien kanssa on saman tien tappelu pystyssä mutta Sikhit suhtautuvat kristittyihin ja muihin uskontoihin erittäin hyvin ja ovat näiden kanssa hyvää pataa.

    Minun puolestani voitaisiin Sikhejä ottaa Suomeen vaikka 3 miljoonaa heti kättelyssä, etuja:

    1. Raju puolustus Venäjää ja Islam-Ruotsia vastaan.
    2. Yksikään Islamisti ei kukkoile enää kadulla, Sikheillä on perinneveitset turbaaniensa kanssa syystäkin ja se on militaristinen Anti-Islam uskonto.
    3. Yritystoiminta nousisi uuteen kukoistukseen ihan oikeasti eikä minkään v….tun kaarnavene pellleilyn takia vaan saataisiin aitoja firmoja jotka maksavat veronsa rehellisesti.
    4. Tulisi AITOJA lääkäreitä ja juristeja etc.

    5. Me kantasuomalaiset voisimme jopa aikuisten oikeasti ottaa oppia näistä!.

   3. Jos asioit virkamiehen kanssa joka on sikhi, sinun ei tarvitse alistua uskonnolliseen pakkosyöttöön eli asioida turbaanipäisen kanssa. Aivan samoin sinun ei tarvitse asioida hunnutetun naisen kanssa.

 2. Tästähän voisi kyynisesti ajatella kyseessä olleen mitä huolehtivaisimman äitiläisen:
  päätettyään itsemurhapommittaa hän pohti miten lapsukaisille tulisi häntä niin kova ikävä; niinpä hän päätti ottaa heidätkin mukaansa paratiisin iloihin!

  Toisaalta naisille ei kyllä tietääkseni ole paratiisissa tarjolla ainakaan 72 poikuutensa kerrasta toiseen säilyttävää poikaa, vaikka mistä minä tiedänkään:
  eihän siellä tarkemman islamintutkimuksen (joka on jostain ihmeen syystä muslimimaissa erinomaisen kielletty) mukaan olisi miehillekään tarjona mitään neitsyitä, vaan vain vaaleita viinirypäleitä tai rusinoita?

 3. ”Islamin aikapommi”-sivustolla on artikkeli ”Oman lapsen tappaa”.

  ”Trivia: Tie­sitkö, että Al­la­hin sha­ri’an mu­­kaan oman lap­sen tai lap­­sen­lap­sen tap­pa­mi­ses­ta ei seu­raa ran­gais­tus­ta? (Auktorisoitu sha­ri’a-opas ’Umdat al-Salik: o1.2; lue myös: JihadWatch 9.12.2008.) Näin ol­len mus­li­mi­van­hem­mat voi­vat lail­lises­ti tap­paa rais­kauk­sen tai si­veet­tö­män käy­tök­sen myö­tä ar­vot­to­mak­si käy­neen tyt­tö­lap­sen­sa, jos­ta on perheelle enää pelk­kää ta­lou­del­lis­ta taak­kaa.”

  https://aikapommi.wordpress.com/2010/11/29/vauvaseksi-islamissa/

  1. Kaikenlaista pikku narttua.

   Onneksi monikulttuuri on rikkaus ja osaa ratkaista esiaviolliseen seksiin liittyvät kiperät ongelmat.

 4. Hasse, kun kirjoitat arvostavasti sikheistä, on aika noloa että sanot ”vaan se tarvitsee töitä”. Sikhi ei ole ”se”, sikhi on hän. Kuten kaikki ihmiset. Asiat ja eläimet ovat se. Freudilainen lipsahdus?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.