Pariisin eillisen iskijän viimeiset sanat ”Allahu akbar”

0

RHBRCx3jS6Dm86IuULuQO0Nv1F4.jpg

13.3.2018

Lauantai-iltana tehtiin taas uskonnollisesti orientoitunut terrorihyökkäys Ranskassa. Isku tapahtui Pariisissa alueella, jossa on paljon ravintoloita ja kahviloita.

Poliisi sai hälytyksen klo 20.47, että mies hyökkäsi ihmisten päälle puukolla aseistautuneena. Hyökkääjä ehti surmata yhden ihmisen ja haavoitti neljää.

Poliisi oli nopeasti paikalla. Kun tekijä huomasi poliisit lateli hän tappouhkauksia virkavallalle ja sen jälkeen lähti juosten hyökkäykseen poliiseja kohti. Poliisi ampui miehen kuoliaaksi. Miehen viimeisiksi sanoiksi jäi kuolinhuuto ”allahu akbar”.

Tekijäksi on identifioitunut 1997 syntynyt Tshetsenialaista alkuperää oleva mies. Miehen kerrotaan olleen isis-sotilas

Viimeisen kolmen vuoden aikana ainakin 240 ihmistä on tapettu Ranskassa islamilaisen terrorismin toimesta. 2015 tammikuussa 12 ihmistä tapettiin Cahrlie Hebdo-iskussa Pariisissa. Seuraavana päivänä viisi panttivankidraamassa juutalaisessa kaupassa.

Marraskuussa 2015 tapettiin 130 ihmistä useissa yhtäaikaisissa iskuissa Pariisissa. Iskuja tapahtui kahviloissa ja konserttitalolla. Kesäkuussa 2016 Nizzassa rekkaiskussa kuoli 84 henkilöä. Maaliskuussa 2016 Pariisissa mies avasi tulen ja yksi poliisi kuoli. Elokuussa 2017 Pariisissa ajettiin kuusi sotilasta kuoliaaksi ja lokakuussa 2017 kaksi naista puukotettiin Marseillessa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Pariisin eillisen iskijän viimeiset sanat ”Allahu akbar”

 1. Ranskassa presidenttikin kiittää poliisia kun hyökkääjä ’neutralisoitiin’

  Suomessa nämä samat poliisit olisivat nyt rikostutkinnan alla.

  1. Toisaalta ISIS on tunnustanut tämän puukkoveijarin sotilaakseen, koska ranskalaispoliisit ampuivat hänet kuoliaaksi, kuten hän oli toivonutkin. Näin hänestä tuli islamin Pyhän Sodan marttyyri.

   Turussa poliisi ampui puukottavaa suklaasilmää ”alavartaloon”. Osuman tarkempaa kohtaa on kierrelty kuin kissa kuumaa puuroa; se on joko ”yläreidessä” tai ”lantiossa”.

   Poliisi tähtäsi suklaasilmää muniin.

   Se oli poliisimme viesti suklaasilmille:
   ”Tulkaa vain Suomeen allahuakbaroimaan, niin ette pääse paratiisiinne. Me emme ammu teitä tappaaksemme. Ei, me ammumme teitä sukuelimiinne.
   Jäätte kiinni elävinä ja impotentteina.”

   ISIS ei ole tunnustanut Turun suklaasilmää sotilaakseen – eikä tunnusta. Koska homma meni niin kauheasti pieleen.

   Jos Turun poliisi olisi ampunut juipin kuoliaaksi, hän olisi nyt ISIS-marttyyri, ja meillä olisi ollut jo useampia samanlaisia allahuakbarointeja.

   Tästä mallia jatkoon?

   1. Itse päättelin samaa tuosta ammunnasta, ettei vain poliisisedän sisäinen vaisto olisi pakottanut toimimaan ihan oikein.

    Olisipa kirurgi ollut vielä mukana sen verran että olisi ilmoittanut sairaalaan tuotaessa miten ”Mitään ei ole tehtävissä” ja poistoon olisi mennyt niin keppi kuin kuulatkin, eli koko setti ”Liiallisten tuhojen johdosta”.

    – Jatkossa tuota kaavaa on noudatettava, eli kaikki poistoon nappisilmiltä.

    Samaan syssyyn voisi mieluusti koskea myös joukkoraiskaajia ja vastaavia jotka ”olisivat tehneet vastarintaa” ja olisi ollut ”pakko” käyttää sitä 9-millistä tai 7,62:sta, suosien toki jälkimmäistä hieman enemmänkin. Siksihän ne on noille jaettu että sitä käytetään.

    Vaikuttaisikohan se tilastoihin korjaavasti kun sana leviäisi noissakin piireissä? Voisi jäädä temput tekemättä. Uusimisesta ainakaan ei olisi murhetta ja moni terroristikin ottaisi ennemmin sen laivalipun Ruotsiin ja toteuttaisi sitten itseään siellä ennemmin.

    – Ei enää hymyilyttäisi oikeudessa ainakaan, tai oikeastaan enää missään… Siis koskaan.

   2. Eräs ammattisotilas oli suivaantunut hyvien ihmisten tuohtumuksesta kun rikollisia oli ammuttu keskivartaloon, eikä jalkaan Lontoon panttivankiselkkauksen yhteydessä 1980. Hän kommentoi että uhkatilanteessa viranomaiset pyrkivät vain poistamaan uhan ja säilymään itse hengissä ja kotisohvilta on aina äärimmäisen helppoa moralisoida.

    Mitä haluan tässä tuoda esille: En usko että poliisi on tahallisesti tähdännyt kasseille, vaan pyrkinyt lopettamaan uhan mahdollisimman nopeasti. Minua ei haittaa vaikka laukaus olisi tarkoituksella ammuttu minne ammuttiin, mutta uhkaavassa tilanteessa poliisia ei kiinnosta minkään viestin antaminen vaan tilanteen mahdollisimman nopea päättäminen.

    On mahdollista että poliisin osalta haluttiin antaa viesti, mutta itse pidän asiaa hyvin epätodennäköisenä.

 2. Se on sitten tätä seuraavat 100 vuotta ja hallituksemme tykkää että se on normaalia ja OK?

 3. ”Me tiedämme kaikki jotka maahamme tulevat” sanoi joku aikoinaan. Siihen voisi lisätä että niin tiedetäänkin: Potentiaalisia terroristeja.

 4. Kyllä se ranskalainenkin imee punkkua ja hakkaa patongilla ryyppykaverinsa hengiltä. Se oikeuttaa muslimin puukkohippaset.

 5. Yks vaan kuoli, eihän se haittaa. Nää on kato näitä juttuja, joskus on pientä häikkää. Rasismin vika tietysti. Ei täs mitään, ihme älämölöö saatana, joka päivä SATA MILJOONAA MUSLIMIA MURHATAAN LÄNSIMAIDEN TOIMESTA! JOKA PÄIVÄ!!!!

 6. Kai sipiläkin on taas shokissa sekä vielä nämä klassikot: juha sipilä tuomitsee teon, ajatumme ovat uhrien luona, tämän tiedämme tapauksesta, mielenterveysongelmat, naapuruston mukaan mukava mies islam ei liity tähän jne..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.