Rukoushuudot lähtevät nyt leviämään ympäri Ruotsia – islamisaatiossa iso harppaus

0

 

858x540

13.5.2018

Växjön moskeijan rukoushuutolupa luultavasti ikäänkuin katkaisi kamelin selän ja nyt rukoushuudot lähtevät leviämään kulovalkean tavoin ympäri Ruotsia. Kevät 2018 jää historiaan yhtenä merkkipaaluna, jolloin Ruotsin islamisaatio hyppäsi ison harppauksen.

Växjön islamilaisen säätiön tiedottaja Avdi Islami kehoittaa nyt kaikkia Ruotsin islamilaisia seurakuntia hakemaan lupia rukouskutsuun. Ruotsissa on noin 40-50 ”oikeaa” moskeijaa, jotka näyttävät ulospäin vähän kuin oikealta moskeijalta. Tämän lisäksi vähintään 300 ns. kellarimoskeijaa. Kellarimoskeijalla tarkoitetaan esimerkiksi kerrostalon alakerran liiketiloissa ylläpidettävää moskeijaa. Monesti moskeijoita on kunnostettu teollisuuskiinteistöistä tai erilaisista vanhoista kurssikeskuksista tai lakkautetuista kouluista. Sen lisäksi on muutama sata pienempää rukoushuonetta. Joten mitenkään yksittäisistä moskeijoista tai rukoushuoneista ei puhuta. Yksin Rosengårdissa on 16 moskeijaa.

Avdi Islami kertoo kristilliselle lehdelle Dagenille, että keskustelu on herättänyt paljon puhetta puolesta ja vastaan.

– Monet ehkä ajattelevat, että ovat demokratian ja monikulttuurisuuden kannattajia, mutta on yllättävää huomata, että loppujen lopuksi uskonnonvapautta ei olekaan niin paljon.

Avdi Islami kehoittaa kaikkia Ruotsin islamilaisia seurakuntia hakemasta nyt rukoushuutolupaa.

– Tällä hetkellä vain kolme moskeijaa julistaa rukoushuutoa. Ruotsissa on kuitenkin todella paljon muslimeja, jotka ovat Ruotsin kansalaisia ja heillä on aivan samat oikeudet kuin muillakin.

Islami ei ota kuuleviin korviin sellaista seikkaa, että ei-muslimit joutuvat tahtomattaan kuuntelemaan uskonnollista luritusta.

– Yhteiskunnassa on erilaisia tahoja ja meidän on tultava toimeen niiden kanssa. Itse olen esimerkiksi allerginen koirille, mutta minun on hyväksyttävä ne yhteiskunnassa. Samalla tavalla uskonnolliset tahot ja tavat on hyväksyttävä. Vaihtoehtona on eristäytyä ja pelätä, että saa vaikutuksia kaikista. Eihän sellainen toimisi.

Ainakin suurimmat moskeijat tulevat laittamaan anomuksen rukouskutsusta lähiaikoina ja viranomaisilla ei ole oikein mitään keinoa kieltää niitä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Rukoushuudot lähtevät nyt leviämään ympäri Ruotsia – islamisaatiossa iso harppaus

 1. Arvasin tämän, siksi näille ei pitäisi antaa minkäänlaista liekaa yhteiskunnassa koska näin siinä käy vääjäämättä.

  Toisaalta itse olen tyytyväinen päätökseen ja toivon että luvat myönnetään aivan jokaiselle moskeijalle jo ensi viikolla.

  – Miksikö?

  Pelkästään noista 300 kellarimoskeijasta yhtäkkiä ilmestyykin koko lopusta kerrostalosta valtava virta SD:n kestokannattajia jotka eivät enää saa myytyä asuntojaan. Siinä ohessa jokainen asunto tai talo mikä sijaitsee moskeijan lähimaastossa menettää arvoaan tuntuvasti ja asukkaasta/ asukkaista tulee loppuiäksi SD:n äänestäjiä.

  Ihan hyvä Ruotsille näin vaalien alla ja parempi että ne rukoushuudot alkavat kaikua nyt kuin vasta sitten kun noita moskeijoita ja Islamisteja olisi vaikka 3X enemmän koska kehityssuunta on joka tapauksessa 100% selvä jo muutenkin Ruotsin suhteen.

  Toivottavasti Islamistit pistävät urut kunnolla auki, 110 desibeliä kaakkoon ja se kun toistuu viisi kertaa päivässä niin eiköhän ala ruotsalaisia mietityttämään enemmänkin Islamin miellyttävyys ja maahanmuuttopolitiikka. Mikäli ei vielä näissä vaaleissa ääni napsahda SD:lle niin ehkä sitten muutaman vuoden kuuntelun jälkeen?

  Paras on myös kansainvälinen näkyvyys jota tämä tuo Ruotsille ja se varoittava esimerkki mikä nyt tästäkin saadaan aikaiseksi.

 2. ”– Yhteiskunnassa on erilaisia tahoja ja meidän on tultava toimeen niiden kanssa. Itse olen esimerkiksi allerginen koirille, mutta minun on hyväksyttävä ne yhteiskunnassa.”

  Niin, meluterrorismihan onkin verrattavissa koira-allergiaan? Silti itse en voi soittaa vaikka raskasta metallia niin paljon kuin huvittaa täysillä joka kerta päivästä noin 5 kertaa päivässä vaan siitä saakin yhtäkkiä sakot ja poliisin oven taakseni?

  ”Samalla tavalla uskonnolliset tahot ja tavat on hyväksyttävä.”

  – Jep, Scaniat käyntiin ja baanalle. Ruotsissahan ei ole tarpeeksi jo kokemusta päivittäisistä ongelmista Islamin kanssa koska kansasta edelleen suurin osa on ihan tyytyväisiä tilanteeseen ja leikkii aivan kuin mitään ei olisi tapahtumassa. Olen iloinen kaikkien tästäkin voittaneiden puolesta, sitä saa mitä tilaa kun ei pidä huolta omista ja yhteiskuntansa asioista vaan suvaitsee kaiken. Myös oman kiinteistön arvon romahtamisen pohjamutiin mutta kaipa osan ihmisistä on sekin kova koulu käytävä ennen kuin menee kaaliin oppi.

  ”Vaihtoehtona on eristäytyä ja pelätä, että saa vaikutuksia kaikista. Eihän sellainen toimisi.”

  – Ruotsissa segregaatio tulee entisestään vahvistumaan tämänkin päätöksen johdosta, itse veikkaan Ruotsin saaristoa ja pohjoista-Ruotsia sekä jo tässä vaiheessa ulkomaita monelle ruotsalaiselle joka haluaa elää ilman tätäkin ”rikastusta”.

  Muita alueita kuin ei enää oikein ole jäljellä minne paeta tätä?

  1. Joutuvat raukat muuttamaan Puolaan tai Unkariin matalan ansiotason maihin. Siinä menee monella ruotsalaisella sormi suuhun, loppuu ne kultaiset päivät ja pippi långstrumpin maailman aurinkoiset leppoisat päivät.

 3. Tavallisen ruotsalaisen elämä on menossa aivan uudella vaihteella rankemmaksi, tässä on ruotsalainen viikko:

  – Tyttäresi tulee perjantaina koulusta raiskattuna itkien, poikasi on hakattu pahasti ja toinen silmä sokaistu. Kumpikaan ei halua enää mennä kouluun takaisin.

  – Rikosilmoitusta tehdessäsi näet jo suoraan ettei poliisia voisi kiinnostaa vähempää koska tämä kaikki on niin ”tavallista” ja ihan normaalia arkipäivää ja koska tekijät ovat ilmiselvästi sellaista sakkia mikä voisi pilata tilastoja kiinniottaessa ja tuomittaessa. Tutkinta jää pöytälaatikkoon.

  – Päiväkodissa nuorinta lastasi kiusataan ja hakataan, hän ei halua mennä enää päiväkotiin.

  – Vaimosi ei uskalla enää mennä ulos kauppaan tai hoitamaan asioita yksin kaupungille koska häntä huoritellaan ja uhkaillaan.

  – Rukoushuudot alkavat kaikua ja asuntosi arvo romahtaa. Maksoit kodistasi 300 000 euroa ja nyt siitä saa enää korkeintaan 120 000 euroa jos sitäkään koska ostajaa on vaikea löytää johtuen hmm… Syistä joita välittäjä ei sinulle tietenkään sano suoraan koska pelkää oman paikkansa puolesta.

  – Avaudut asiasta lauantai illalla internetissä ja sunnuntaina sinulla odottaa tekstiviesti missä pomosi kertoo sinun saaneen potkut väärien mielipiteiden takia jotka joku erittäin avulias vihervassari fundamentalisti oli onnistunut jäljittämään sinuun.

  – Maanantaina olet menossa autollesi noutamaan pahvilaatikollisesi tavaroita työpaikalta mitä sinulla ei enää ole, mutta autosi on poltettu viikonlopun aikana ja joudut ottamaan taksin minkä Matuperäinen kuski päättää velottaa sinulta ylihintaa.

  – Takaisin tullessasi otat bussin jossa riehutaan, tupakoidaan ja ahdistellaan naisia. Sylissäsi se vähäinen omaisuutesi työpaikaltasi. Puhelimesi viedään taskustasi kun et huomaa.

  – Tulet kotiin ja kerrot vaimollesi että talo menee nyt alta ja vaimo nukkuu levottomasti vieressäsi miettiessään avioeroa salaa itsekseen mutta vaistoat sen ja tuijotat vain kattoon.

  – Tiistaina saat työttömyyspäivärahasi ja ilmoituksen missä lukee miten sitä on leikattu ”Yhteiskunnallisista syistä johtuen”. noin -20%.

  – Keskiviikkona ilmoittaudut kaupungin vuokra-asuntojen jonoon mutta kuulet ettei niitä ole tarjolla kantaruotsalaiselle ainakaan seuraavaan 5 vuoteen, ei hätää. Olet silti jonossa.

  – Torstaina soitat äidillesi ja kysyt voisitteko te muuttaa asumaan ainakin väliaikaisesti hänen luokseen, mutta äitisi vastaa ettei hän pysty enää ylläpitämään omakaan asuntoaan koska eläke ei riitä millään ja myös joutuu luopumaan siitä.

  Perjantaihin mennessä on suoranainen ihme mikäli sinusta ei ole tullut kunnon SD:n tai AfS:n kannattaja ja umpi ”rasisti” eli toisin sanottuna realisti yhteiskunnallisten asioiden suhteen ja olet kurkkuasi myöden täynnä. Eli tällainen purkautuminen tälle iltaa.

  1. Haluaisin tavata sen miehen, joka ei tuon jälkeen riipaise känniä, suojaa autoaan roiskeilta ja posauta haulikolla itseään päätä lyhyemmäksi.

   Ai niin, se autohan poltettiin jo.

   1. Jos tuon kaiken jälkeen mies vielä voi omistaa haulikon, puhumattakaan että kykenisi hankkimaan sellaisen, voisin kyllä olettaa hänen lähtevän varsin selvin päin metsästämään muutaman pään ennen viimeistä laukausta omaan päähänsä.

 4. Tämä on virtsanpylväs.

  Ruotsin valtion virallisen kuoleman lähtökaskenta alkoi juuri.

  Elinajanodote on alle 10 vuotta.

  Ainoa mikä voi pelastaa on tehokuuri SD + AfS yli 75% vol.

 5. Pientä matematiikkaa.
  Ruotti ottaa 15 000 nuorta pakolaista vuodessa.
  Musut sitten sikiää vielä 3-4 kertaa enemmän eli noin 5-6 lasta kun ruotsalainen max 3 elämänsä aikana.
  5-6 lasta joka 23 vuoden aikana kun ruotsalainen vastaavasti saa 3 lasta 45 v ikään tultua.
  20 000 x 5 =100 000 uutta sähkökirurgia per vuosi vastaan noin6 miljoonaa ruotsalaista joista 3 miljoonaa on suunnilleen vanhuksia jotka ei lisäänny.

  Ruotsalaiset
  6000000 x 3 = 18000000 45 v vuoden aikana.
  Irakit,afrikaanot ja arabit
  100000 x 5 = 500000 23 vuoden aikana + 15 000 uutta rajan yli tulijaa per vuosi.

  Matut
  20vuotta x 515000=10300000

  Ruotsalaiset
  Pysyy siis samana hillittynä 18000000

  18000000-10300000=7700000 ruotsalaista jotka on todenököisesti puolet eläkeläisiä.

  Nuoret maahanmuuttaja arabi/irakit siis päättää vuonna 2038 asioista.

  1. Aikaa tulee menemään paljon vähemmän tuohon prosessin päätöspisteeseen.

   Epäilen että 2028 Ruotsi on lopullisesti kriisivaltio.

   Pysyykö Ruotsin kiintiöt 15 000 pakolaisessa? Itse epäilen rankasti että ei pysy ja keksitään enemmän ja enemmän eri termejä ja muita systeemejä millä haalitaan moninkertaisesti lisää sakkia tuon kiintiön päälle. Muistaakseni nyt jo on ajatuksissa valtaa pitävillä puolueilla alkaa myöntämään ”opiskeluperusteisia” asumislupia kenelle tahansa kulkijalle.

   Lisäksi tuosta unohtuu perheenyhdistämiset kokonaan joita tehdään yhden ankkurin ollessa sisällä Ruotsissa sitä yhtä kohden varmasti 4-7 kappaletta, olivat sitten aitoa perhettä tai eivät.

   Entä EU:n kiintiöt? Onko ne tulevat massakiintiöt laskettu noihin lukuihin?

   Sitten on huomioitava myös se että kantaruotsalaisia virtaa nyt jo kiihtyvässä tahdissa ulos maasta mutta vauhti tulee vain ja ainoastaan kiihtymään maastamuuton suhteen mikä entisestään vääristää tuota pyramidia.

   Tuo ruotsalaisten syntyvyys on myös yläkanttiin ja laskettu kaikista optimistisimman luvun kautta, mikäli se olisi 3 kappaletta per pariskunta niin etnisten ruotsalaisten määrä olisi oikeasti kasvussa.

   Huomattava osa ruotsalaisista feministi ämmistä mädäntyy mahoiksi täysin vapaaehtoisesti eikä katsokaan kantaruotsalaista miestä. Koko Ruotsin kulttuuri on mädätetty ja myös sukupuoli sekoilut, homoilut ja transuilut sun muut pienentävät ruotsalaisten syntyvyyttä entisestään kun ihmisten omakuvat on perversioitu.

   Yksi syy on myös se ettei moni näe lapsilleen enää tervettä tulevaisuutta Ruotsissa ja osaa itsekin laskea missä jamassa kyseinen maa on pian eivätkä siksi halua hankkia lapsia vaan säästää senkin edestä jotta itse pääsisi eläkkeelle ulos maasta työuran ollessa ohi. (Ironista)

   Lopuksi koko komeuden kruunaa tehokkaasti vielä tulevat siirtolaisaallot Eurooppaan joille ei tehdä yhtään mitään taaskaan EU:n toimesta.

   Vuosi 2028 on oma veikkaukseni, sitä ennen paukkuu jo katujen lisäksi taloudessa erittäin rankasti. Toki jonkin verran se tulee heijastumaan politiikkaan muttei riittävästi koska Ruotsissa eliitti on liian vahva ja kyseinen maa on päätetty tuhota.

   Saa nyt nähdä ehtiikö EU tekemään itsestään liitovaltion ennen vuotta 2025 yhteisen massiivisen armeijan kanssa jonka EU eliitti haluaa pitääkseen maanosan kurissa vai hajoaako EU ja euro sitä ennen jo omaan mahdottomuuteensa.

   Tulevat 10 vuotta tulevat olemaan erittäin kohtalokkaita meille kaikille, lopuksi haluaisin liittää tähän Viktor Orbanin puheen antamaan toivoa jokaiselle:

   http://www.oikeamedia.com/o1-67400

   1. Yhdistämisiä ja muita en ottanu huomioon ja tarkotuksella laskin ruotsalaiset yläkanttiin ja matut alakanttiin.
    Gaddafi tiesi aika tarkkaan euroopan väestönvaihdon 7 v sitten.

    1. Ruotsissa lapsiluku on kuukauden takaisen uutisen mukaan 1,85. Tähän on laskettu mamu-perheet, joissa on paljon lapsia. Suomessa luku on alle 1,60. Lestojen ja mamujen ulkopuolella olevan tolkullisen kantaväen lapsiluku on euroopanlaajuisesti noin 1,2-1,3. Tässä ei tarvitse olla kovin nero, että näkee kantaväestön määrän romahtavan ja mamuilla kasvu on eksponentiaalista kuten ongelmamaissa.

    2. Hyvä esimerkki lapsimääristä on hesarin lestajuttu viikonlopulta. Yhdellä mummolla oli 100 lastenlasta. Jo kahdessa sukupolvessa hihhuleiden lapsimäärä tällä logiikalla 50-kertaistuu. Kuudessa sukupolvessa jokainen hihhuli 125000-kertaistuu. Vautsivau.

     20 000 Suomeen tullutta voivat vahvan ”potenssin” ansiosta tuottaa 7 milj. jälkeläistä 3 sukupolvessa. Tähän päälle laskee sitten samaan aikaan 1,2 miljoonaa maahantulijaa tuolla vuosittaisella tahdilla ja heidän lisääntymisensä päälle. Voidaan jo kahdessa sukupolvessa saada kantaväestön rinnalle yhtä suuri uusväestö.

     Käytännössä alussa tuo tahti ei tule olemaan noin kova, kun länsimaiset arvot tarttuvat ja väen tulo pidetään jotenkin kurissa, mutta kun uskonnollinen valta menee pikuhiljaa maallisen ohi, naisten rooli synnytyskoneena voi kasvaa. Tätä eivät väestöennusteetkaan näe, koska ne on rakennettu sen valheen päälle että kaikki maallistuvat kun taas fundamentalistinen uskonnollisuus on kasvussa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.