Aikuinen irakilainen kiristi pikkutytöltä seksiä – tuomittiin 8 kk nuorisohoitoon

0

Kuvakaappaus 2018-05-14 17-26-25.png

14.5.2018

Seuraava on hyvin tavallinen ”suhteessa tapahtunut” raiskaustapaus. Suhde tosin oli hieman epätasa-arvoinen; tyttö oli 13 ja mies 19.

Tyttö ja arabi tapasivat Boråsissa urheiluhallissa alkuvuodesta 2015. He rakastuivat ja syntyi romanttinen suhde, olletikin, että tyttö tuolla hetkellä täyttänyt juuri 13. Irakiaano siis 18. Tytön vanhemmat puuttuivat asiaan saadessaan tietää siitä ja suhde loppui sillä kertaa siihen.

Arabilla jäi kuitenkin kutisemaan jalkoväliin. Syksyllä arabi alkoi ottaa tyttöön uudelleen yhteyttä somen kautta ja kysellä alastonkuvia. Tyttöä selvästi vanhempi ja ”kehittyneempi” mies alkoi painostamaan tyttöä, että jos alastonkuvia ei ala tippumaan, hän kertoo tytön vanhemmille, että he ovat harrastaneet seksiä. Tyttö koki tilanteen mahdottomaksi ja lähetti arabiinolle muutaman kuvan.

Nyt tilanne jatkui siten, että irakiaano halusi tavata tytön. Tapaamisessa urheiluhallissa mies vei tytön pukuhuoneeseen ja halusi seksiä. Tyttö kieltäytyi ja väisti pussailuyritykset. Irakiaano kaivoi taskustaan kunnon iskukortin. Mies ilmoitti tytölle, että jos seksiä ei irtoa, hän lähettää alastonkuvat tytön vanhemmille.

Mies jankutti ja jankutti, ja kun tyttö sai lupauksen, että kuvat poistetaan puhelimesta seksin jälkeen, tyttö suostui. Sen jälkeen yhdyttiin, joka oli tytölle ensimmäinen kerta.

Poistiko arabiaano kuvia puhelimestaan? Ei tietenkään. Kului kuukausi kun arabin puntissa alkoi taas pullottaa. Tällä kertaa irakiaano uhkasi näyttää tytön alastonkuvia kaikilla kavereilleen, jos seksiä ei tipu. Tyttö suostui, mutta kuvia ei poistettu vieläkään.

Kaiken kaikkiaan irakiaano kiristi tyttöä kuusi kertaa seksiin, muutamassa tapauksessa kyse oli ”vain” suuseksistä kun mies laukesi tytön suuhun. Jokaisen tapahtuman jälkeen mies lupasi poistaa kuvat, mutta ei tehnyt niin vaan jatkoi kiristämistä.

Tyttö on tapahtuman jälkeen menettänyt jollain tavalla otteensa elämään. Hän ei halua pitää yhteyttä kavereihinsa. Hän on ikäänkuin tipahtanut kaiken ulkopuolelle. Tyttö kokee tapahtuneen psyykkisesti oirehtien ja on joutunut turvautumaan lastenpsykologin apuun mm. stressioireiden ja univaikeuksien takia.

Oikeuden mukaan irakiaano tiesi tytön tarkan iän, joka tekohetkillä oli 13 ja 14.

Näillä perusteilla Länsi-Ruotsin hovioikeus tuomitsi MUAAMAR Ibrahim Jawad Alhumranin, syntynyt 02.02.1999, Irakin ja Ruotsin kansalainen, lapseen kohdistuneesta raiskauksesta 8 kuukauden nuorisohoitoon ja 125 000 kruunun vahingonkorvauksiin.

Oikeudenkäyntipöytäkirja on kammottavaa luettavaa. Sieltä tulee niin selväksi kuin ikinä vain voi tulla, kuinka arabiinot pitävät ruotsalaisia naisia ja ylipäätään ruotsalaisia alempiarvoisina huorina. Mies kiristi tytöltä alastonkuvia, sen jälkeen kuvilla kiristettiin seksiä. Kun tyttö kerran alkoi huutamaan arabiaanolle, että miksi tämä ei voi jättää häntä rauhaan, arabiaano vain kiristi lisää, että alastonkuvat levitetään ympäri maailmaa. Mies uhkasi myös kertoa asiat tytön vanhemmille.

Hovr_tten_f_r_V_stra_Sverige_B_5116-17_Dom_2018-04-24

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Aikuinen irakilainen kiristi pikkutytöltä seksiä – tuomittiin 8 kk nuorisohoitoon

 1. Haaahhhhaaahhhaaaaahhh.. Jälleen yksi pikkunarttu joka ei voinut vastustaa oikeauskoisen muslimin miehistä vetovoimaa. Näin teemme kaikille ruotsalaishuorille. Pikkupimpukoista vanhoihin batikhäxoihin ja kaikki siltä väliltä. Göran ja Börje eivät mahda mitään ja jos jutut menee käräjille niin nauramme saatana mitä lomia aisurit meille palkaksi lahjoittaa. Veljien pitäisi pyytää pidempiä täysylöspitoja mutta imaamit ovat kieltäneet.

  1
  1
 2. vittu että noi paskavarpaat on oksettavia elukoita.. valistakaa lapsianne, ettei ne oo missään tekemisissä kamelikuskien kanssa

  4
  1
  1. Suurin vastuu/ syy on tässäkin tapauksessa vanhemmilla.

   Mikäli kotikasvatus on tekemättä ja omalle tyttärelle ei ole teroitettu miksi arabien ja Afrikan ihmeiden kanssa ei olla tekemisissä niin se on aikalailla heidän vikansa koska lapsi ei voi tietää ja lapsia aivopestään kouluissa.

   Tämä ”Keskustelu” on käytävä jo heti kun lapsi menee 1. luokalle, viimeistään.

  2. Mutta kun ei saa valistaa edes omia lapsia,sillä se on rasistinenviharikos!
   Kuka nyt semmosta syytettä haluaa päälleen,siinä luultavasti on melkoset sakot jos kiinni siitä valistamisesta jää.

 3. ”Sieltä tulee niin selväksi kuin ikinä vain voi tulla, kuinka arabiinot pitävät ruotsalaisia naisia ja ylipäätään ruotsalaisia alempiarvoisina huorina.”

  Vaikka nyt tässä tapauksessa oli kyse lapsiuhrista, jota toki käy sääliksi yli kaiken ja joka on erittäin syytön tapahtuneeseen, on silti kysyttävä yleisellä tasolla:

  – Ovatko nämä arabit tai ”uusioruotsalaiset” kovinkaan väärässä tässä tulkinnassaan?

  Ruotsalaiset itse ovat alistuneet aivan kaikkeen mahdolliseen aivan absurdilla tasolla ja uskokaan pois, kyllä arabitkin osaavat matematiikkaa laskea ja tietävät sen että ruotsalaiset ovat katoamassa muutenkin sukupuuttoon ja Islamilaiseen maahanvyöryyn jonka kaiken lisäksi kustantavat aivan itse itselleen.

  Uskon vakaasti että nämä arabit itse asiassa kunnioittavat salaa Ruotsindemokraatteja, AfS:n väkeä ja PVL:lää Ruotsissa koska nämä sentään pyrkivät taistelemaan oman kansansa puolesta tätä touhua vastaan vaikkakin oman kansansa vainoamina yleisinä ”kansanvihollisina”.

  Miten itse suhtautuisitte sellaiseen kansaan joka kääntyisi maha ylöspäin ja oikein pyytäisi kuolla pois tieltäsi ja tarjoaisi sinulle koko oman maansa infroineen ja vastaavineen ilmaiseksi? Mitä muuta se oikeastaan on kuin huoraamista?

  – Miettikää omalle kohdalle että kun saavutte vieraaseen maahan niin sen kansa alkaisi kuvainnollisesti imemaan mu…naasi jo lentokentällä, maksaisi kaiken elämäsi eikä vaatisi sinulta yhtään mitään? Edes lakeja törkeästi rikkoessasi et saisi kunnon tuomioita ja aika usein sinua ei edes pidätettäisi? Kuinka paljon itse kunnioittaisitte sellaista maata ja kansaa?

  Toinen asia, muistakaa että arabien maailmassa naisilla ei ole sanavaltaa ja naiset itsekin kaikesta huolimatta ottavat aina ennemmin ”oikeauskoisen” aviomiehen itselleen omasta kulttuuristaan ja uskonnostaan kuin kantaruotsalaisen.

  Mitä tekevät ruotsalaiset naiset yleisellä tasolla?

  Itse ovat perse pystyssä joka yökerhossa näille ihanille <3 Lähi-idän uljaille uroksille joilla on miehisyyskin tallella. Varsinkin kun sen ovat ensin vihervassari-feministit, liberaalit, globalistit ja vastaavat kitkeneet erittäin tehokkaasti irti kantaruotsalaisista miehistä joista on tehty täysin puolustuskyvyttömiä mitään sanomattomia eunikkeja jotka pelkäävät edes sanoa yhtään mitään mihinkään asiaan koska individualistinen oma pienikin etu ajaa oman kansan edun edelle. Toisin kuin arabeilla?

  Lopuksi Viktor Orbanin puhe antamaan toivoa että osa Euroopasta on nyt tosissaan pistämässä taistelun pystyyn tätä touhua vastaan ja pelastaa itsensä:

  http://www.oikeamedia.com/o1-67400

  Ruotsia ei tässä vaiheessa enää pelasta mikään, pahoin pelkään ettei Suomeakaan, Saksasta tai Britanniasta nyt puhumattakaan.

  – Silti toivo elää muualla.

 4. Kun tarpeeksi kauan mediassa, kotona ja koulussa pölötetään kuinka ihkuja nuo arabit ovat, niin johan siinä tuon ikäisen muutenkin sekava pää sekoaa.

  2
  1
 5. Kyllä vanhempien pitäisi lapsiaan varoittaa ja kertoa asioista oikeilla nimillä ja varoittaa ettei lapsi kerro esim. koulussa mitä kotona opetetaan.
  Mahtaako tällaiset tytöt olla feministiäitien lapsia. Äidit itse antavaisina vokeissa yms ja lapsille käy näin.

  1. Joo ja krebaa nii ihkusti. P.S. ihanat kaarnaveneet sulla.

 6. Lähes jokainen tyttö/nainen joka muslimien kanssa alkaa sähläämään on jo menettänyt otteen elämästään tai tulee sen menettämään.
  Kauniita tarinoita näistä ei seuraa juuri koskaan. Jos haluat elämäsi paskaksi niin …Monet näistä on todella hyviä esittämään kivaa ja sympaattista aluksi. Totuus paljastuu vasta siten kun on jo myöhäistä. Nuoria naiiveja länsimaisia tyttöjä on helppo kusettaa ja todella helppoja uhreja näillä. Tulee mieleen vertaus kun susi pääsee lammasaitaukseen.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Rotherham_child_sexual_exploitation_scandal

 7. Tähän tiivistyy eurooppalaisten alkuperäiskansojen keskuudessa vallalla oleva naivius, pallinaamaisuus, saamattomuus, munattomuus ja yleinen vetelyys. Surullista, niin surullista.

  Tämä ei pääty kauniisti. Tarinalla suuressa kuvassa tulee olemasn verinen, väkivaltainen ja kammottava – mutta ehkä osittain onnellinenkin loppu. Ikävää sinänsä mutta pallinaamojen sukupolvi tulee näkemään sodan jonka itse aiheuttivat. Tyhmyys on ikuista.

  Sori tästäkin taas. Kun luette tätä kommenttia 10 vuoden päästä tiedätte tarkalleen miten oikeaan tämä arvio osui. Toivotaan että olin väärässä sano 🙂 muut kuin Stybidot.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.