Yksintullut hyökkäsi bussikuskin kimppuun kun ei saanut matkustaa ilman lippua

0

Kuvakaappaus 2018-05-14 21-11-31

14.5.2018

Sundsvallin ja Härnösandin välillä tapahtui hyvin tavanomainen tapahtuma, jossa uusruotsalainen hyökkäsi bussikuskin päälle, koska ei saanut matkustaa ilmaiseksi. Tapahtuma poikkeaa vain siinä, että se saatiin filmattua.

Tapahtuma on noin kuukauden takaa kun afgaani nousi bussiin ja käveli kuskin ohi maksamatta tai näyttämättä lippua. Kun kuljettaja meni sanomaan asiasta ja pyysi yksintullutta afgaanilasta poistumaan bussista, jos maksua ei tule tai ole näyttää käypää lippua, hyökkäsi afgaani kuljettajan päälle.

Kuljettaja, vanhempi mieshenkilö jää alakynteen, mutta kanssamatkustajan puuttumien asiaan laukaisee tilanteen. Asiasta on tehty rikosilmoitus.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Yksintullut hyökkäsi bussikuskin kimppuun kun ei saanut matkustaa ilman lippua

 1. Afghaanipoloinen viisivuotias pikkuinen ilman iskää ja äippää, astui maailman rasistisimpaan bussiin. Minua niin hävettää Ruotsin puolesta.

  1. Ja Sale kuulee tästä, laittaa ison pyörän pyörimään ja afgaanille jopo on varma valinta osoittaa konsensusta.

 2. Törkeä sika rasisti fasisti.
  Glebkin sai kenkää, kun röyhkeydessään erehtyi kunniakansalaiselta vaatimaan matkaan oikeuttavaa lippua.
  Sika vielä videoi törkeän rasismin.

  En ole vieläkään toipunut asiasta.

  Kunniakansalaisilla on 100%:nen oikeus kulkea missä vain maksamatta.

 3. Jos olet jo saanut kaiken vaaditun ilmaiseksi – ruokaa, kämpän, terveydenhuollon, ohituskaistan jonoissa, parempaa ruokaa, isomman kämpän, palvontakoneiston, pitkään nukutut aamut, hengailut, etc. – on aivan loogista odottaa, että saat bussissa kulkea ilmaiseksi.

  Ja mitä sitä Ruotsikaan alkaa jonkun bussilipun kohdalla rypistämään, kun tästäkin jätkästä maksetaan ainakin 500 000 kr/vuosi.

 4. Kyllähän Ruåtistanissa on varaa palkata jokaiselle matulle oma auto ja siihen kuski ,ettei vaan hänen korkeutensa joudu bussiin matkustamaan. Sehän on muuten rasistista kohtelua ,kuten Yk,kin on todennut Ruåtsisn olevan erittäin rasistinen valtio. Tässähän se nähdään..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.