Äiti otti kotiinsa afgaanimaskotin, joka tuomittiin lopulta tyttärensä raiskauksesta

0

Kuvakaappaus 2018-05-15 08-47-02

15.5.2018

Raiskaustapauksia on taas tullut postiin muutaman päivän aikana joku 40-50 kappaletta. Ne ovat kaikki samanlaisia, yksintullut, kaksintullut tai muuten vaan sotaa, vainoa ja kidutusta paennut on raiskannut yksin, kaksin tai isommalla joukolla yleensä teini-ikäisen tytön.

Katselin eilen Ylen Areenasta jotain ohjelmaa, jossa keskusteltiin raiskauksista. Siellä puhuttiin, että ”ulkomaalaisten tekemien raiskausten varjoon jää se suuri enemmistö raiskauksista, joita tehdään kotona”. Tällä annettiin ymmärtää, mitä annettiin ymmärtää.

Kerron nyt lyhyesti yhdestä tapauksesta, joka tosiaankin sattui kotona.

Yakob Sharifi niminen afgaani tuli invaasiovuonna 2015 Ruotsiin. Mies väitti tullessaan olevansa syntynyt 1999 eli oli muka 15-vuotias. Vuoden 2016 alussa Sharifi otettiin maskotiksi erääseen ruotsalaiseen perheeseen, jonka vanhemmat ovat ns. unelmaporukkaa. Perheessä oli 2002, 2004 ja 2006 syntyneet tyttölapset.

Elokuu 2016 oli lämmin, ja muut olosuhteet sellaiset, että Sharifin puntissa alkoi pullottaa. Afgaani ja perheen 2002 ja 2004 syntyneet tyttäret viettivät hikistä iltapäivää hengaamalla afgaanilapsen huoneessa. Tytöillä oli päällään alushousut ja paitulit. 2002 syntynyt tyttö lähti huoneesta ja 2004 syntynyt jäi huoneeseen. Tyttö kävi makaamaan afgaanin sängylle.

Toiminta jatkui siten, että afgaani alkoi hinkkamaan itseään tytön jalkaa vasten. Sitä jatkui viitisen minuuttia. Tyttö kävi välillä vessassa, mutta tuli takaisin afgaanin huoneeseen sänkyyn. Nyt afgaani alkoi työntää käsiään tytön housuihin ja saikin ne tytön alapäähän sisälle. Tyttö yritti estellä ja työntää afgaania pois. Afgaani sormetti aikansa, arvion mukaan 30 minuuttia. Lisäksi hän puristeli tyttöä rinnoista ja sen sellaista. Tyttö oli tekohetkellä siis 12. Homma jäi kuitenkin siihen.

Tyttö kertoi asiasta vanhemmalle siskolleen, joka kauhistui. Pikkuhiljaa asia tuli myös äidin tietoon, koska tytölle tuli monenlaisia psyykkisiä ongelmia tapahtuman jälkeen. Lopulta juttu eteni oikeuteen asti ja Hässleholmin käräjäoikeus tuomiti miehen talvella 130 tunnin nuorisohoitoon.

Juttu jatkuu nyt hovissa.

Tapahtunut rikos ei itsessään ole kummoinen. Tällä kertaa tapahtui vain sormetusta. Juttu on huomionarvoinen siksi, että äiti otti kotiinsa maskotin, vaikka kotona asui kolme pikkutttöä. Afgaani on selvästi vanhempi kuin mitä iäkseen on ilmoittanut. Mikä vaivaa aikuista naista, joka tällä tavalla tieten tahtoen saattaa tyttärensä vaaraan? Katso kuva alla. Mies on arviolta ehkä 18-20 tai jotain, mutta ei missään nimessä 16, kuten kuvassa tekoaikoihin väittää.

Kuvakaappaus 2018-05-15 08-37-32.png

Jokaisen vanhemman velvollisuus on varoittaa lapsiaan kolmansista maista tulleista miehistä. Miehet tulevat aivan erilaisesta kulttuurista, jossa lapsiseksi on luonnollista. Siellä siitä ei edes rangaista, tai jos jotain rankaisuja tulee, niin uhria rankaistaan.

Luultavasti tämäkin rikos kategorisoidaan otsikon alle ”kotona tapahtuneet raiskaukset”. Juttu jää rasisminvastustelijoiden tilastoihin elämään kuvitelmana siitä, että kotona raiskasi kantaruotsalainen karvanaama, Håkan.

Advertisements
, ,

14 thoughts on “Äiti otti kotiinsa afgaanimaskotin, joka tuomittiin lopulta tyttärensä raiskauksesta

 1. No voi helavata. Afgaanimaskotti osoitti jälleen, että joidenkin maskottien pitäminen on järjenvastaista.

  Miten mahtaakaan tyttölapsen mieli reagoida siellä koti-Afganistanissa, missä erittäin todennäköisesti tällaista tapahtuu hyvin paljon. Voi tyttöparkoja. Ja siellä on turha etsiä lohduttajaa, kun oma äitikin ajattelee, että ähäkutti, minäkin jouduin lapsena panopuuksi niin nyt on sinun aikasi.

  Ählyt ovat nyt rakentamassa marttyyriosastoa:

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201805152200943282_ul.shtml

  Onko vauvan paikka mielenosoituksessa?

  Ja ne tosissaan luulee, että saavat sympatiaa maailmalta tapattamalla tahallaan itsensä.

  Jos tuo porukka saisi maansa ja vallan siihen takaisin (teoriassa), niin taantuminen henkisesti ja aineellisesti 1500 vuotta taaksepäin tapahtuisi muutamassa kuukaudessa. Henkinen taantuminen leviäisi vain porukan ulkopuolelle.

  1. Tällä kertaa partalapsosen vauveli ei huuhtoutunut rannalle kuvattavaksi, kysyn silti että tarvitsiko partalapsonen uudet tekohampaat?

 2. Onneksi jokainen raiskaajamatu toimii SDn vaalityöntekijänä. Matut hoitavat PR- homman kiitettävästi ja SD säästää rahaa kun ei tarvitse niin paljon mainostaa.

 3. Nämä suvakit ovat täysiä idiootteja vaarantaa vielä omat lapset v..tu mikä akka linnaan joutaisi afgaaninsa kanssa.

 4. Äiti varasi itselleen lelupojan, jota ei sitten mummot kiinnostaneetkaan, poika luonnollisesti leikki tyttärellä. Kyllä raiskuuttaja(?) kuuluisi loppuiäkseen pakkohoitoon, ei se enää terveeksi tule, se tilaa vaan uuden raiskaajan tyttäriensä kimppuun.

  Vaan saipa pakolainen hirmuisen sanktion, pillimehua joutuu ryystämään ja kuuntelemaan jonkun tädin höpötyksiä. Oikein itkettää, eikö hänen kärsimyksilleen tule koskaan loppua.

 5. Eikö näille suvakkitolvanoille ja rakettikirurgeille voisi rakentaa oman yhteisen getton (ympärillä 15 kivimuuri). Saisivat siellä toteuttaa omaa mielipuolista idiotismiaan ilman että ovat vaaraksi tervejärkisimmille yksilöille. Getton yhteen nurkkaan voisi jättää tilaa perunamaalle, joten omavaraisuuskin olisi taattu. Muutama lehmä kahvimaitoa varten ja lammas villatöppösiä ajatellen. Tosin nämä arabitolvanat saattaisi rituaaliteurastaa kaiken elävän, mutta syököön sen jälkeen vaikka soraa, kunhan pysyvät poissa ihmisten ilmoilta.

 6. Tosi ihana ja kiihottava tapaus. Mulla kuten Petterilläkin alkoi jöpötää tosi ihanasti tätä lukiessa. T: Kaitsu

 7. Otsikosta saa käsityksen että afgaani raiskasi oman tyttärensä. Väärin muotoiltu. Pitäisi olla: Äiti otti kotiin afgaanimaskotin, joka tuomittiin lopulta tyttären raiskauksesta.

 8. Mikä helvetin vimma näillä ääliösuvakeilla on tarjota alaikäisiä lapsiaan näille kiimamatuille leikkikaluiksi. Eikö oman römpäsän tarjominen ja cuckold leikit riitä, vaan pitää pilata vielä lastensa elämä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.