Junes Lokka ja Tiina Wiik heitettiin ulos Ylen ja Kalevan keskustelutilaisuudesta

0

Kuvakaappaus 2018-05-15 17-34-58.png

15.05.2018

Junes Lokka ja Tiina Wiik heitettiin hetki sitten ulos Oulussa Ylen ja Kalevan järjestämässä keskustelutilaisuudesta Oulun kulttuuritalo Valveelta.

Paikalla on puhumassa Teemu Keskisarja, Tiina Kinnunen ja räppijätkä Paleface ja entinen uusnatsi Esa Holappa. Aiheena keskustelussa olisi ollut vuoden 1918 sisällissota ja sen aiheuttama kansan kahtiajakautuminen.

Tilaisuuteen kutsuttiin kuitenkin vartijat, jotka poistivat Lokan ja Wiikin tilaisuudesta. Päätös on mielenkiintoinen. Tilaisuus oli avoin ja kaikki olivat tervetulleita. Jostain syystä livelähetystä ei suvaittu.

Oliko ulosheitto yllätys? Ei tietenkään. Kun paikalla on sellaisia äärivasemmistolaisia kuin Paleface, niin on odotettavaa, että ne, jotka ajattelevat toisin, joutuvat eriarvoiseen asemaan. Varsinkin kun aiheena on ”vuoden 1918 kahtiajakautuminen” niin on odotettavaa, että äärivasemmistolaiset haluavat esittää asiaan vain oman kantansa.

Tapahtuma heti filmin alussa.

Advertisements
, ,

10 thoughts on “Junes Lokka ja Tiina Wiik heitettiin ulos Ylen ja Kalevan keskustelutilaisuudesta

  1. Totta. Haetaanko nyt ihanaa julmaa kommunistista fasismia? Onko totalitaria vassarien utopia? Haluaako kommarit taas leirittää ja kaasuttaa eri mieltä olevat? Koska komukat pystyttää kirjaroviot? Haluuako Andersson joukkotuhota ”razziztit”? Kuinka paljon vihaa, ennakkoluuloja ja murhanhimoa mahtuu rappaavaan pallinaamaan?

 1. Oliko kyseessä suljettu tilaisuus, jossa YLE:llä tosiaan
  oli yksinoikeus kuvaamiseen? Mikäli ei, pitäisi tästäkin
  käynnistää jonkinlainen selvittelyprosessi?

  Joka tapauksessa, YLE ja muut ovat useasti nyt toiminnallaan
  antaneet ennakkokäsityksen siitä miten ihmisiä voidaan
  estää pääsemästä erilaisiin tilaisuuksiin.

  Eli seuraavalla kerralla kun joku yrittää punkea nuivien
  keskustelu- tai muihin tapahtumiin, niin kalossinkuva
  perseeseen vaan ja kaaressa ulos! Ja varsinkin YLE!

  Ihan turha tulla voivottelemaan lehdistönvapaudesta jos
  sitä sovelletaan näin valikoiden.

  Ja vielä, jos raportointiin muka tarvitaan joku pressikortti,
  niin kämythän voivat perustaa oman journalistijärjestönsä,
  omat eettiset säännöstönsä medialle ja painattaa mitä
  kortteja mieleen tulee 🙂 Sittenhän kaikki on OK?

  Ceterum censeo YLE delendam esse!

 2. Menkää eduskuntaan kuvaamaan.Sinä ja sun lapsen lapset ja lasten lapsien lapset ja lapsien lasten lasten varmaan makselee vielä sitä. Joten luulisi että pääsisi myös kuvaamaan.

  Superchat, Facebook gallupit, kansallismielinen selostaja.

  Kyselytuntia katsoo viikosta toiseen suorana lähetyksenä noin 300 000 suomalaista.

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005616496.html?ref=rss

  Eduskunta palaa peruskorjattuun eduskuntataloon.

  Kustannuksiksi arvioitiin noin 125 miljoonaa euroa, mutta viime syksyn budjettikirjan mukaan kokonaishinnaksi nousee 272 miljoonaa euroa.

  http://www.paivanlehti.fi/eduskuntatalon-peruskorjaus-on-loppusuoralla-mita-saatiin-272-miljoonalla/

 3. Siis kieltäväthän monet yhtyeetkin konsertin kuvaamisen. En ymmärrä Juneksen vinkunaa, kun olisivathan he voineet tehdä tilaisuudesta äänitallenteen. Ihan pätevä se olisi sekin.

 4. Kuvausoikeudet (siis tekijänoikeudet) olivat vain YLE:llä ja Kalevalla. Ei sen kummempaa. Kuunteleen olisivat saaneet jäädä, mutta lähtivät pois.

 5. Kun nyt on kyseessä kristityt, länsimaiset RASISTIKOIRAT, niin haluaisin aasinsiltana aloittaa keskustelun siitä että 2015 muslimi-invaasion jälkeen jokaisessa kaupungissa/kylässä missä rakkautta levittäviä muslimeita esiintyy on koirien myrkytys/tappoyritykset satamiljoonaa prosenttia lisääntyneet. Joka kylässä on herkkuja täynnä nuppineuloja, ongenkoukkuja sekä erinäistä myrkkyä ulkoilualueeilla sekä koiratarhoissa. SATTUMAAKO? Rohkenen epäillä. Ehkä suvakit havahtuvat siihen että lemmikeitä tapetaan kun kerran lapsillaan ei ole niinkään väliä? Keskustelua kiitos.

 6. Dig! Kyllä taas valuu punttia pitkin. Komulla. Veroeuroilla imaillaan bullagaffet ja vittuillaan normaaleille. Hävettääkö edes haudassa? Kompostiosastoo.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.