Malmön vappujoukkoraiskauksen osallistujat Jugge-mafioosoja

0

Kuvakaappaus 2018-05-15 06-59-02.png

15.5.2018

Malmössä 1.5. suoritettu joukkoraiskaus alkaa selviämään päin. Tapauksessa on 6 epäiltyä, joista 5 on vangittu epäiltynä törkeästä raiskauksesta.

Raiskaus tapahtui Malmössä Turning torso-nimisessä tornitalossa vappupäivänä yönä. Itse teosta ei ole saatu kuvauksia, se viittaa siihen suuntaan, että jotain erikoista on taas odotettavissa. Vangittujen nimilista on mielenkiintoista luettavaa.

  • 1961 syntynyt Ilic, Vojkan, joka tulee entisestä Jugoslaviasta. Kuuluu löyhästi Jugge-mafiaan ja tykkää nuorista tyttöläistä ja kokaiinista.
  • 1983 syntynyt Bakic, Dejan. Dejan on Jugoslaviataustainen ja tunnettu aiemmin pankki- ja rahankuljetusryöstöistä. Sai 2008 ryöstöistä 6 vuotta vankeutta.
  • 1983 syntynyt Johansson Petrovski, Daniél. Myös Jugoslaviataustainen. Monenlaista perusjuttua aiemmin, josta lusinut pikku tuomioita.
  • 1987 syntynyt Mosavi, Farid. Kuuluu myös Jugge-renkaaseen. Tunnetaan naistenhakkaajana. Farid oli hetken maanpaossa Tukholmassa sen jälkeen kun hänen veljensä paukutettiin hengiltä muutama vuosi sitten.
  • 1987 syntynyt Puelma Riquelme, Jorge.

Melkoinen seurakunta. Koska jäsenistö on Jugoslavia-taustaista pikkumafioosoa, tietää se sitä, että juttua käsitellään erityisen herkällä korvalla, sillä näiden tapausten yhteydessä todistajien tai asianomistajien katoamisriski on erityisen suuri.

Advertisements
, ,

4 thoughts on “Malmön vappujoukkoraiskauksen osallistujat Jugge-mafioosoja

  1. Eikös nuo juggajuggamafioosofirmat voisi hoitaa mamutusvastaanottobisnestä, kun kerran ovat tunnettuja kadottajia ?

  2. Ai vittu että kuumottaa ihanasti kulttuuriviisaria! Kyllä tässä on taas rikastumisen paikka, olen varmasti jäänyt ahdasmielisessä elämässäni jostain paitsi kun en ole ollut mukana näissä monikultturelleissä häppeningeissä? Voi impiwaara sentään, mistä saataisiin Juggemafiaa, matu-ukkoja ja joukkorikastajia suvaittavaksi tänne meidänkin kulmille?! Kai se on muutettava Tsadiin kulttuurin perässä. Sori tästä.

  3. Tuli mieleen että tästä nyt syntyy carmaan iso kohu – nimittäin kulttuurim omimisesta. Tässä on juggernautit omineet ilmeisesti matukulttuutia? Onko käytetty kansallisasuun kuuluvia raiskauskenkiä? Sellaisia mistä mainittiin diktaattori dokumenttielokuvassa.

    Kyllä nyt pitäisi kahden röyhkeän ja äänekkään ex-saamelaisen nostaa tuosta kulttuurinomimisesta tuitterkohu!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.