Rovaniemen hovioikeus vahvisti 1 v, 2 kk:n ehdollisen tuomion uusoululaiselle raiskauksesta

0

15.5.2018

Rovaniemen hovioikeus vahvisti eilen Oulun käräjäoikeuden aiemman vuonna 2000 syntyneen Muslim D:lle langetetun 1 vuoden ja 2 kuukauden ehdollisen vankeuden nuorena henkilönä tehdystä raiskauksesta.

Nuorukainen raiskasi 2016 marraskuussa Oulussa tiedottoman naisen. Nainen havahtui tapahtumaan loppuvaiheessa ja sai tönittyä miehen pois päältään. Nainen oli lääkkeiden ja alkoholin vaikutuksen alaisena sammunut ja Muslim ei voinut enää siinä vaiheessa hilitä itseään vaan riisui naisen ja alotti yhtymisen tajuttomaan naiseen.

Vaikka tuomio tuli ehdollisena, kuten se yleensä tulee ensikertalaiselle ja varsinkin alaikäiselle. Siitä huolimatta 1 vuoden ja 2 kuukauden ehdollisesta voi päätellä, että joka tapauksessa oikeudenkin mielestä teko oli törkeänpuoleinen.

Advertisements
,

13 thoughts on “Rovaniemen hovioikeus vahvisti 1 v, 2 kk:n ehdollisen tuomion uusoululaiselle raiskauksesta

 1. Saatanan ehdolliset ! Murjaanit nauraa niille ja pyyhkii päätöksellä perseensä.

 2. Kiitos Paavo taas kerran oleellisesta infosta koskien kyseistä keppostelijaa.. jotenkin ”valtamedian” uutisoinnista arvelinkin ettei kyseessä ole kalpeanaamainen 15-kesäinen ja jälleen oma oletus osoittautui oikeaksi!

 3. ”Käräjäoikeuden mukaan syyte näytettiin toteen uhrin kertomuksella ja hänestä löytyneellä, pojasta peräisin olevalla Y-kromosomityypillä. Kyseisen Y-kromosomityypin yleisyys suomalaisessa miesväestössä on noin 0,6 prosenttia”, kirjoittaa Kaleva.

  Sitä vain, että mitä raiskaajan kromosomityypin yleisyys suomalaisessa miesväestössä tässä jutussa merkitsee. Toki tuolla tavoin voidaan ohjata ajattelemaan, että teon takana on ”suomalainen miesväestö”. Mutta vastuullinen valtamedia ei koskaan näin toimi, eihän? Kun on päätoimittajien allekirjoittamat manifestit ja kaikki.

 4. Katsokaas kun kukaan ei ollut muslimille sanonut että Suomessa ei saa raiskata. Tässä on ONGELMA! Suomen rasismi! Käsi ylös kaikki jotka luulevat että muslimi tietää mikä on ehdollinen rangaistus. Muslimi on yksinkertainen, kiimansa varassa toimiva alkukantainen elämänmuoto: Raiskasin, en saanut rangaistusta. Raiskaanpa uudelleen. Ja sitäpaitsi: oliko huoralla burkaa? EI. Eli mitään ”raiskausta” ole edes tapahtunut, ainoastaan puhdasta islamia; Allahin tahtoa. Nämä ovat Suomalaisille vieläkin vähän vaikeaa ymmärtää nämä uudet säännöt, helvetin tyhmä junttikansa.

 5. Nuin väkevä sarkasmi ehkä ei uppoa kaikkiin.

  Ja todellisuusdessa hiekkaneereri ”kärsiin” vain 6kk ehdollisen koska on ensikerran kiinni jäänyt. Vääryyslaitoksen tuomiot puolitetaan kun kyseessä on ensi kerran kiinni jäänyt. Ja aiempi rikos jätetään huomiotta jos siitä on yli 3 vuotta. Joten 3 vuoden ja yhden päivän välein voi olla ensikertalainen koko elämänsä.

 6. Suomen oikeusjärjestelmä on kehittynyt yhtenäiskulttuurin olosuhteissa. Nyt uudessa tilanteessa järjestelmä ei enää ole tehokas ja siksi sitä tulisi muuttaa vastaamaan nykyaikaa.

  Jokin ehdonalainen ei tehoa toiskulttuuriseen samalla tavalla kuin suomalaiseen. Ei ole sattumaa, että lähi-idän maissa rangaistukset saattavat olla hyvin kovia. Ne eivät olisi kovia ilman tarvetta.

  Väestöinvaasion myötä Suomeen syntyy sosiaalinen tilaus arabimaissa käytetyille rangaistuksille. Pystyvätkö suomalaiset toimimaan pyöveleinä, vievätkö lapsensa seuraamaan mestauksia, jotta tenava ymmärtää pysyä kaidalla tiellä.

  Ratkaisu on invaasion pysäyttäminen ja jo saapuneiden poistaminen maasta. Muuten suomalaiset jäävät voimakkaamman kulttuurin jalkoihin.

 7. Joko taas uusi rötös ?…näitähän saa lukea jo melkein 5 kertaa viikossa. Mites se nyt näin on päässyt käymään.

 8. Toi on aina hyvä sauma, vetää lääkkeitä ja viunaksia naamariin, kun mutiainen on siinä lähettyvillä! Sitä voi juu havahtua mihin vaan toimintaan siitä tokkurasta!
  Suosittelen lämpimästi kokeilee, jos persaus kestää!
  Mukavat hellepäivät vaan kaikille ja Paavolle lykkyä pyttyyn Ramadanin viettoon.

 9. Yrittäkää ymmärtää heitä sillä kyrvän vietti on voimakkain sanoo:

  Keväinen seksuaalikiima yllättänyt. Tai suvakkien hienolla nimellä, seksuaalinen hätä joka ei aikaa ja paikkaa katso kun kyrpä herää lintujen laulaessa keväthuumassa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.