Villiä menoa Tanskan huvipuistossa

0

light-man-person-people.jpg

15.05.2018

Bakkenilla – Kööpenhaminan pohjoispuolella sijaitsevassa ”työväen” (ilmainen sisäänpääsy, halvat oluet ja muutkin lystit edullisia) huvipuistoissa meinasi 14-vuotias vierailija päästä hengestään eilen illalla: puukosta tuli niin persauksiin kuin rintaankin..

Alueen päivystävä poliisipäällikkö David Borchersen kertoo:

-Saimme ilmoituksen kahden eri etnisen ryhmän välienselvittelystä radioauto-radalla ja yksi osallistujista joutui puukotusten seurauksena sairaalahoitoon. Hän ei ole hengenvaarassa, mutta on saanut puukoniskun sekä rinnanseudulle että takalistoon.

-Emme ole tavoittaneet vielä puukottajaa, mutta erityisen huolissamme emme siitä ole, koska alueella on varsin hyvä videovalvonta minkä materiaalia käydään paraikaa läpi. Olemme kuitenkin kiitollisia, jos saisimme lisävihjeitä tapahtumankulusta myös silminnäkijöiltä.

Ja puukkomiehen tunnusmerkkeihin:

Hän on noin 14-15-vuotias, 180-senttiä pitkä, pukeutunut mustaan huppariin ja tummiin housuihin, lyhyt musta kihara tukka ja toista etnistä alkuperää kuin tanskalainen, todennäköisesti somali.

Suoraa puhetta – eikä turhaa kiertelyä ja kaartelua?

Ja todennäköisesti myös helpompi tavoittaa näillä tunnusmerkeillä – ihan vain vihjeeksi Suomen ja Ruotsin valtamedioille.

 

Advertisements

9 thoughts on “Villiä menoa Tanskan huvipuistossa

 1. ”-Saimme ilmoituksen kahden eri etnisen ryhmän välienselvittelystä radioauto-radalla ja yksi osallistujista joutui puukotusten seurauksena sairaalahoitoon.”

  Daa daa daa-da daa-da,
  Ruotsalainen autorata,
  Aina puukko jollakin on, on, on.
  Daa daa daa-da daa-da,
  Tappamista aina täytyy saada
  ”Pojat” antaa mennä siitä vain näin!

 2. Ei tarvitse sanoa kuin että tekijällä/tekijöillä oli ”erittäin laihat jalat, tumma huppari ja hanskat” niin tietää heti mistä kansanosasta on kysymys.

 3. Juha Korhonen nyt sitten löi Mv median kiinni. Tänään oli striimannut ulostulon. Mutta mitä ihmettä nyt on oikein tapahtunut. Jostain Suposta puhetta ym. Todella hieno miekkari takana, mutta nyt olisi hyvä jos joku ulostulo tämän yllättävän säpityksen ja taustojen tiimoilta tulisi jostain vastamediasta ulos. Mielenkiintoista mitä nyt oikein on menossa. Onko joku taho saanut kansallismieliset sotaan keskenään?

  1. Lähinnä lienee rahat lopussa ja jaksaminen myös ihan yleisellä tasolla. On vaikeaa vetää kivirekeä ylämäkeen kun suvakit ja muut hyvät ihmiset puukottaa selkään ja uhkailee läheisiä, masinoi perättömiä ilmiantoja jne. sitä parempaa Andersonilaista vihaa tiedättehän, vainoa ja väkivaltaa sekä sen sellaista demokraattista ja sivistynyttä kommunismia.

 4. Se oli turkkilainen. Turkkilaiset puukottaa aina persereikään. ”Turkkilainen” kosto on vanha juttu.

 5. Tanskanmaassa ei olekkaan enää mitään mätää.

  Siellä herättiin ensimmäisenä.

 6. PT teet tärkeä työtä, mutta pidäthän jatkossa nämä loccat ja muut narkotkaukana sivuillasi.

  Dubbaa ne viemäriin eli MV-osastoon?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.