Turvapaikanhakijoita vierailutetaan nyt alakouluissa

0

 

16.5.2018

We see you-niminen turvapaikka-aktivistijärjestö vierailuttaa tällä hetkellä kolmansista maista tulleita muslimimiehiä suomalaisissa  kouluissa näytillä ”ennakkoluulojen” häivyttämistarkoituksessa.

Esimerkiksi viime viikolla afganistanilainen Ahmad kierteli Turun seudun kouluissa kertoen sotapakolaisena olosta. Myös Vaasassa tehdään kouluvierailuja alakouluikäisten lasten luokse. We see you kertoo sivuillaan:

– Vaikuttaminen ja ennakkoluulojen häivyttäminen on Ahmadille tärkeää, ja hän näkee lapset merkittävänä kohderyhmänä tässä asiassa.

We see you tunnetaan raivokkaasta aktivismista vastustaa pakkopalautuksia. Ryhmä pitää usein lentokentillä erilaisia mielenosoituksia ja kehoittaa ihmisiä lentokoneissa mellakoimaan, jos huomaa, että koneessa on palautettava laiton muslimi.

Nyt järjestä yrittää tunkeutua kouluihin levittämään propagandaa lapsille. Luennot puetaan jonkinlaisen infopaketin muotoon, vaikka tosiasiassa taustalla on se, että lapsien tunteisiin yritetään vedota laittomien muslimien puolesta.

Jos tiedät, että lapsesi koululle on tulossa We see you-porukkaa tai muita turvapaikka-aktivisteja, kannattaa olla yhteydessä kouluun ja vaatia vasemmistopropagandan levittämisen lopettamista.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

38 thoughts on “Turvapaikanhakijoita vierailutetaan nyt alakouluissa

 1. On tämä jotenkin sairasta touhua. Kuka tätä organisoi. Tämän takana täytyy olla joku hyvin ohjattu järjestelmä joka saa rahaa ”jostain” hämärästä läheteestä. Myös ihmettelen vanhempia, ovatko he jo niin aivopestyjä että luulevat tätä normaaliksi.

  1. Kyllä tuo ”we see you” toimii ihan puhtaasti ideologiasta. Kuten kaikki muukin turvapaikka-aktivismi. Kehari taas menee kouluun puhumaan pieni toivo parantaa mahdollisuuksia ilmaiseen ylläpitoon.

 2. Olen vaan niin iloinen, että lapseni ovat jo aikuisia ja miehiä. Yksi lapsista jo muutti maasta, yksi kiertelee etsimässä kauppoja, joissa ostajat ovat suomalaisia,,yksi on sitä mieltä, ettei tähän maahan aio tehdä lapsia, koska tulevaisuus suomalaisten kannalta on erittäin epävarmaa ja jos, niin muuttaa myös toiseen maahan. Tähän on tultu, ei ole lottovoitto todellakaan syntyä suomalaiseksi Suomeen. Jos lapseni olisivat nyt pieniä, tekisin tutkintapyynnön noista vierailijoista onko rikostausta selvitetty, onko tartuntataudit selvitetty ja en laskisi lasta samaan huoneeseen äärivasemmiston propagandakoneiston kanssa.

  1. ”Yksi lapsista jo muutti maasta, yksi kiertelee etsimässä kauppoja, joissa ostajat ovat suomalaisia…”

   Sama täällä… en olekaan siis mikään friikki vaan osa isompaa ilmiötä. Olen tehnyt viikonloppuretkiä pk-seudun ulkopuolelle ja käynyt kaupoissa, joissa ei tarvitse nähdä rikastajia. Olen siis etsinyt vanhaa suomalaista Suomea.

   Ihan viimeaikoina on kääntynyt ravintolan ovella takaisin, jossa henkilökunnassa on ”niitä”. Mutta… ikävä kyllä rikastamattomat kaupat ja ravintolat vähenevät.

 3. … Ahmad näkee lapset merkittävänä kohderyhmänä. Se toki jo tässävaiheessa tiedetään, etenkin tyttölapset.

  Onko nyt niin että Suomessa voi mikä tahansa rappiosakki tunkeutua kouluihin levitämään propagandaansa (ja samalla valikoimaan saaliinsa)?

 4. Mistä Ahmad tietää, mitä sellaisia ennakkoluuloja meillä olisi, jotka olisivat virheellisiä. Ahmadin pakoreissu pitäisi tentata tarkasti. Siitä ei varmasti saataisi selkeätä vastausta.

  Ei ole minkään opetussuunnitelman mukaista, että potentiaalisille raiskaajille annetaan mahdollisuus tutustua suomalaisiin koulutyttöihin.

 5. Hassua.

  Juuri uutisoitiin sotapakolaisten kunnostautuneen alaikäisten raiskauksissa.

  Luvut olivat karmeita, vaikka ei saa yleistäämikke

  1. Yksi pöyristyttävin tapaus oli PT julkaisema juttu kahdesta Afgaani miehestä , jotka ahdistelivat ja kiusasivat kahta koulutyttöä . Voin vain kuvitella, minkä trauman nämä tytöt saivat näiden kahden islamilaisvalloittajan kynsissä . Tästä huolimatta päättäjät eivät tee mitään suojellakseen omia lapsiaan.

 6. Ahmad näkee lapset merkittävänä kohderyhmänä. Arvatkaa missä asiassa.. Jos Ahmad ei ole tuomittu lapsen/miehen raiskauksesta/joukkoraiskauksesta seuraavan viiden vuoden aikana, olen oikeasti yllättynyt. Muuten en niinkään. Jos lapseni kävisi Ahmadin kohderyhmäkoulua vetäisin koulun rehtoria turpaan.

 7. Näitä rauhanuskonnon edustajia ei pidä missään nimessä päästää lasten lähelle eikä kyllä mielellään aikuistenkaan.Voivat tehdä ihan mitä vaan.Täysin holtitonta porukkaa.

 8. Jos ei tällä keinolla saada lisää raiskauksia niin ei sitten millään.
  Kenen luvalla ja vastuulla lasten ja nuorten pariin viedään muukalaisia joiden oikeaa henkilöllisyyttä ja historiaa kukaan ei tiedä?
  Etenkin kun varmuudella tiedetään että osa heistä on (sota)rikollisia ja terroristeja. Kukaan ei tiedä kuka heistä on murhamies ja kuka ei. Mutta osa on varmasti.
  Ja lisäksi tiedetään muslimien groomauskulttuuri ja tapaukset kuten Rotherham. https://en.wikipedia.org/wiki/Rotherham_child_sexual_exploitation_scandal

  1. Mulla ja Petterillä seisoo jo kun ajatellaan mihin kaikkeen ihanaan tämä johtaa.
   Sannikin jo sormettaa täyttä häkää. T: Kaitsu

 9. Kuka ottaa vastuun, jos ja kun, näiden vierailujen lomassa tapahtuu Suomessa seuraava terroriteko? Mikä onkaan sen helpompi ja näyttävämpi iskukohde kuin koulu jonne vartavasten tuodaan potentiaalisia terroristeja lasten ja heistä vastuussa olevien hyysärien joukkoon. JUMALAUTA sentään tätä hulluutta, jotenkin tähän sairaaseen touhuun on saatava loppu, PERKELE!

  Toinen asia mikä ihmetyttää, miten tämä toiminta kuuluu opetussuunnitelmaan? Sen vielä jollakin tavalla ymmärtäisi mikäli tätä hulluutta harjoitettaisiin kouluajan ulkopuolella, vapaaehtoiset ottaisivat osaa käännytykseen ja altistaisivat itsensä mahdollisten rikollisten uhreiksi, mutta kouluajalla, ei mahdu minun maailmankuvaani tälläinen.

 10. Ennen lapsia käytettiin eläintarharetkillä tai käärmenäyttelyissä, nyt nuo oliot tuodaan lupia kyselemättä päiväkoteihin ja kouluille.

  1. Nooh…

   Onhan tuo vähän niin kuin että se eläintarha ja käärmetalo tulisikin sinun luokseksi luokkahuoneeseesi sinua katsomaan?

 11. ”muslimimiehiä”
  Siinäpä eräs rasismin muoto.
  Ei muun uskonnon edustajia tai naisia tai lapsia, vain ja ainoastaan muslimi miehiä.

 12. Tuo koulujen aivopesu on pidemmällä kuin kukaan vanhempi (opettajavanhempia lukuun ottamatta) osaa kuvitellakaan.
  Esim kokeissa opettaja päättää minkä tasoisen kokeen (1-3) laittaa kenellekin, mutta numeroarvostelu on sama todistuksesssa.
  Numeroarvosteluja siirretään pahimmillaan vasta viidennen luokan keväälle asti, ettei totuus ja vertailu olisi mahdollista.
  Kokeissa saavat oppilaat valita esim: Normikoe, vaikeampi koe jossa saa olla lunttilappu tai kirja, ryhmäkoe…kyllä
  Ryhmäkokeessa opettaja jakaa tietenkin ryhmän niin että VH+matu ovat pareina ja kummallekin tupsahtaa sitten se 8 koska koetilanteessa täytyy antaa matunkin saada tunkea väärä vastaus paperille koska muuten rasismi. Tuo lasten aivopesu on kaikkein vastenmielisintä toimintaa vihervassareilta, mutta myöskin tehokkain tapa pilata kokonaiset sukupolvet pienestä pitäen.

  1. ”Esim kokeissa opettaja päättää minkä tasoisen kokeen (1-3) laittaa kenellekin, mutta numeroarvostelu on sama todistuksesssa.”

   Siis tämä tapahtuu Suomessa? Kiitos tiedosta. Tuo ei hyvää lupaa.

  2. Eli tämä Ruotsissa?

   Mikäli näin on Ruotsissa niin tuo systeemi yhdistettynä jo moneen kertaan läpi käytyjen lukujen suhteen syntyvyydestä ja uusista tulijoista indioi seuraavaa:

   – Ruotsissa on 10 vuoden päästä päällä tilanne missä niin kantaruotsalaiset kuin matutkaan eivät nuoremmassa polvessa osaa enää yhtään mitään.

   Eli se on 10 vuotta niin Ruotsi on kehitysmaa ja useat korkeanluokan firmat joutuvat pakon edestä vaihtamaan maata koska työntekijöitä jotka osaavat jotain ei saada millään enää mistään maahan. Eikä sinne enää kukaan siinä vaiheessa halua muuttaakaan.

  3. Onko tuo systeemi nyt Ruotsissa vai Suomessa?

   – Ihan sama loppujen lopuksi kummassa maassa on mutta se tarkoittaa sitä että kyseisen maan koululaitoksen todistuksilla voi pian ihan kansainväliselläkin tasolla pyyhkiä p….settä.

   Uskottavuus menee tuloksiin ja nimityksiin.

   1. Lapseni kävivät 7 vuotta Ruotsalaistakoulua, saivat ensimmäiset todistukset käteensä, kun muutimme takaisin Suomeen . Joten Ruotsalaisissa kouluissa oli hälläväliä touhu, jo 1980-luvulla.

  1. Kraanavettä tuskin tarvitsee manipuloida.

   Riittää kun valtaosa ihmisistä ei välitä yhtään mitään oikeastaan mistään, vaikka pitäisi välittää.

   Sen kun maustaa sitten ”Uutisilla” mistä suurin osa (Yhä etenevissä määrin) on erittäin yliseksuaalista, kuten: ”Näin peität kamelinvarpaasi” tai vastaavaa perseen tai tissien pyöritystä ja samaa laitetaan TV:seen jota liian moni yhä katsoo.

   Eikä osa porukasta osaa englantia sen enempää kuin Räikkönenkään niin lopputulos on tämä.

   Katso Suomen kaikki uutiskanavat läpi kerralla…

   Pelkkää viihdettä, roskaa, lottoa, muutama ”uutinen” jotka on kirjoitettu erittäin liberaali-globalisti myönteisesti ja suurimmasta osasta maailman tapahtumia vaietaan kokonaan jottei kansa saisi edes tietää mitään asioista.

   Uutiset Suomessa nykyään ovat enemmänkin pehmopornoa kuin uutisia ja artikkelit ovat niin asenteellisia ja pinnallisia ilman syvää analyysiä ettei mitään rajaa, faktoja jätetään mainitsematta ja asiat irrotetaan konteksteistaan, ihmisiä pidetään täysin muppetteina.

   Varsinkin viimeisen 5 vuden aikana kehitys tähän suuntaan on ollut erittäin rajua ja koko hommaa maustetaan sensuurilla.

   Suomalaisilla nyt olisi valmiudet parempaankin tiedonsaantiin mutta suurin osa ihmisistä ei välitä ollenkaan ja sitten ihmettelevät ”Miksi kävi näin?”

   Älyllisen laiskuuden määrä on maassa huipussaan ja ihmiset itse tyhmentävät itsensä koska eivät uskalla tai enää edes halua tietää totuutta asioista koska pelkäävät sitä yli kaiken että sanoisivat tai tekisivät jotain väärää joka puolestaan johtaisi työpaikan ja sen ”maineen” menetykseen.

   – Kas näin tuhottiin demokratia.

   Suomalaiset ovat kuin ihmiset Neuvostoliitossa aikanaan nykyään.

 13. Salam aleikum! Olen minuuteni kadottanut, keski-ikäinen lapsi. Maasta, jossa en ole koskaan käynyt. Saatan olla terroristi, vauvojen kuoliaaksi raiskaaja. Ainakin nyt kuulun pedofiilikulttiin, mielestäni lapsenraiskaaminen on pyhä toimitus, koska profeettakin raiskasi. Välttämättä itse en lapsia raiskaa, mutten voi sitä tuomita, kun kaikki profeetan teot ovat oikein.

 14. Valistuneet vanhemmat valistakoon lapsensa ja opettakoon heille isänmaallisuuden tärkeyden. Kukaan normaali ihminen ei hyväksy valloittajia maassaan, eikä heitä vie lapsiemme joukkoon kouluihin. Ei Vietnamilaisia saati Somaleja viety kouluihin ihmeteltäviksi , kun tulivat maahamme 30 vuotta sitten.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.