Täti Merkelin matut maksavat maltaita

0

16.05.2018

Saksa oli Ruotsin kanssa ensimmäisiä julistamaan pysyvät turvapaikat Syyrian sotapakolaisille. Nämä historiaan jäävät vikapäätökset johtivat sittemmin surullisen kuuluisaan pakolais- tai ehken pikemminkin maahantunkeutujavyöryyn 2015.

Tulijoiden määrä on vähentynyt, mutta esimerkiksi viime vuonna Saksaan saapujia oli kuitenkin reilut 187.000. Ja vaikka vaaleissa rökäletappion kokenut Merkel pysyi nipinnapin vallassa (suurimmat häviäjät muodostavat tänään maan hallituksen), niin vastustus maahanmuuttoa kohtaan on suuri – niin suuri, että muutama kaupunki on kokonaan kieltäytynyt ottamasta vastaan ensimmäistäkään matua islamilaisista maista.

Vanhan Itä-Saksan kaupungeista Cottbus on jo pitkään ollut täysin tylynä maahanmuuttajia kohtaan – sitä ensimmäistäkään ei enää oteta vastaan. Ilmiö on kuitenkin levinnyt laajemmallekin, vauraan alasaksin Salzgitter (n. 100.000 asukasta) teki niin ikään vuoden alussa täyskiellon. Saksassa tämä on mahdollista suhteellisen vahvojen liittovaltiolakien ansiosta ja Salzgitterin mallia ovat seuraamassa ainakin Wilhelmshaven ja Delmenhorst. Harmoonista kuvaa Merkelin pakolaismyönteisestä Saksasta yritetään pitää valtamedioissa yllä, mutta esimerkiksi viime vaalit todistivat aivan muuta.

Saksalaisten tympääntymisen ymmärtää: 85 prosenttia tulijoista ei osaa kieltä ja pelottavan suuri osa ei osaa edes lukea eikä kirjoittaa. Maa onkin pistänyt likoon mamujen kielikursseihin käsittämättömät 1,2 miljardia euroa (!) vuodessa, mutta tästä huolimatta yli puolet tulijoista ei läpäise alhaisintakaan tasoa saksan kielikokeessa.

Suoranaista kyrpiintymistä etenkin pikkukaupungeissa on aiheuttanut niinikään se, että tietyissä ikäluokissa (16-25-v.) jopa yli 70 prosenttia tulijoista on miehiä mikä vääristää ja hankaloittaa  tasapainoiseen menoon ja sukupuolijakaumaan tottunutta Merkelin valtakuntaa. Eikä yleistä mielipidettä varmaan sekään ole ilahduttanut, että Berliinin joulumarkkinoilla 2016 rekka-autoillut Anis Amri oli hänkin turvapaikanhakija, joka vei koko elämän 12 saksalaiselta joulunviettäjältä. Eikä siellä Tuniassa pahemmin enää 2016 sodittu eli tämänkin miehen oleskeluperusteet Saksassa olivat kovin huteroiset.

Medioissa saa lukea Saksan ”populistien ja äärioikeiston” menestymisestä ja taas kerran kansan ”väärästä” äänestyskäyttäytymisestä, mutta tosiasiassa Saksassa myös ns. älymystö on jo pitkään epäillyt täti Merkelin ajatusmaailman terveyttä:

-Maahanmuuttajat saattoivat saksalaisen sairaanhoidon aivan äärirajoille, toteaa Georg Baum, German Hospital Federationin puheenjohtaja.

-Kysymys ei ole ainoastaan sairaalapaikoista, vaan valtavasta tulkkien tarpeen kasvusta ja myös vaikeista diagnooseista  taudeissa, joita Saksassa ei juurikaan  tavata. Tämä lisäkustannus on arvioitu yksin 100 miljoonaan euroon maan terveydenhoitobudjetissa, Baum jatkaa.

Saksa on niinikään lirissä pakkopalautettavien kanssa: tällä hetkellä heitä on niin monta, että toimeen tarvitaan 16.000 charter-konetta (isommasta päästä)  yksinomaan tähän tarkoitukseen.

Ei ihme, että saksalaisillakin alkaa pinna kiristyä.

Myös naisten mittava – vaikka tästäkin valtamedia haluaa vaieta totaalisesti – #120db liike sai alkunsa Saksasta, missä etenkin islamilaisista maista saapuneiden maahanmuuttajien raa’at seksuaalirikokset saksalaisnaisia kohtaan ovat kasvaneet räjähdysmäisesti.

 

Lähteitä mm:

#120db

https://global.handelsblatt.com/politics/five-ways-germany-failing-refugees-880166

https://www.thelocal.de/20171012/lower-saxony-prohibits-refugees-from-moving-to-one-of-its-cities

 

Advertisements

10 thoughts on “Täti Merkelin matut maksavat maltaita

 1. Raa’at ja raa’at seksuaalirikokset.. Islamissa on täysin normaalia käytöstä joukkoraiskata burkattomia naisia sekä jälkeenpäin murhata heidät ja heittää joko jokeen tai paloitella. Se on Allahin tahto, ja on ihan kivaakin puuhaa. Pääasia että on mielekästä puuhaa ettei syrjäydy. Mikä tässä nyt taas on ongelmana?? Ja niin..lyckatilliä vaan muslimeiden pakkopalautuksiin, kukaan heistä ei lähde rähisemättä ja murhaamatta takaisin kotiin. Se on kuulkaas niin että länsi kutsui vieraakseen parantumattoman syövän, ja tästä ei länsi enää nouse. Suvaitsevaisuus on tappava mielisairaus.

 2. Mixi tää meidän hallitus ei viherkommarien kanssa julkaise TODELLISIA kustanuxia noista olioistaLekuri,lääke,rikos,oikeus,tulkit,vankila,rokosten uhrien kuut ja kärsimyxet,asianajajat,DE LUXE elämän kulut ym.MUISTAKAA tää ku tulee vaalit

 3. Monikulttuurisuudella ei tarkoiteta monikulttuurisuutta vaan monokulttuurisiin ghettoihin vetäytyviä kehitysmaamusuja eli sen kuuluukin maksaa!

  1. EU kritisoi jatkuvasti Ruotsin segregaatiota joten kohtaa alkaa/jatkuu luku- ja kirjoitustaidottomien matujen sijoittelu kaupunkien parhaille alueille ilmaiseen asumiseen…

 4. Saksalaiset ansaitsevat kaiken tuon koska äänestämällä tähän olisi saanut muutoksen. Painaako sakemanneja vielä toisen maailmasodan ”synnit” kun haluvat vaipua yhä syvemmälle itsetuhoon. Onhan Saksa jo tosin miehitetty melko hyvin ja voi selittää äänestyskäyttätymisen. Saksa on matkalla lopulliseen tuhoon joka liittoutuneilta jäi hieman kesken.

 5. 16.000 charter lennolla lähtisi aika paljon paholaisia vaikka jokaista olisi rauhoittelemassa 2 poliisia, pienikin suihkari vetää siinä 150 matkustajaa joten saadaan 16k * 150/3 = 800k, isot suihkarit ottavat yli 3 kertaisen joukon. Paljjonko Saksassa on palautettavia paholaisia.

  Kannattaisikohan seuraava Kanarian loma järjestellä niin että otetaan vain menolennot ja sitten loman loputtua haetaan turvapaikaa jolloin saamme vuoden … kahden ilmaisen ylöspidon sekä ilmaiset paluulennot.

  1. Miksi kukaan ei ole aikaisemmin hoksannut että Suomen eläkeläiset, työttömät, sairaat, opiskelupaikkaa vaille jääneet, mielenvikaiset ja rikolliset voidaan lähettää ulkomaille pakolaisiksi taikaseinän ääreen?
   Sehän on ihmisoikeus koska Suomi kolonialisitu, imperialismin ja kapitalimin uhri, miehitetty, riistetty, suomalaiset orjat Venäjällä ja muslimimaissa ja ulkomaalainen riistäjäyläluokka kuten britit Afrikassa?

 6. Your search – ”#120db” site:is.fi – did not match any documents.

  ”#120db” site:iltalehti.fi -> About 2 results (0,36 seconds) Huom: #120db hakutulokset johtuivat lukijoiden kommenteista

  Your search – ”#120db” site:hs.fi – did not match any documents.

  Your search – ”#120db” site:uusisuomi.fi – did not match any documents.

  ”#120db” site:ts.fi ja taas 1 tulos lukijan kommentissa

  Your search – ”#120db” site:aamulehti.fi – did not match any documents.

  Your search – ”#120db” site:ksml.fi – did not match any documents.

  Että sitä rataa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.