Afgaani, joka sai raiskaustuomion, asuu yksiössä 16 muun henkilön kanssa

IMG_3249

17.05.2018

Perstorpin afgaaniräpläys sai aivan uuden ulottuvuuden, kun työryhmämme alkoi hieman penkoa mitä taustalta löytyy. Kyse on siis afgaaniraiskauksesta, jossa äidin kotiin ottama maskotti sormiraiskasi äidin 12-vuotiaan tyttären.

Asiasta kirjoitettiin täällä: Äiti otti kotiinsa afgaanimaskotin, joka tuomittiin äidin lapsen raiskauksesta

Äiti on turvapaikka-aktivistien aatelia. Hän kuuluu kymmeniin stop-deportation, vi-är-här ja muihin Rasmuksen ja Refugees hospitality clubin kaltaisiin ryhmiin, joissa turvapaikanhakijamiesten oikeuksia puolustetaan kiivaasti. Lisäksi nainen häärää ns. uskottuna miehenä. Eli hän toimii yksintulleiden lasten ikäänkuin huoltajana. Naisella on kymmeniä yksintulleita, joiden uskottu mies hän on ja joista saa siten myös palkkaa.

Uskomatonta on se, että äiti näyttää antaneen afgaanille anteeksi sen, että tämä sormiraiskasi äidin 12-vuotiaan tyttären. Facebookissa afgaani on edelleen äidin kaveri ja heidän välillään lähetellään ainakin tykkäyksiä jaettujen kuvien johdosta.

Lisäksi esille tuli toinen kummallinen seikka. Afgaani asuu nykyään Perstorpissa toisessa osoitteessa, hän ei siis asu enää naisen kotona. Mutta, osoite, jossa afgaani asuu, asuu 16 muutakin kolmansista maista tullutta henkilöä. Miten on mahdollista, että pienessä yksiössä asuu 16 henkilöä?

Skoonen kirjeenvaihtaja kävi katsomassa tilannetta paikalla, ja vihaiset uusruotsalaiset huutelivat hävyttömyyksiä nähdessään kameran.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Afgaani, joka sai raiskaustuomion, asuu yksiössä 16 muun henkilön kanssa

 1. Äiti saa olla kiitollinen että tytär vain sormiraiskattiin eikä sieltä tullut 16 matun jonoa touhumaan tyttären alapäässä. Vai olikohan se huono juttu ettei niin tapahtunut? Ehkä äiti olisi toivonut parempaa, monipuolisempaa rikastamista kuin pelkkä sormeilu?

  1. Ihmettelen kyllä kovasti sitä että miksei Ruotsin sosiaaliviranomainen huostaanottanut tuota lasta tapahtuman jälkeen välittömästi siitä syystä että äitinsä tekee jatkuvasti ”työtä” riskialttiiden ihmisten kanssa joita ottaa kotiinsa asti?

   Ymmärtääkseni jos tilanne olisi seuraava: YH-Naisen luona ramppaisi jatkuvasti tuntemattomia miehiä ja joku näistä sitten raiskaisi tyttären niin äidin ”epävakaan elämäntyylin” vuoksi lapsi voitaisiin ottaa huostaan?

   Vai olenko nyt ihan väärässä tässä asiassa, kertokaa toki koska huostaanotto hommelit ovat itselleni vieraita mutta ei ne kotiolot kyllä ihan vakaita voi olla mikäli niissä ramppaa yhtä jos toista ”sotatoimialueelta tullutta traumatisoitunutta” – Miestä?

 2. Saudi-Arabian Riyadhissa on viimeinkin sallitty elokuvateatterit, kaksi on jo aukaistu ja 350 aiotaan aukaistalisää. Elokuvateatterin Mäkkärissä saavat naiset ja miehet istua sekaisin mutta sisällä salongissa on naimattomilla miehillä oma paikka eivätkä he saa istua muitten, esim. pariskuntien joukossa. Näin kertoi SVT Rapport männäiltana.

  Ihmeellistä että meillä vastaavat nuoret miehet ovat tyttärien kanssa kotona kahdestaan, vierailevat päiväkotilasten luona ja halailevat nuoria tyttöjä kouluissa. Olemmeko missanneet jotakin olennaista jonka jopa saudit ovat tajunneet?

 3. Varjoyhteiskunnan yksiössä voi asua vaikka 100 mutua eikä se ole mitenkään ihmeellistä eikä sille jaksa kukaan Ruotsissa korvaansa edes loksauttaa ja ajatella mistä oikein on kysymys. Näinhän terroristi Akilovikin pystyi pitämään itsensä piilossa. Kirjoilla siellä, asui täällä ja jatkuvaa paikanvaihtoa.

 4. Nostavatko nämä ”perstorpparit” asumistukea erillisiin asuntoihin, jotka on kuitenkin vuokrattu pois vuokraisännän tietämättä.

 5. Suvakkeja ja muslimeja yhdistää se, että molemmat ovat harhaisessa uskossaan vahvoja. Mikään ei heitä horjuta.

  1. Vahvoja siihen asti kunnes ”iso luuta” lakaisee ne planeetalta. Välineet lakaisuun on jo erinäisissä siiloissa planeetan pintaa hieman syvemmällä. Kiitos niiden rakentajille!

 6. Samaa ”16 matua asuu osoitteessa x” taktiikkaa harrastetaan myös Suomessa aktiivisesti : joku Vantaan rappiolähiön asunto jossa asuu joku matujen tuttu/sukulainen , hoitaa korvausta vastaan postin ja muut käytännön asiat, usein saa 50 % rahasta niin viitsii tehdä.

  Ja oikeasti matut ovat palanneet kotimaahansa/lähteneet saksaan tai ruotsiin/tms, kukaan ei esim. kelassa tai sosiaalitoimistossa huomaa jos lomakkeen onkin täyttänyt ja lähettänyt Mahmoud eikä Safir, Mohamad taikka Ali. Asioiden ”hoitelija” lähettää sitten kavereille rahat tai ne menee suoraan tilille, jos jotain muuta avustusta niin ne muutetaan rahaksi heti (kaikki onnistuu) ja jaetaan myös.

  Myös haastattelut jne menee läpi kuulemma aina, ihan sama kuka siellä käy. Tulkki ei paljasta kusetusta, usein saa oman osansa (esim. 50 euroa puhtaana käteen tulkkauksen jälkeen ettei kerro)

  Näin kusetetaan sosiaalirahaa varsin helposti, virkailijoilla ei ole aikaa / intoa / halua alkaa tutkia maahanmuuttajien ihme kiemuroita vaan tuki hyväksytään miltei aina, jos ei muuten niin rasimileiman pelossa.

  Ylläoleva kuultu joitain olusia nauttineen maahanmuuttajamiehen suusta vantaalla 2016, onneksi muutin sieltä p-lävestä sittemmin pois. Ilmeisesti turkkilainen tämä heebo joka hoiteli noiden muiden matujen asioita ja sillä kehuskeli, koska ilmoitti että ”enää ei tarvitse pizzeria homma tehdä kun tämä parempi”

 7. Asuukohan sormettaja edelleen tytön kanssa samassa huoneessa, vai jonkun toisen tytön? Ainakaan ei siellä, missä osoite on. Vaihtanut kenties nuorempaan? Ei kannata karkottaa näitä, jää muuten rikastuminen vähemmälle.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.