Afgaanimiehet kiusasivat ja uhkailivat pikkutyttöjä huvikseen

0

Kuvakaappaus 2018-05-17 19-10-55.png

17.05.2018

Vimmerbyssä käytiin merkillinen näytelmä, jossa pääosaa näyttelivät kaksi yksintullutta afgaanimiestä ja kaksi teinityttöä. Afgaanimiehet laittoivat pystyyn tunnin mittaisen kiusaamisoperetin, kertoo paikallislehti Dagens Vimmerby.

Kaksi teinityttöä oli tulossa kuntosalilta ja kävelivät paikallisen supermarketin takana kun kaksi afgaanimiestä hyökkäsi tyttöjen kimppuun. Tytöt yrittivät juosta karkuun, mutta afgaanit saivat heidät kiinni ja alkoi rääkkääminen. Miehet ottivat tyttöjen reput ja kaatoivat sisällön maahan.

Miehet pitivät tytöistä kiinni, joten nämä eivät voineet paeta paikalta. Sen jälkeen alkoi kouriminen. Sitä säestettiin esiin kaivetuilla puukoilla. Miehet pitivät puukkoa vuoron perään tyttöjen kaulalla ja kiivastuksissa olleet miehet huusivat mm:

– Tiedättekö miten me afgaanit tapamme? Laskemme kolmeen ja sitten aloitamme, miehet uhosivat.

Tapahtuma jatkui lisäuholla, että jos tytöt kertovat asiasta jollekin, tulevat afgaanit pistämään reikiä puukolla ja jättävät heidät maahan makaamaan ja vuotamaan verta. Tätä tehostettiin lyömällä tyttöjä nyrkillä mahaan. Toista tyttöä purtiin myös kaulasta. Lisäksi tyttöjä potkittiin.

Tapahtuma kesti tunnin verran, kunnes sivullinen näki mitä oli meneillään ja hälytti poliisin. Siinä vaiheessa tekijät häipyivät paikalta, kun huomasivat, että olivat paljastuneet.

Poliisi toimi nopeasti ja ainakin toinen afgaaneista on tunnistettu. Kiinniottoja odotellaan siis.

Tapahtuma on aivan käsittämätön. Kaksi aikuista afgaania siis tuosta noin vain huvikseen laittoivat pystyyn pikkutyttöjen kiusaamistuokion. He eivät yrittäneet ryöstää tyttöjä tai viedä omaisuutta. Vain kiusasivat huvikseen.

Kaikkien vanhempien kannattaa varoittaa lapsiaan afgaaneista, jos sellaisia pyörii asuinympäristössä. Varsinkin nuoria tyttölapsia kannattaa varoittaa, sillä afgaaneilla on hyvin usein aivan käsittämättömiä fiksaatioita nuoria teinityttöjä kohtaan.

Advertisements
, ,

15 thoughts on “Afgaanimiehet kiusasivat ja uhkailivat pikkutyttöjä huvikseen

 1. Ja juuri näitä Annie Lööf (C) haluaa lisää, lisää, lisää.., viis kustannuksista, mutta pitää saada..

 2. Mikäli oli uutisissa niin sataa Ruotsindemokraattien laariin taas tämäkin tapaus, mikäli ei ylittänyt Ruotsissa uutiskynnystä niin me kaikki ymmärrämme syyn miksi.

  Luotan sen verran ruotsalaisiin että vaikka etnisyydet olisi jätetty mainitsematta niin ymmärtäisivät itsekin jo automaattisesti ettei kyseessä ole Håkan ja Börje vaan ”Ne muut” (Termi kuin kauhuelokuvasta).

  – Ensi syksyn Ruotsin vaaleista tulee todella mielenkiintoiset ja etekin sen jälkipuinnista ja hallitusneuvotteluista.

  Mikäli SD jätetään taas kerran oppositioon niin meno menee sen jälkeen jo niin hurjaksi ihan muutamassa vuodessa että SD:llä on oikeasti mahdollisuus päästä uskomattomiin lukemiin tätä seuraavissa vaaleissa ja sitä kautta saa itse määritellä kenet ottaa hallitukseen.

  Siinä vaiheessa tosin Ruotsi on jo siinä kunnossa että sillä Ruotsin mini-armeijalla ja kodinturvajoukoilla on päätehtävänä ”sisäinen turvallisuus” ja maa muistuttaa jo jonkin sortin aitoa konfliktialuetta tyyliin Pohjois-Irlanti 1971 ja luultavasti joutuvat pyytämään apua naapurimailta.

  Mutta hei… Näillä mennään ja lisää pitää saada oikein kunnolla.

 3. Ei kait siellä Ruåtsissa auta naisten muu kuin alkaa pukeutumaan säkkiin ,jos meinaa olla jonkulaisessa turvassa kaduilla..

 4. Yksi huomio noista afgaaneista, ihan historiallinen sellainen.

  Maailman epäluotettavimpia ihmisiä kaikin puolin ja saamattomia kuin mitkä. Oman maan puolustaminen, rakentaminen tai vastaava ei kiinnosta tippaakaan ja kaikki pitäisi saada ilmaiseksi muilta koska itse halutaan elää sillä ihanalla 700-luvulla hyvien ”vanhojen aikojen mukaan” ja ”oikein”.

  Liittolaisina mikäli itselläsi on esim. Taistelukentällä afgaaneja, niin et tarvitse vihollisia enää ollenkaan, tai noh… Ne viholliset ovat sinun liittolaisiasi siellä sen rättiporukan seassa koska ovat kuin kala vedessä omiensa parissa. Omia kun ei anneta ilmi ulkopuolisille ja siksi aina seassa on Talebaneja ja vastaavia, luonnollisesti kylä, heimo, perhe ja muut suhteet ajavat kaiken muun ohitse mutta etenkin raha ajaa vielä niidenkin yli.

  Mikäli kuvittelet että selustasi on suojattuna afgaanien toimesta vaikka kentällä, niin olet väärässä.

  He kyllä ottavat vastaan aseet, varusteet, rahat ja kaiken minkä irti saavat sekä varastavat loput huoltojärjestelmistäsi tai kuljetusten aikana mutta eivät ikinä tai koskaan tee osaansa, muutamia erittäin harvoja poikkeuksia lukuunottamatta. Luottaa näihin voi yhtä hyvin kuin alligaattoriin.

  Kun luoti alkaa lentämään niin näitä tyyppejä ei näy enää missään… Aavikolla tulee yhtäkkiä uskomattoman hiljaista heidän suhteensa parhaimmassa tapauksessa. Pahimmassa tapauksessa osa ampuu kirjaimellisesti selkään.

  Muu aika meneekin sitten tukikohdissa lipittäessä teetä, tehdessä Bacha Bazia (Eli pikkupoikien raiskaamista) ja vetäessä heroiinia suoraan suoneen. Yksinkertaisista asioista ei tule mitään ja mikäli jossain tukikohdassa on 7 autoa niin niistä ehkä 2 toimii joten kuten koska muista on osat myyty pimeästi ja yhtä autoa ei ole missään koska se on myyty kokonaan.

  Mikään kirjanpito ei pidä koskaan paikkaansa ja aina on ”ongelma” ja osa porukasta jonka kuuluisi olla rivistössä ei ole siellä paikalla koskaan vaikka palkat kyllä juoksee? Eli tyypit ovat ”haamusotilaita” listalla. Suusta kyllä tulee jatkuvasti ”Friend, friend, my brother” mutta se on puhdasta p..skaa alusta loppuun asti halailuineen ja muineen.

  Sitten kun nämä ”Tappajat” eli se kaikista eniten turpaansa maassa saanut sakki joka lähtee karkuun omia rikoksiaan tai terroristi yhteyksiään tunkee johonkin hel…tin Ruotsiin joka tyhmyyttään päästää näitä sisään!? Niin meno lähtee tosissaan käsistä ja se on juuri tätä.

  – Kuka haluaa yrittää ”Integroida” näitä tyyppejä?

  Kuka oikeasti uskoo että näitä kiinnostaa? Yhdysvalloillakin on se ongelma että kun näitä lennätetään mm. Koulutettavaksi taistelutehtäviin Yhdysvaltoihin, niin huomattava osa porukasta karkaa koulutuksesta ja jää laittomasti Yhdysvaltojen maaperälle elämään laittomina siirtolaisina ja tekemään rikoksia. Näitä sitten keräilee talteen koko Yhdysvaltojen hallintokoneisto alkaen paikallispoliiseista FBI:hin ja jokainen tavataan yleensä jonkun rikoksen tehneenä ja yllätys yllätys, se on melkein aina raiskaus, tappo tai huumekauppa.

  – Pitäisiköhän ehkä Ruotsin ja Suomen konsultoida Yhdysvaltoja ja muita yhteistyökumppaneita näistä afgaaneista ja lopettaa näiden tukeminen kuin seinään?

  Näistä ei ikinä tule rehellisiä ja hallitus mikä on nyt saatu pystyyn Afganistanissa on jossain määrin toimiva ja valtaosa maasta on turvallinen, toistaiseksi. Ainakin niin kauan kuin siellä on voimakas Yhdysvaltojen läsnäolo paikalla mutta sen varjolla nyt olisi aikalailla viimeinen hetki päästä näistä ”eroon” oman maansa suhteen, koska Yhdysvallatkaan ei enää halua kovinkaan kauaa pönkittää kyseistä maata. Kun amerikkalaiset sotilaat lähtevät Afganistanista siinä menee 6-12 kk ennen kuin se on taas täysin Talebanin hallinnon alla, eikä yhdestäkään afgaanista päässe Suomi tai Ruotsikaan sen jälkeen enää eroon KOSKAAN.

  – Edelleen, näitä ei voi integroida mihinkään.

  1. Afganistanin valtauskonto oli buddhalaisuus ennen 600-luvun arabivalloitusta. Maa olisi taatusti erilainen jos siellä olisikin buddhalaisuutta islamin sijaan. 60-luvulla Afganistanissa naisen asema oli vielä hyvä mitä nyt kuvia löytyy googlaamalla. Kuviata huomaa länsimaalaisen vaatetuksen ja naiset miesten kanssa samoissa tiloissa tekemässä töitä eikä eristettyinä kuten oli vammaiset ihmisetkin joskus aikoinaan eristetty omiin tiloihinsa.

  1. – Ei ne mitkään Håkan ja Göran olleet.

   Harhaluuloa ja fantasiaa.

   Ne olivat todellisuudessa Kalle ja Björn, ainoastaan se ruotsinsuomalainen Kalle osaa heiluttaa veistä noin ja Björn nyt jo tiedetään… Ne on sellaisia vekkuleita.

   Ruotsinsuomalaiset ovat se todellinen rikollisuuden pesäke ja ongelma Ruotsissa, ilman heitä ei olisi rikollisuuttakaan ja varsinkin se suomen kieli on sellainen rasite mistä pitää kouluissa rangaista oppilaita.

  1. Jos se toimittaja luuli että ne sanoivat edustavansa ruotsalaista af Ghaner sukua ja näin saa teon ruotsalaisten piikkiin. Ei sellaista sukua tietenkään ole mutta kannattaa yrittää.

   1. ”Jos se toimittaja luuli että ne sanoivat edustavansa ruotsalaista af Ghaner ”

    Hyvä oivallus. Nimi ”af Ghan” voi olla olemassa.

    Asiasta toiseen. The Ghan on Adelaidesta Darwiniin kulkevan junan nimi. ”The train’s name is a short version of its nickname The Afghan Express.” https://simple.wikipedia.org/wiki/The_Ghan

 5. Ei ne tyttöjä mahaan lyöneet vaan vielä pahempaa: tekivät iskuja puukko kädessä ja pysäyttivät iskun vain parinkymmenen sentin päässä. Ja mikä on kaiken lopputulos? Suvakit alkavat itkeä ”ei saa palauttaa!” ja kun on tuo peruskoulukin vielä suorittamatta… ja lukio… ja sen jälkeen taas peruskouluun.

 6. Ruotsin naisten alkujen on alistuttava jo nuorena tulevan muslimivaltion ja miesten sääntöihin. Tätähän löfven peräänkuuluttaa ottamalla noita vuoristolaisia ja serkkuavioliittojen helmiä Ruotsiin valtavat määrät ja loppua ei näy. löfven on huolissaan ainostaan oman hillotolpan säilymisestä vaalien alla ja oman puolueen menestymisetä että saa muslimivaltion rakenettua loppuun. Jonkun tärkeän suurmoskeijan pää-imaamin paikka voi olla tähtäimessä poliittisen uran jälkeen.

 7. Tytöt ovat vaaravyöhykkeessä, koska ei näitä afgaanipaskiaisia kyetä kuitenkaan karkottamaan maasta. Pohjoismaissahan on elukoillakin ihmisoikeudet.

  Milloin ruotsalaiset isät lähtevät katupartioon vai ovatko kaikki ruotsalaiset miehet NHL:ssä?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.