Järfällassa kymmenkunta autoa Pärnäsen romulaan palovammojen takia

0

32716502_608804476148406_4452722591538348032_n.jpg

17.05.2018

Viime yönä poltettiin ympäri Järfällaa useita autoja. Palopaikkoja oli ainakin kaksi, joissa kaiken kaikkiaan porohommiin lähti kymmenkunta autoa.

Barkarbyssä tuikattiin heti puolen yön jälkeen autokatokseen muutama auto tuleen ja viereiset autot saivat palovammoja. Kaiken kaikkiaan viisi autoa Pärnäsen korjaamo & romulle. Palo saatiin nopeasti sammumaan.

Vasavägenillä (kuva yllä) niin ikään tuikattiin vuorokauden vaihtumisen jälkeen 3-4 autoa tuleen, jotka paloivat käyttökelvottomiksi. Lisäksi muutama auto sai pienempiä palovaurioita. Auto on kuitenkin sellainen laitos, että jo aika pienillä palovammoilla auto on käyttökelvoton.

Illan saldo oli siis kymmenkunta autoa. Poliisi tutkii paloja tuhopolttoina, mutta toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teoista.

Kuvakaappaus 2018-05-17 14-56-04

 

Järfällan tietyt alueet ovat muuttuneet muutamassa vuodessa ghetoksi. Varsinkin Jakobsbergin alueella suuri tulijoiden määrä, ja ennenkaikkea useat yksintulleiden sotalasten orpokodit ovat tehneet ympäristöstä hyvin turvattoman paikallisille. Taivaalla pyörivä poliisihelikopteri on nykyään yhtä yleinen näky kuin viiden kilometrin päässä Rinkebyssä.

 

Advertisements
,

14 thoughts on “Järfällassa kymmenkunta autoa Pärnäsen romulaan palovammojen takia

 1. Minä en jotenkin ymmärrä mitä hienoa tuossa autojen polttamisessa on?

  Mitä se niin kuin… Siis, hetkinen… Mitä hyötyä tuosta on?

  Mikä se syvällisempi logiikka tuon touhun takana on koska voin ymmärtää poliisin ja muiden viranomaisten kivittämisen ja sabotaasin sekä vastaavan toiminnan jonain uskonnollisena ja/tai jengi juttuna sekä territorion haltuunottamisena mutta entä tuo autojen polttaminen?

  Sehän vain lisää viranomaisten mielenkiintoa aluetta kohtaan ja tuo paikalle nimenomaan niitä viranomaisia joita ei noille alueille haluta, koska se tuottaa ikäviä ja turhia tappioita bisneksille jotka liittyvät aseisiin ja huumeisiin? Enkä usko että alueilla maleksivat mm. aidot Jihadistitkaan ovat kovin iloisia siitä että viranomaisia pörrää alueella turhien autojen polttamisten takia?

  Eikä nuo poltettavat auto kuulu melkein koskaan kenellekään kilpailevalle kriminaalille (ymmärtääkseni) vaan ne kuuluvat yleensä täysin sivullisille?

  Ymmärrän hyvin tappamisen, puukotukset, ryöstöt ja vastaavat mikäli ne liittyvät rahan hankitaan tai muuhun kriminaali toimintaan tai jihadiin mutta tuota en tajua koska siitä ei ole mitään hyötyä ja olen melkoisen varma ettei siellä Koraanissa lue mitään autojen polttamisesta… Turhaa touhua joka vain lisää viranomaisten huomiota aluetta kohtaan ja vetää niitä sinne kuin hunajapurkki

  Paavolle:

  – Salam aleikum, miten teidän Ramadaninne on alkanut? Oletteko jo käyneet hankkimassa IKEA:sta moria ja miten se pommiliivien sovitus sujuu? Niitä saa XXL kokosinakin tuolta meidän verkkokaupasta everyinfidelmustdie.com:sta siellä voi maksaa bitcoineilla ja virtuaali kameleilla.

  Meiltä saa bonuspisteitä.

  1. Autojen polttaminen on kulutussotaa ja sillä saadaan helposti ihmiset muuttamaan pois alueelta, jonka ne voivat sitten omia omaksi.

   1. Jos noilla alueilla joku maitonaama sattuu asumaan, niin ei montaa kruunua kannata koslaan sijoittaa.

 2. Perinteistä nykyperinnettä. Tämä perinne pysyy ruattissa hengissä niinkauan kuin on millä sitä toteuttaa. Tästäkö ilmaston lämpeneminen siis johtuu? Ruotsalaisista kokoista. Ja kehtaa eu valittaa kun veikko lämmittää klapeilla pienen saunansa.

  1. Onko paikallisten autokauppiaiden ja jälleenmyyjien taustalla muslimirahaa tai musukauppiaita joiden myyntibonukset uhkaavat jäädä saamatta?

  2. Juu kyllä kunnon moniosaaja noista uusiopoltto vaunuja byggaa alta aikayksikön. Kuvan autot on ihan hyvässä kunnossa vielä 😉 Toki autokauppiaat myy uutta kokkomateriaalia jos vaan vielä mitä myydä. Onko suomalaiset autojobbarit harkinneet alkaa myydä 400 kilokilometriä tsöörattuja kokkoja tonne? Vakavalla naamarila puhuen, ja pavelta kysyen, että mitenköskös nuo ruattin vakuutusyhtiöt tykkää myydä palovakuutuksia autoihin??!!

 3. Onko italialaiset alkaneet tekemään noihin autoihin sähköjä kun palavat vai mikä on ?….aikoinaan fiat traktorit paloivat kuuleman mukaan oikosulkujen takia.

 4. Itsesytyntä (spontaani itsesyttyminen) on oletettu ilmiö, jossa auto syttyy palamaan ilman mitään näkyvää syytä. Itsesytyntää on tarjottu esimerkiksi paranormaalista ilmiöstä, jota tiede ei pysty selittämään. Itsesytyntänä pidettyjä tapauksia tunnetaan Ruåtsissa lukuisia.
  Kaksipyöräisiin ajoneuvoihin kohdistuneita itsesytyntätapauksia ei tunneta.

   1. Yhden itsesyttymisilmiön nimi on muuten magnetimarellin sähköt. Löytyy yleensä italialaisista ajoneuvoista. Päävirtakytkin pienentää ilmiön riskiä huomattavasti.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.