Ramadan-kamppanja: Islam on rauhan uskonto

0

17.05.2018

Tukholman länsi- ja luoteispuolella on menossa ramadan-kamppanja, jossa muslimit jakavat ihmisten postilaatikoihin tietoiskuja islamista. Lehtisiä on jaettu suurelle alueelle. Tietoiskuissa kerrotaan mm, että islam on rauhan uskonto.

Yhdessä lehtisessä (kuva alla) sanotaan, että islam on rauhaa ja lehtisessä toistetaan koraanin 5:33 tekstiä: ”Se joka tappaa ihmisen, on kuin tappaisi ihmiskunnan”. Lehtisen toisella puolella kerrotaan, että muslimit ovat rauhan asialla ja kysellään pakotetaanko ihmisiä muslimeiksi. Vastaus kuuluu, että missään olosuhteissa ei ole luvallista pakottaa toista ihmistä hyväksymään islamia.

– Kaikki ihmiset saavat vapaasti uskoa tai olla uskomatta. Profeetta Muhammed sallii ainoastaan sanan levittämisen edelleen ihmisille.

 

Toisessa esitteessä (kuva alla) kerrotaan oikeasta islamista ja extremismistä. Sen mukaan oikea islam on uskonto, joka osoittaa aina lojaaliutta sitä maata kohtaan, jossa asuu, kunnioittaa ihmisoikeuksia, ottaa täysin etäisyyttä veriteoista ja terrori-iskuista, uskoo väkivallattomaan jihadiin oman todistuksen ja kynän avulla, uskoo tasa-arvoon, koulutukseen ja naisten itsemääräämisoikeuteen, puhuu uskonvapauden ja sananvapauden puolesta ja toimii yhtenevän kaupungin puolesta.

 

Tiedotuskamppanjan takana on islamilainen Ahmadiyyaseurakunta, joka toimii suurimmissa kaupungeissa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

18 thoughts on “Ramadan-kamppanja: Islam on rauhan uskonto

 1. Ahmadiyyan taqiyyaata. Kuka uskoo? No taatusti joku taas tekee sen, ”onhan se tässä präntättynä ja mikä präntättynä on se on totta!” Minusta on vastenmielistä että tällaista sullotaan ihmisten postiluukkuihin mutta kun terroritekoja, murhia, raiskauksia tapahtuu ollaan hiljaa kuin kusi sukassa eikä yhtään tuomita. Päinvastoin! Musa- poikahan iloitsi twiitissään Manchesterin terrorityöstä (tai missä se nyt taas olikaan niistä lukemattomista paikoista).

 2. ”missään olosuhteissa ei ole luvallista pakottaa toista ihmistä hyväksymään islamia” mutta pää kannattaa silti irroittaa varmuuden vuoksi.

 3. Muslimien tekojen ja vaatimusten perusteella en ole nähnyt missään (paitsi holokaustihuijareiden raapusteluissa) noin paljon asiavirheitä, kuin noissa ”rauhan uskonnon” tietoiskuissa.

  1. Islamissa on havaittavissa yhtä paljon rauhanelementtejä, kuin sodan aikaan keskitysleireistä otetuissa ilmakuvissa tupruttavaa massiivista savua ja massiivisia hiilivarastoja.

 4. Eka sanotaan, että rauhan uskonto ja uhriudutaan, sitte aletaan vaatia yhä enemmän ja politisoitua yhä enemmän, sitten kun määrä on riittävä niin alkaa kunnon painostus ja jizyat, sitten väkivaltaisuudet ja päänkatkomiset, lopulta kaikki muut on alistettu, joko tapettu tai käännytetty kunnes täydellinen kaiken kattava tyranniakalifaatti on valmis ja kaikki muu syrjäytetty. Piis änd lööv.

 5. Tein uudestaan sen ’testaa rasismisi’ testin. Nyt alkoi vituttaa entistäkin enemmän.

  Kaikki kohdat paitsi viimeinen ovat sellaisia, että niihin ei pysty vastaamaan annettujen tietojen perusteella yksiselitteisesti kyllä tai ei.

  Eli jos testiin vastaa rehellisesti, niin ennakkoluuloleima paukahtaa otsaan että tärähtää. Todelliset syyt vastauksien antamiseen ovat kuitenkin jotain muuta kuin mitä tuon ääliömäisen testi laatijat kuvittelevat.

  En mielelläni mene ruotsinkielisen hoitajan/lääkärin vastaanotolle, koska ajatuksena on, että kieliongelmien takia asiat eivät suju toivotulla tavalla. Toisaalta jos on kyse jostain suhteellisen pienestä asiasta, ei kielitaitokaan ole välttämättä oleellinen. Mutta jos oireet viittaavat johonkin isompaan ongelmaan, en todellakaan valitse vieraskielisen sukunimen omaavaa lääkäriä, jollei erikseen ole mainittuna, että lääkärin äidinkieli on suomi, eikä mikään aikuisena opeteltu hoonosoomi.

  Kaikkien muidenkin tämänkaltaisten kysymysten taustalta paljastuu sama asia. Ja jos kysymykseen haluaa antaa sellaisen vastauksen kuin testin tekijä selvästi haluaa, joutuu tinkimään näistä muista asioista. Ikäänkuin pitäisi unohtaa kaikki muu kuin ihonväriin/uskontoon liittyvät asiat ja itse asiassa mistään muusta välittämättä alkaa leikkiä kuin toiseuden edustajat olisivat sellaisenaan maailman mukavinta ja parasta väkeä.

  Ja jos musta mies kantaa lukittua pyörää, niin vaikka kaikki muut indikaattorit sanoisivat, että varkaus on meneillään, pitää pelkän ihonvärin takia sanoa, että ei tässä mistään varkaudesta ole kyse.

  Ja tämän muslimipropagandan kanssa on kyse ihan vastaavasta asiasta.

  Miten nuo kehtaavat väittää islamia rauhan uskonnoksi, kun naapurimoskeijassa todistetusti saarnataan vihaa länsimaalaisia ja länsimaita kohtaan?

  Islamia ei todellakaan voi yleisesti väittää rauhan uskonnoksi, vaan jos rauhallinen suuntaus oikeasti löytyy, se pitää erikseen mainita, jos halutaan edes jonkinlainen uskottavuus säilyttää.

  Sunnit ja shiiat ovat selkeästi omalla käyttäytymisellään maailmalla osoittaneet, että rauhanuskonto my ass. Toisaalta näidenkin ryhmittymien sisältä saattaa löytyä rauhallisempia suuntauksia, mutta nostokurkien luvattu maa Iran on selkeästi shiialainen ja Isis terroristijärjestö on sunnalainen.

  Elikkä jos joku haluaa osoittaa jotain rauhallisuutta islamissa, niin on syytä tehdä aika tarkka selostus siitä, mistä on kyse. Muuten tuollaiset julistukset toimivat paremmin vaikka vessapaperina.

 6. Voi kun ruottalaiset uskoo kaikki sadut totena.

  Youtubesta löytyy mm. UK go to hell, mielenosoitus Englannista. Kertoo todella paljon muslimeista.
  Malmö samoin.
  Ja näitä riittäisi, kuin lentolehtisiä.

 7. Ruåtsalaisille on jo kauan ollut tärkeintä mitä muut heistä ajattelevat. Tuhoutukoon kansa ja valtakunta, kunhan vaan kukaan ei pääse sanomaan että ruåtsalaiset ovat suvaitsemattomia rasisteja. Historia tulee muistamaan ruåtsalaiset maailman parhaimpina ja suvaitsevimpina ihmisinä. Taivas varjelkoon meitä suomalaisia siltä kohtalolta.

 8. ”…uskoo väkivallattomaan jihadiin oman todistuksen ja kynän avulla…” -”Tavalla tai toisella” -valloitusaikeet myönnetty.

 9. Nuo säkeet kontekstissaan:

  32. Tämän johdosta annoimme Israelin lapsille säädöksen, että kuka ikinä ottaa hengiltä ihmisen muutoin kuin verikostoksi tai pahuuden ehkäisemiseksi maassa, hän on kuin olisi tappanut kaikki ihmiset; ja ken ikinä pelastaa yhden hengen, hän on kuin olisi pelastanut kaikkien ihmisten hengen.Meidän lähettiläämme tulivat aikoinaan heidän luokseen selvin todistuksin (Jumalan yliherruudesta), mutta katso, senkin jälkeen monet ihmisistä tulivat irstaiksi maan päällä.

  33. Ainoa palkka niille, jotka sotivat Jumalaa ja Hänen lähettilästään vastaan sekä levittävät turmiota maassa, on että heidät tapetaan tai ristiinnaulitaan, tai heidän kätensä ja jalkansa hakataan poikki eri puolilta, ristiin, tai heidät karkoitetaan maasta. Sellainen on heidän häväistyksensä tässä elämässä, ja tulevassa heille on kauhea kuritus,

  34. lukuunottamatta niitä, jotka katuvat, ennenkuin te saatte heidät valtaansa. Sillä tietäkää, että Jumala on pitkämielinen, laupias.

  Eli tappaminen on väärin, ellei tapettava:
  – Vastusta islamia
  – Levitä turmiota (esim. homoseksuaalisuus, ateismi, jne.)

  Mutta mitäs sitä turhaan pikkujutuista mainitsemaan…

  1. …ja tietysti säkeen 32 mainitsemat
   – verikosto
   – pahuuden ehkäiseminen

   Ei tuolla nyt ihan vuoden pasifistiuskonnoksi mielestäni päästä.

  2. ”Kuka ikinä ottaa hengiltä ihmisen […] on kuin olisi tappanut kaikki ihmiset; ja ken ikinä pelastaa yhden hengen, hän on kuin olisi pelastanut kaikkien ihmisten hengen.”

   Tuo on lainattu juutalaisten Talmundista ja sen konteksti oli Kainin veljessurma. Eli kun Kain tappoi Abelin, niin samalla hän tappoi kaikki ne sukupolvet, jotka olisivat Abelista lähteneet, siispä surma olisi kuvainnollisesti sama kuin jos tappaisi koko ihmiskunnan. Valitettavasti Talmund ei ole Jumalan inspiroimaa tekstiä, vaan rabbien omia juttuja, joten Muhammed väitti Allahin kertoneen hänelle asioita, jotka tiedettiin ennestään olevan maallisia tarinoita.

   ”Ainoa palkka niille, jotka sotivat Jumalaa ja Hänen lähettilästään vastaan sekä levittävät turmiota maassa, on että heidät tapetaan tai …”

   Tämä tarkoittaa sitä, että sellaiset henkilöt, jotka vastustavat sharia-lakia muslimien hallitsemalla alueella, saadaan tappaa. Islam ei ole rauhan uskonto, vaan laajenemaan pyrkivät totalitaarinen poliittis-uskonnollinen ideologia.

 10. Ahmaddiyya muslimit taitavat oikeasti olla rauhaa rakastavia ja sen vuoksi heitä ei pidetä ”oikeina” muslimeina shiiojen ja sunnien toimesta. Lontoossa sunni puukotti ahmaddiyya kauppiaan kuoliaaksi, kun tämä kehtasi toivottaa asiakkaalleen hyvää joulua.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.