Sipilän hallitus kannattaa EU-rahoituksen sitomista jäsenmaiden sisäpolitiikkaan – PS:n Tavio: Erittäin huolestuttava suunta

0

17.05.2018

Sipilän hallitus kannattaa EU-rahoituksen sitomista jäsenmaiden sisäpolitiikkaan – PS:n Tavio: Erittäin huolestuttava suunta

 Komissio esittää unionin jäsenvaltioiden EU-rahoituksen saamisen edellytykseksi oikeusvaltioperiaatteen noudattamista EU:n jatkossa määrittelemällä tavalla.

 Pääministeri Juha Sipilän hallituksen (keskusta, kokoomus, siniset) kanta on komission ehdotukselle myönteinen. (Lähde: https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Liiteasiakirja/Documents/EDK-2018-AK-188661.pdf ks. sivu 3)

 Eduskunnan lakivaliokunnan jäsenen Ville Tavion (ps.) mielestä suunta on erittäin huono jäsenvaltioiden jäljellä olevan itsemääräämisoikeuden kannalta. Tavion mukaan tämä rahoitusmuutos käytännössä johtaa EU:n mielivaltaan, koska oikeusperiaatteiden soveltaminen on niin tulkinnanvaraista.

 Ehdotuksen taustalla on Tavion mielestä se, että Itä-Euroopassa on laajaa kansallismielisyyttä, josta ei pidetä Brysselissä.

 – EU tahtoo saada lisää valtaa Itä-Euroopan jäsenvaltioihin ja siksi se etsii uusia keinoja kiristää niitä tahtoonsa, Tavio moittii.

 – Tällä hetkellä Suomi on EU:n mallioppilas, eikä ole vaaraa jäsenmaksun menetyksellä uhkaamisesta, mutta tämä sitoo Suomeakin tulevaisuudessa EU:n valtaan, Tavio sanoo.

 – Brexitin jälkeen EU:n suunta näyttää olevan vahva liittovaltiokehitys, Tavio toteaa.

 Ville Tavio, kansanedustaja (ps.)

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Sipilän hallitus kannattaa EU-rahoituksen sitomista jäsenmaiden sisäpolitiikkaan – PS:n Tavio: Erittäin huolestuttava suunta

 1. Onko tämä lopultakaan niin huolestuttava suunta:
  mitä enemmän Bryssel alkaa sekaantua Unkarin, Tšekin, Slovakian ja Puolan kansalliseen itsemääräämisoikeuteen, sitä helpompi sikäläisten valtiomiesten on osoittaa kansalaisilleen EU:n tuhoisuus ja sitä myötä saada vaali vaalilta alati vahvempi kansan tuki kansallismieliselle järkipolitiikalleen.

  Ajan mittaan nämä maat toivon mukaan perustavat Visegrádin Unionin romuttuvan EU:n oheen olemaan sitä mitä EU:sta toivottiin, mutta saatiinkin Euroopan Neuvostoliitto joka yrittää alati raivokkaammin muuttua Eurabiaksi. Kun siihen liittyisivät vielä Baltian maat, se olisi tuossa naapurissa osoittamassa meille suomalaisillekin tietä parempaan tulevaisuuteen.

  1. Johan se E-kanikin sanoo ”menkää Eurooppaan, Eurooppa kuuluu teille!”

 2. Sorry off topic, mutta värähtääkö tutka? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005684393.html

  Termillä ’nälkäiset häiriköt’ aletaan jo hieman valkopesuohjelman käynnistystä..? Ihan niinkuin ’nälkäisyys’ olisi hyvä syy häiriköidä ja uhkailla.

  Kansallsmielisyyden täytyy levitä nopeammin kuin mitä kehitysmaalaisia saadaan rahdattua sisälle. EU:n kehitysmaarakastajat täytyy saada huitsin vittuun tuolta visioimasta ja saada kansallismieliset järkimiehet ja -naiset tilalle. Sen jälkeen rakennetaan oikein kunnollinen Eurooppa linnake, jonka muureilta kehitysmaalaiset toivotetaan ystävällisesti 180 astetta ympäri ja kotimatkalle.

  1. Tutka värähtää voimakkaasti.

   ”Kaksi 20–30-vuotiasta miestä alkoi uhkailla ravintolavaunun työntekijää saadakseen ruokaa ja juomaa ilmaiseksi torstai-iltapäivänä Oulusta Helsinkiin kulkeneessa IC-junassa. Kontiomäen kohdalla konduktööri puuttui tilanteeseen ja soitti hätäkeskukseen.”

   Tulevaisuudessa tällaista tapahtunee muuallakin. Ravintoloista saa ruokaa ilmaiseksi ja kaupoista tavaroita. Rahaa saa kadulla kulkijoilta. Punaisissa valoissa saa autoja. Naisiakin ja tyttöjä saa. Ei ikärajoituksia. Sen kuin ottaa ja käyttää. Ja jos haluaa huvitella, niin voi leikata kurkkuja auki.

   Sitten takaisin asiaan.

   Yhteiskuntien johtoon päätyy usein henkilöitä, jotka eivät välitä väestöstä. Surutta uhrataan ihmisiä hyökkäyssodissa. Surutta uhrataan ihmisiä, kun yhteiskuntia hallitaan ja viedään johdon haluamaan suuntaan. Valitettavasti ihminen muuttuu usein psykopaatin myötäelämiskyvyllä varustetuiksi hirviöksi päästyään valtaan.

   Sipilät, Orpot ja Soinit suhtautuvat kansalaisiin kuin karjaan, joka voidaan teurastaa tai vaihtaa toiseen karjaan.

   Toivottavasti Visegrad-maat muodostavat oman itsenäisten valtioiden talousalueen, joka osiensa olla omanlaisiaan ja säilyttää jopa kulttuurinsa.

 3. Johan tuo sipilän välitön nyökyttely jäsenmaksujen kasvattamiseen kuvaa sitä miten Suomi on EU:n tiukassa talutusnuorassa. Joka tuolla autistilla on lopullisesti viimeisetkin harvat aivosolut sammuneet tai sitten kyttää samanlaista rahakasta ja helppoa palkkiovirkaa kuin Suomen surkein pääministeri, kävelevä katastrofi katainen. Askelmerkit ovat samat ja sipilä mm. hyppäsi saksassa ottamassa ohjeita entiseltä kommunisti ja stasikätyri merkeliltä. Säälittävää touhua näiltä pyrkyreiltä joille Suomen hyvinvointi on sivuseikka, koska oma hillotolppa ja ura ajaa kaiken ohi. EU ajaa itä-euroopan maat venäjän syliin kiristystoimillaan, mutta juoppo juncker tätä ei napoleon kompleksin takia näe.

 4. Mitäs se Tavio kipuilee? Persut on EU-myönteinen eivätkä hae eroa EU:sta. Silloin pidetään mölyt mahassa ja ollaan samaa mieltä kuin isto pojat on.

  1. Persujen sivuilla on EU-vaaliohjelma 2014.
   https://www.perussuomalaiset.fi/eu-vaaliohjelma/

   Ymmärsin, että persut eivät ainakaan tuon ohjelman mukaan ole juuri nyt irroittamassa Suomea EU:sta. Mutta eroamistakaan ei tyrmätä.

   ”EU on poliittinen projekti ja siitä irtautuminen on sekin nähtävä mahdollisena vaihtoehtona, mikäli jatkossa unionin katsotaan aiheuttavan Suomelle enemmän haittaa kuin etua.”

   Omaa pohdintaa: EU:ta ei kannata kehittää ja useamman valtion tulisi erota siitä yhtäaikaa. EU:n tilalle tulee perustaa vapaakauppa-alue, joka kunnioittaa valtioiden itsemäärämisoikeutta ja oikeutta säilyttää omat kulttuurinsa. Uuden organisaation nimen tulee selkeästi poiketa EU:n nimestä. Päätoimipisteen ja uusien virastojen tulee olla muualla kuin Belgiassa tai Strassburgissa. Mahdolliset toimitilat eivät saa olla olleet EU:n käytössä. Toimihenkilöiltä tulee edellyttää, etteivät he ole olleet koskaan EU:n palkkalistoilla. Nyt tarvitaan täydellinen irtiotto vanhasta.

   Olisikohan tuon nimi suomeksi ”Euroopan yhteistyö- ja vapaakauppa-alue” eli ”European co-operation and free trade area, ECFA”. Organisaation työntekijät eivät olisi sijoitusmaansa verotuksesta vapautettuja. Palkat ja edut olisivat tavanomaiset.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.