Vihille väkisinmaaten – kulttuurieroista riittää apua moninaisiin tarpeisiin

0
black steel helmet near black and gray handle sword
Photo by Pixabay on Pexels.com

17.05.2018

Gazan terroristijärjestö Hamasin johtamien arabien ja koko Lähi-Idän ainoan demokraattisen valtion Israelin rajaväkivaltaisuuksia seuratessa osui maailmanuutisista silmiin myös myönteinen tapaus:

Kevään aikana Gazan alueella on poistettu perinteiseen islamiin kuuluva ”sovellutus (app?)” raiskaustapauksissa: kun vain menet naimisiin uhrisi kanssa, niin oikeusseuraamuksia ei ole eikä tule – eikä edes tyttöä kivitetä hengiltä (jos nyt sattui jo olemaan toisen oma).

Puuttumatta Israelin ja Gazan palestiinalaisten välienselvittelyyn, niin nostanpa kerrankin hattua tälle totalitääriselle ja sekä sanan- että ilmaisunvapauden kieltävälle Gazan alueen Hamas-hallinnolle: se on saanut poistetuksi perinteisen ”2 kärpästä 1 iskulla” lain raiskaustapauksissa – eli raiskaaja ei pääse enää kuin koira veräjästä ottamalla uhrin vaimokseen.

Tällaisen käytännön ei luulisi enää kuuluvan MIHINKÄÄN kulttuuriin, mutta näin se vain toimii edelleen useissa – aivan viime vuosiin saakka jopa useimmissa – arabimaissa. Tämä hyvin erikoinen länsimaisesta oikeuskäytännöstä poikkeava tapa on vuosisatoja vanha kulttuurikäytäntö, mikä on edelleenkin voimassa Irakissa, Libyassa, Syyriassa, Algeriassa, Bahrainissa ja Kuwaitissa. Sudanin islamilaisessa pohjoisosassa raiskausta ei edes pidetä rikoksena.

Egypti poisti käytännön ensimmäisenä arabimaana ”jo” 1999.  Suurta julkisuutta (world wide web ja some pelasivat) saanut 16-vuotiaan marokkolaistytön itsemurha ja lähes samanaikaisesti raiskatun 15-vuotiaan itsemurhayritys – tytöt eivät halunneet avioliiton satamaan raiskaajiensa kanssa – saivat Marokon kuninkaan poistamaan lain 2014. Tunisia, Jordania ja Libanon seurasivat Marokon lakiuudistusta ja poistivat niinikään tämän naista käsittämättömällä tavalla nöyryyttävän oikeuskäytännön pari vuotta sitten.

Ei liene edes syytä keskustella, ovatko juuri tämäntapaiset ”kulttuurierot” olleet osasyynä naisiin kohdistuvien seksuaalirikosten räjähdysmäiselle kasvulle. Pikemminkin olisi aloitettava keskustelu siitä, kuinka pitkälle kehittyneiden Euroopan maiden toleranssin (suvaitsevaisuuden?) pitää mennä ennenkuin asialle tosissaan tehdään jotakin? Missä ovat feministit ja #MeToo? Missä oikeusoppineet ja tarvittavat lainuudistukset (se 10-vuotiaan tapaus Suomessa)? Missä poliitikot (rajatarkastukset) oikeine päätöksineen?

Tuntuu kuin eläisimme kummallisessa kvasitodellisuudessa, missä ääriliberalistiset ja globalistiset aatteet määräävät täysin mistä saa keskustella ja etenkin mitä ei saa kritisoida pikkusormellakaan – ja tätä varten säädetään jopa lakeja rangaistuksineen (!) esimerkiksi vihapuheena ”väärien” asioiden ja ajatusten ilmaisemisesta.

 

Lähteet:

http://www.jurist.org/dateline/2017/05/Mais-Haddad-arab-world-laws-protect-the-rapist-not-the-victim.php

https://www.reuters.com/article/us-iraq-law-rape/will-iraq-be-next-to-abolish-controversial-marry-your-rapist-law-idUSKBN1H5318

 

Pieni jälkipuhe (faktaa, ei kvasitodellisuutta):
Tukholman Söderin sairaalan raiskauksen uhrien akuuttiosaston vastaanottotilasto viime vuodelta: yli 800 tapausta (eli lähes kolme tapausta joka ikinen päivä – ja sairaala kattaa vain osan suur-Tukholmaa).
Kaikkiaan Ruotsissa ilmoitettiin yli 7000 (!) raiskausta vuonna 2017 (poliisin viralliset tilastot) – eli parikymmentä pilattua elämää per päivä.

 

Advertisements

9 thoughts on “Vihille väkisinmaaten – kulttuurieroista riittää apua moninaisiin tarpeisiin

 1. Se on varmaan sitä Stubbin ihannoimaa ja kadehtimaa suurta RIKKAUTTA, josta ruotsalaiset saavat nauttia molemmin rinnoin.

 2. Suomessa nykyään pääsee naimisiin vaikka naapurin Tessu koiran kanssa,(keneltä se muka on pois jos rakastaa).
  Toista se oli ennen,kun vanhempani menivät nuorena naimisiin tarvittiin siihen Kekkosen lupa.

 3. Näinhän oikeasti köyhiä, rumia ja pienimunaisia muslimeita yllytetään raiskaamaan. Näin saat itsellesi vaimon! RAISKAA SE! Ihana, perinteikäs tapa joka oli käytössä jo luolamiehienkin aikaan. Olisipa meillä länsimaisilla rumilla miehillä yhtä paljon älliä päässä kuin näillä järjen jättiläisillä, ei tarvitsisi olla naisille mukava, vikitellä, kirjoitella runoja, ostella tavaroita tai viedä heitä matkoille. Turpaan vaan ja melaa väkisin mekkoon, sitten spermaa valuva itkevä morsian talutetaan alttarille. Koko kylä hurraa ja onnittelee!

  1. No eikö muslimien pitänyt olla niitä herrasmiehiä, jotka kantaa naisen kauppakassit, avaa naiselle oven ja kohtelevat naisia prinsessoina? Niinhän eräs puolituttu nainen on mulle väittänyt aina kun on palannut matkoilta ja suomalaiset miehet on juoppoja, kun taas arabimies osaa pitää hauskaa ilman viinaa. Sanoi välttävänsä suomalaista miestä ja ottaa aina muslimimiehen. Samaa kuulee muiltakin suomalaisnaisilta jotka ovat muslimien kanssa.

    1. Helvetin yksinkertainen ämmä, joka syyttä suomalaisia miehiä siitä kuinka hänen suomalaisxät paljastui juopoiksi tai mammanpojiksi joille piti leikkiä äitiä. Ei ole tehnyt töitä toisen asteen opintojen jälkeen lukuun ottamatta opiskeluaikoina vaan heti synnytti ensimmäisen lapsensa ja sen jälkeen lisää lapsia. Ja mies oli yllätys yllätys, muslimi! Pari tai kolme vuotta ehtivät olla yhdessä ja sitten tämä nainen tapaili suomalaisia miehiä. Huonojen kokemusten takia päätyi toisen muslimin kanssa yhteen ja tälle on lapsia. Aikamoinen kakarakatras sillä onkin. Pelkkä miehen epäitsenäinen tarvike, heti hypännyt eron jälkeen toisen miehen kainaloon kunnes mies paljastui viinamäenmieheksi tai mammanpojaksi, niin ei kun uutta etsimään. Ei vaan ole kertonut sitä miten on aina sitten käynyt näin ettei ole saanut suomalaisista miehistä muita kuin viinamäenmiehiä tai mammanpoikia vaan heti vika on suomalaisissa miehissä, ei itsessä! Nykyään muslimimiehensä kanssa tämä nainen olettaa että se taukki aina kantaa hänen kauppakassit, avaa oven ja ojentaa tälle käden noustessaan auton tai bussin penkiltä. Ja niinhän se tekeekin. Kauppakassit pitäisi kantaa jopa kotiovelle astikin. Tämä pahin hullaantuminen alkoi kun hänen asuinalueelleen tuli vastaanottokeskus ja kertoi kuinka nämä asukkaat ovat todellisia herrasmiehiä, kun tarjoutuivat kaupassa kantamaan hänen kauppakassit kotiovelle saakka ja he avaavat aina naiselle oven. Avaakohan tämä idiootti vieraillekin oven… Tämä samainen nainen rupee kuitenkin huutamaan neiti tai homo jos suomalainen mieskin ryhtyy liian herrasmiesmäiseksi.

 4. ”eli raiskaaja ei pääse enää kuin koira veräjästä ottamalla uhrin vaimokseen.”

  WINK WINK romantiikkaa ilmassa tytöt 😉

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.