Göteborgissa iso räjähdys yöllä

0

Kuvakaappaus 2018-05-18 08-34-44.png

18.05.2018

Göteborgissa tapahtui viime yönä räjähdys, joka rikkoi kerrostalon etuoven ja teki vaurioita rakenteisiin. Poliisi sai hälytyksen klo 23.20 aikaan.

Ilmoittajien mukaan oli tapahtunut voimakas räjähdys Kålltorpissa. Räjähdysääni kuului alueen yli ja useiden kilometrien päähän. Poliisi löysi räjähdyspaikan ja alue eristettiin tutkintaa varten ja haravoitiin pommikoirien avulla mahdollisten lisäräjähteiden varalta.

Poliisi ei tarkkaan toistaiseksi tiedä mikä räjähdyksen aiheutti. Sitäkään ei tiedetä kuka on teon takana, ketään ei ole toistaiseksi otettu kiinni epäiltynä. Poliisi tutkii onko jollakulla talon asukkaalla mahdollisesti olemassa ”uhkakuva”, ts. motiivia yritetään hakea sitä kautta.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Göteborgissa iso räjähdys yöllä

 1. Ehkä oli kyseessä suvakkien rakkauspommitus? Joka tapauksessa varmaankin vähintään parempi Andersonilainen väkivalta?

  En tiennyt lapsena että yllämainittuja asioita on olemassa, mutta viime vuosinsa saanut kultturellisti sivistyä vasemmiston opettamana. Nyt olen YLE:n opettamana tiedän että väkivalta ei olekkaan aina väärin – vaan motiivi ratkaisee. Samoin olen YLE:ltä oppinut että rikos ei ole aina rikos eikä väärin – vaan se riippuu uhrin ihonväristä ja ajoittain sukupuolestakin. Aivan mikä tahansa asia voi olla rikos jos kohteena on ei valkoinen heteromies. Samoin toisinpäin, eli käytännössä mikää ei ole rikos jos tekijä on ihonväriltään uhria vaaleampi.

  Lapsena tyhmästi luulin että kaikki ihmiset olisivat tasa-arvoisia, onneksi marxilainen YLE on opettanut minulle sittemmin totuuden.

  Olen oppinut että ihmisarvo ei ole automaatio vaan sitä mitataan neljällä päämittarilla, ikä, sukupuoli, ihonväri ja seksuaalinen suuntautuminen ja n.s. vähemmistö bonuksilla.

  Esim. YLE-Andersonilaisen uskontunnustuksen mukaan täydellinen epäihminen vailla ihmisoikeisia on esim. jos on valkoihoinen, keski-ikäinen, hetero, mies.
  Paras yli-ihminen samojen oppien mukaan taas on tummaihoinen, nuori, lesbolainen, nainen muutamilla vöhemmistöbonuksilla varustettuna. Myös jos keski-ikäinen, tumma-ihoinen mies valehtelee olevansa alle 18 vuotias saa hän yli-ihmisen statuksen n.s partavauva säännön perusteella.

  On se ihmeellinen ha hämmentävä maailma.

  1. Huops. on niin vaikeita nämä marxilaiset säännöt että lipsahti jo perisyntivirhe tuohon kommenttiini… löydä virhe ja ansaitse Stalinin kultainen ansiomerkki.

   Yhdessä kohdassa pitää vaaleampi tilalla olla sana tummempi.

   Kyllä asiat oli ennen selkeämpiä. Silloin kun kaikki olivat tasa-arvoisia ikään sukupuoleen ihonväriin tai muuhunkaan katsomatta. Marxilais-rasistiset tahot ovat tehneet maailmasta täysin sekopäisen.

   1. Nähdäkseni ajatusrikos on tässä:”Samoin toisinpäin, eli käytännössä mikää ei ole rikos jos tekijä on ihonväriltään uhria vaaleampi.” En mielestäni ansaitse Isä Aurinkoisen medaljonkia, mutta sinut täytyy valitettavasti ruoskia provokatiivisen vihanlietsonnan johdosta. Gulagissa tavataan!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.