Syyrialainen ihmissalakuljettajana ja Nusra-terroriryhmän rahoittajana

0

18.05.2018

Ruotsissa vuodesta 2012 perheineen asunut 45-vuotias syyrialaismies on tänään pidätetty Kööpenhaminan (Kastrup) lentokentällä ihmissalakuljetuksesta ja terrorin rahoituksesta epäiltynä.

Tanskan viranomaiset saivat vihjeen ihmissalakuljetuksesta ja terrorirahoituksesta Italian poliisilta. Mies on ollut jo vuosia kiikarissa ihmissalakuljetuksesta epäiltynä ja toimintaansa Finspångista (itäinen Götaland) käsin hoitanut syyrialainen on todennäköisesti aika ”iso kala” tässä verkostossa.

Hän on ”auttanut” maahanmiehiään hyvää maksua vastaan eri puolille Eurooppaa pakolaisina ja rahat ovat valuneet eri tileiltä Italiasta, Tanskasta, Saksasta ja Ruotsista pääsääntöisesti Nusrafrontenin tileille. Nusrafronten on verenhimoinen salafistinen jihadisti-järjestö (Al-Qaidan kumppani) toiminta-alueena lähinnä Syyria, missä järjestön teot vetävät moninpaikoin vertoja ISIS:in hirmuteoille.

Aivan pikkusummista ei ole kysymys, sillä esitutkinnassa on jo löydetty tilisiirtoja yli 20 miljoonan kruunun (SEK) edestä – eli puhutaan  monikulttuuririkkaudesta parin miljoonan euron edestä – ja suoraan punaisesta tuvasta Ruotsin kansankodista.

Vai kansojen kodista?

Advertisements

9 thoughts on “Syyrialainen ihmissalakuljettajana ja Nusra-terroriryhmän rahoittajana

 1. Oivoi, noita terrorirahoittajia on Ruotsi pullollaan. Siksi tavallinen kantiskin saa koko ajan kyselyjä pankissa vähäisistä roposistaan. Myös ihmissalakuljetuksessa on Ruotsissa pitkät perinteet. Tämä nyt vain sattui jäämään kiinni, useimmat eivät.

  1. Olen itse töissä eräässä yrityksessä jossa käsitellään rahaa.

   Koko ajan lisääntyy jatkuvaa vauhtia kaikenlainen valvonta, rajoitukset, säätely ja vastaava mikä kaatuu sitten yrityksen ja etenkin asiakkaiden riesaksi.

   Asiakkaat ihmettelevät miten muuten suhteellisen yksinkertaisesta rahan käsittelystä on tehty niin monimutkaista ja minkä ihmeen vuoksi pitää kysyä niin paljon ja varmistaa niin monta eri dokumenttia sun muuta ja miksi kaikki pitää tehdä niin hankalaksi.

   Tuo on se syy, nimenomaan tuo.

   Nyt kun Länsi-Euroopan maat ja Skandinaviakin on pulloillaan aitoja terroristeja ja kriminellejä kuten tämä tapaus niin ennen niin vapaat säännöt ja säätely on peruutettu ja nyt KAIKKI kärsivät senkin takia näistä tapauksista… Sitäkään vapautta eivät nämä maat tai näiden maiden asiakkaat saa koskaan enää takaisin.

   Mamutuksella on hintansa ja se ilmenee aivan jokaisessa osassa yhteiskuntaa ja aivan jokaisen meistä arjessa. Se pilaa monta hyvää asiaa aivan kaikilta mutta sitähän ei valtaosa kansasta vieläkään tunnu tajuavan.

   – Arvatkaa muuten mitä tulee tapahtumaan Suomen viisumivapaus sopimukselle Yhdysvaltojen kanssa aika pian?

   ”Suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin, kun vierailu kestää alle 90 päivää.”

   Luuletteko että tuo luksus tulee kestämään enää kovinkaan kauaa kun edelleen roskasakin määrä lisääntyy yhteiskunnassa ja maa muuttuu peruuttomattomasti etnisen rakenteensa vuoksi?

 2. Italialais-tanskalaista yhteistyötä, ruotsalaiset vasta ”uutreedaamassa” asiaa..

 3. Ruåtsi, samoin kuin Suomi, tullaan joskus muistamaan terroristeja piilottaneina ja terrorismia tukeneina maina.
  Saavutus sekin.

  1. Varmasti ainakin siinä kohtaa, jos pakolaiset keksivät käydä Pietarissa pommiturismia harjoittamassa. Puuttini onnellinen, kun emme kunniakansalaisiamme suostu luovuttamaan epäinhimillisiin vankilaoloihin. Valkorosvot terroristit saavat vielä maistaa omaa lääkettään?

 4. Unelma on tärkeämpi kuin muutama terroristi-ihmiskauppias! Tai nehän ovat saman asian kääntöpuolia, mutta kuitenkin. Jos itse haluat vaaleanpunaista hattaraa, saatko sitä ilmaiseksi? Niin, et saa, et.

 5. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201805172200951546_ul.shtml

  En varmaan erehdy, jos ajattelen, että kyseinen juttu saa PT-median lukijoiden veren kiehumaan. Saattaa saada itse Paavonkin kiehahtamaan?

  ”Siirtolaisia Trump on moittinut aiemminkin, mutta nyt kieli oli harvinaisen rajua.

  – Ette usko, miten pahoja nämä ihmiset ovat. He eivät ole ihmisiä, he ovat eläimiä, Trump sanoi.

  Tiettävästi Trump tarkoitti Mara Salvatruchaa, erittäin väkivaltaista huumejengiä, joka toimii pääasiassa Väli-Amerikassa ja Los Angelesissa. Mara Salvatruchasta tuli puhe, kun Trump keskusteli Kalifornian republikaanien kanssa rajaturvallisuudesta Valkoisessa talossa.

  Mara Salvatrucha ei varsinaisesti koostu meksikolaisista, mutta Trump syyttää Meksikoa siitä, että se päästää rikolliset Väli-Amerikan maista Meksikon läpi Yhdysvaltoihin.”

  Eli Mara Salvatrucha- porukka koostuu kunniakansalaisista ja heidän toimintatapojensa arvostelu on sietämätöntä.

  Ei ole helppoa Yhdysvalloissakaan. Huumeiden kyllästämä Väli-Amerikka on erittäin hankala naapurialue.

  Mutta aivan vastaavia jengejä voi muodostua Eurooppaankin, kunhan tarpeeksi nuoria mutta toimettomia miehiä rahdataan alueellemme. Nykykehitykseen liittyy paljon muuttujia, jotka voivat aiheuttaa täysin ennakoimattomia seurauksia.

  Tämän kehityksen arvostelu on kuitenkin rasismia ja hirveää ihmisvihaa. VOi vittu.

  1. https://www.imdb.com/title/tt0036823/
   Narrator: [commenting on the Japanese pilots]

   ”These little monkeys are fancy fliers.”

   Kyllä tästäkin saataisiin #japaneseww2pilotstoo kampanja pian pystyyn.

   Ja tätä nykyä saisi tuonkin selostajan nykykollegat linnatuomion ihmisvihasta ja rasismista, jos vihollissotilaita tuolla tavalla kävisi asiattomasti nimittelemään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.