Uusi Balkkanin reitti auki? Alkaako 2015 kaltainen invaasio uudestaan?

0

Kuvakaappaus 2018-05-18 09-00-19

18.05.2018

Turkista Kreikkaan tulevien tulijoiden määrä on taas selvässä nousussa. Tieto lienee mennyt lähtömaihin, että he ovat löytäneet nyt uuden reitin, ns, Uuden Balkkanin reitin Albanian ja Montenegron läpi Bosniaan.

Kreikkaan saapuu tällä hetkellä eri lähteiden mukaan satoja tulijoita päivässä, jotka jatkavat edelleen Albanian ja Montenegron läpi Bosniaan. Bosniaan taas saapuu 100-150 tulijaa päivittäin. Bosnian hallituksen mukaan Kreikan ja Bosnian välillä on matkaa ainakin 50 000 tulijaa.

Aiempi reitti meni Makedonian ja Serbian läpi Unkariin ja edelleen Pohjois-Eurooppaan, mutta Unkarin stoppi lopetti vanhan Balkkanin reitin kokonaan. Sen jälkeen myös Makedonia on sulkenut kokonaan Kreikan vastaisen rajansa.

Sarajevossa Bosniassa on tällä hetkellä alkanut syntymään isoja telttaleirejä, jonne tulijat kerääntyvät. Heidän tavoitteenaan on löytää reitti Kroatiaan, jolloin olisivat taas EU:n sisällä.

Unkari on aiemmin avustanut Kroatiaa raja-aidan ja -valvonnan kanssa ja luvannut tukea Kroatiaa. Mutta nyt tilanne on hieman toinen, sillä Kroatialla on pitkä raja Bosnian kanssa. Jos Kroatia romahtaa, seuraavana ovat Slovenia ja Itävalta. Itävalta sulki omia rajojaan 2015 loppuvuodesta piikkilangoin ja luultavasti tämä raja ei nytkään ole helpoin ylittää. Mutta koskaanhan ei tiedä mitä tuleman pitää ja asiat voivat saada nopeastikin käänteen jos tunkeilijat löytävät vuotavan reitin.

Kannattaa siis alkaa varautumaan, että uusi invaasio iskee, jos uusi Balkkanin reitti alkaa toimimaan,

Advertisements
,

26 thoughts on “Uusi Balkkanin reitti auki? Alkaako 2015 kaltainen invaasio uudestaan?

 1. Tuleehan se. Sitä puoltavat Suomestakin Katainen, Sipilä, Stubb, Rinne ja moni muu Soinia ja Halla-Ahoa unohtamatta.

  Pitää ymmärtää että vuoteen 2025 mennessä ~35% eurooppalaisista kuolee vanhuuttaan pois. EU haluaa että se tila pitää täyttää loisilla. Monet ihmiset eivät ymmärrä tätä asetelmaa, vaan yleisesti odotettaan suurten ikäluokkien ja sodanaikaisten ikäluokien perintöjä. ”Sitten kun…” on se ajattelumalli joka on Suomessakin yleisesti vallalla. Eikä ymmärretä että ”Sitten kun…” aika tulee, niin ympärillä on vain ulkomailta tulleita loisia vaatimassa hyvää elintasoa ja ilmaisia kuponkeja, itsensä miellyttämisestä puhumattakaan. Ja jos ei miellytä tarpeeksi niin talos+autot palaa kuten Ruotsissa. Kurkkuja viillellään auki ja perheet kokevat väkivaltaa.

  Tämä on se tilanne johon Suomalaisten tulisi herätä. Maamme väkiluku on virallisesti nyt 5.3 miljoonaa. Mutta paljonko siitä on suomalaisten osuus? Tällä tietoa mennään 4.7 miljoonassa. Ja seitsemän vuoden päästä, vuonna 2025, suomalaisia on se 3.9 – 4.1 miljoonaa. EU:n maahanmuuttopolitikan tarkoituksena on väkimäärämme pitää tuossa 5.3 miljonassa joka tarkoittaa että ulkomaalaisten osuus on noin 30%. Ja se johtaa muslimien radikalisoitumiseen. On lukuisia esimerkkejä siitä että kun niiden määrä ylittää 15%, tapahtuu radikalisoituminen ja kaduilla alkaa avoin sota.

  Herätkää, invaasio tulee. Ja ne ”sinkut” jotka viettävät ”hauskaa/kivaa elämää”, teidän kohtalonne tulee olemaan kamala. Teitä ei puolusta kukaan eikä puolestanne tasitele kukaan. Perhe on valtion ydin. Ja vain perheitä puolustetaan. Niitä puolustavat toiset perheet.

  1. Muuten olisi hyvää tekstiä, mutta vedit Halla-ahon mukaan ja lukusi on vedetty hatusta. Ettäkö 35% eurooppalaisista niin ikäloppuja että kuolee 7 vuoden aikana. Vaatisi uuden ruttoepidemian ja maailmanlaajuisen nälänhädän.

  2. Optimistinen arvio, että Suomen väkiluku pidetään eu:n toimesta 5,3:ssa miljoonassa. Kunhan invaasio pääsee kunnolla vauhtiin voidaan pilkku ottaa välistä pois. Siinä sitä sitten ihmetellään.

   1. AfD:n kansanedustaja Gottfried Curio pitämässään puheessa Saksan liittovaltion päivillä:

    ”EU:n maahanmuuttokomissaari haluaa hakea 70 miljoonaa maahanmuuttajaa Eurooppaan…”

    Eli eiköhän tämä ala olemaan tässä.

    Lähteet:

    https://www.welt.de/politik/deutschland/article176445198/Gottfried-Curio-AfD-Politiker-wirft-GroKo-Terroristen-Nachwuchsfoerderung-vor.html

    https://www.kansalainen.fi/afdn-parlamenttiedustaja-me-kutsuimme-pakolaisia-ja-saimme-sosiaalitukijarjestelmien-ryostoon-erikoistuneita-ammattilaisia/

    1. Ei peli ole vielä pelattu, mikäli kysytään Unkarilta, Tšekiltä, Slovakialta ja Puolalta. Itävaltalaiset ovat alustavasti ilmaisseet samanmielisyytensä ja Kroatiastakin kuuluu hyvää. – Viime aikoina on liikkunut ajatuksia ns. Intermarium-projektin elvyttämisestä, eli Itämereltä Mustalle merelle ulottuvan kansallisvaltioiden liittokunnan luomisesta EU:n vastapainoksi.
     Sehän saataisiin aikaan vähän terveemmälle pohjalle, kun neljä ensinmainittua maata muodostaisivat Visegrádin Unionin, johon Baltian maat, Itävalta ja Kroatia liittyisivät:
     siinä olisi Intermarium Itämereltä Välimerelle!

 2. Ne pitäisi laittaa heti Kreikassa vankilaan odottamaan palautusta. Laiton maahantulo on rikos. Mutta eipä niin kuitenkaan tule tapahtumaan, koska poliittisella johdolla pitkin Eurooppaa on himoja saada noita eläteiksi.

 3. Tämä oli tiedossa koko ajan,

  Asiasta saatiin varoitus jo aikaisemmin keväällä että kesäkuu 2018 alkaa uusi invaasio mikä jättää vanhat taakseen kokoluokkansa toimesta ja nyt kun kesäkuu lähestyy niin nyt virtaa jo väkeä kovaa tahtia. Uudesta invaasiosta tulee ehkä paljon suurempi kuin vuoden 2015 tapauksesta, ainakin näin on povattu mutta saa nyt nähdä mitä tapahuu kun Italiakin muuttui ”Nuivaksi” yhdessä Itävallan kanssa.

  Eurooppa tulee tuhoutumaan tai ainakin ajautumaan jonkinlaiseen sisällisodan kaltaiseen kriisiin jossain kohti. Sitä ennen toivon syvästi että Visegrad 4 maat sekä Baltia pistäisivät pystyyn oman klubinsa minne ei mamuttaja maita otettaisi mukaan ja jatkaisivat oman tonttinsa puolustamista. Epäilen että pian ainakin me pääsemme eroon EU:sta vaikka se alkuun tekeekin muutamaksi vuodeksi vaikeampaa elämästä, pitkällä tähtäimellä se on silti massiivinen helpotus.

  Tästä on saatu jo paljon viitteitä että tällaista klubia johtaisi sitten lempipoliitikkoni Viktor Orban, aiheesta lisää tässä artikkelissa:

  http://www.oikeamedia.com/o1-67400

  Itse olen suojassa siinä tapauksessa tulevassa Itäisen-Euroopan Imperiumissa asukkaana (Vähän kuin Itä-Rooma) 🙂 Joskus kannattaa varautua ennalta ja järjestellä asiansa sen mukaan elämässä.

  Ottakaa te muut noita matuja oikein kunnolla niin voin sitten katsella TV:stä miten alkaa palaa autot, kämpät ja menee elämät pilalle… Siinä saa luvan kärsiä nimenomaan kaikki ne ”Tolkun ihmiset” jotka eivät saaneet sitä turpaansa auki silloin kuin piti (Eli jo 2015) ja antoivat kaikessa periksi sekä suoranaisesti vainosivat totuudenpuhujia sekä ovat alistuneet kaikkeen mahdolliseen vihervassareiden, feministien, liberaali-globalistien ja muiden hörhöjen vaatimuksiin jo vuosikymmenen.

  ”Tolkun ihmiset” ovat sitä sakkia joka on kaikista pahinta, ihmisiä jotka vaikenivat huutavasta vääryydestä eivätkä liikuttaneet eväänsäkään asian korjaamiseksi mihinkään suuntaan missään asiassa ja osalla porukasta ei vain riitä se ÄO asioiden pitkäjänteiseen tarkasteluun ja kriittiseen arviointiin.

  Kaikille muille nuiville, etenkin PT-Mediaa lukeville (Täällä on fiksua sakkia) ja muille samanmielisille suosittelen alkaa tutkimaan mahdollisuuksia elää muualla missä ei vastaavanlaisia ”Invaasioita” tapahdu ja missä on EU:n mukaan ”äärioikeistolainen” johto maassa joka ei tuota roskasakkia päästä maihinsa (Visegrad 4). Tai sitten valitsee sellaisen maan missä paikallinen johto tekee näille tunkeutujille olot niin tukalaksi että nämä itse ymmärtävät heti saapumisensa jälkeen varata liput siihen Suomeen tai Ruotsiin menevään lauttaan ja LÄHTEÄ. (Baltia)

  On muuten katuturvallisuus ”hieman” eri tasoa (parempi) ja uutisissa kerrotaan suoraan rikoksentekijöiden etnisyys ja syntyperä. – Ihanan virkistävää!

  Vaihtoehtoista mediaa ei tarvita koska EU:lla on ongelmia paikallisen median kanssa, koska se kertoo asiat liian suoraan ja avoimesti eikä peittele kuten EU haluaisi. Siksi näitä maita kritisoidaankin miksi ”lehdistönvapaus ei toteudu”. Suoranaisen propagandan levittäminen on kiellettyä ja Unkarissa ainakin mamuttajat alkavat nyt pian joutumaan rikosoikeudelliseen vastuuseen teoistaan tai edes mamutuksen yrittämisestä.

  1. Invaasiota kesäkuulle 2018 lupaili vain yksi saksalainen maakuntapoliitikko ja MV toitotti sen totuutena jonka sinäkin uskoit. Ei tuollaisilla pikkupoliitikoilla ole mitään salaista tietoa.

   1. Ai tarkoitatko tätä artikkelia?

    https://www.kansalainen.fi/asiantuntija-kesakuussa-2018-alkaa-uusi-pakolaisaalto/

    ”Itävaltalainen entinen journalisti ja pitkän linjan poliitikko Kornelia Kirchweger ennustaa kesälle 2018 uutta massiivista pakolaisaaltoa. Austria Presse Agentur:n (APA), BBC:n ja CBS:n entinen toimittaja ja Itävallan kanslerivirastossa pitkään työtä tehnyt Kirchweger on pitkään ollut sisäpiirin uskottu.”

    Kansalinen.fi:llä ei ole mitään tekemistä MV:n kanssa. Jälkimmäinen on muuten suljettu eikä itseäni se kovinkaan paljoa sureta kun katsoo mille tasolle sekin vajosi lopulta.

    Alkuperäinen uutinen oli wochenblickissä ja tässä on tuostakin rouvasta lisää tietoa mikäli kiinnosta:

    https://at.linkedin.com/in/kirchweger-kornelia-baa6a629/en

    Eikä sinua luonnollisestikaan kiinnosta Macronin viimeaikaiset puheet ”Eurafricasta” mm. George Washingtonin yliopistolla Yhdysvalloissa, eikä EU:n kannanotot etenkin EU:n maahanmuutosta vastaavan kreikkalainen komissaari Dimitris Avramopoulosin suulla, eikä Juncerin ulostulot aiheesta jne.

    – Tehdään niin että antaa antaa nyt ajan näyttää kumpi oli oikeassa.

  2. Joo pari ..kolmekymppiselle on hyvä vaihtaa maisemaa, mutta paljon on ihmisiä jotka eivät pääse lähtemään naapurimaihin. Joko varallisuuden tai iän perusteella. Toivottavasti löytyy yhteishenkeä auttaamaan kotimaahan jääneitä jossain vaiheessa. t. 61 vuotias. 🙂

 4. Tyhmä, tyhmä Suomi! Teillä oli asiat niin hyvin kun matuja tuli vain typ 750 kpl vuodessa. Miksi ihmeessä lähditte mukaan maturalliin? Kohta istutte korvianne myöten pas***sa kuten Ruotsikin eikä paluuta ole muuta kuin uuden Aatun kautta.

 5. Kaikenlisäksi EU ja Ruotsin ulkoministeri etunenässä vit*****vat Trumpille minkä kerkiävät. Ei meillä ole varaa siihen teki USA mitä tahansa esim. Iranin ja Israelin suhteen.

 6. Väinö Tanner sanoi aikoinaan kun oli uhkana idästä tuleva invaasio: Pitää sitten jakaa pojille kovat piippuihin

  1. Väinö Tannerin aikainen Suomi ja se nuoren Suomen kova yhteishenki ja kaunis nationalistinen henki on kuollut jo ajat sitten ja on pelkkä surullisen kaunis muisto enää jäljellä siitä Suomesta mitä sen piti olla.

   Nyt pitää laittaa ne VOK:it valmiiksi ja varautua majoittamaan loputtomat määrät ihmisiä, samalla piää laittaa ne lentokenttien kiitoradat juhlakuntoon koska EU:n sisäisinä siirtoina tulee kohta Suomen afrikkalainen ja arabialainen tulevaisuus kovalla paineella Suomeen.

   Sotilassoittokunta ja punainen matto valmiiksi jotta tulijat ymmärtävät olevansa aitoja Kunniakansalaisia uudessa maassaan joilla korvataan kantasuomalaiset.

   Samalla ne intissä turhia taisteluharjoituksia tekevät asevelvolliset valmiuteen koska pian tarvitaan laukkujen kantajia, vessojen siivoojia ja Kunniakansalaisten palvelijoita kokonaisia divisioonia.

   Voivat sitten laulaa niiden mamujen p…skaa vessojen lattialta siivotessaan kontillaan ”Oi kaunis synnyinmaa..” oikein kuorossa.

   Kyllä se erikoiskoulutus tuollakin tapaa onnistuu ja tulee sitä oppia siinä nuorille asevelvollisille mikä on nokkimisjärjestys yhteiskunnassa.

   Lopuksi,

   – Ne pullat uuniin niin kuin OLISI JO!

 7. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201805162200946628_ul.shtml

  Tämä voisi olla hyvä paikka houkutella maahanmuuttajia paremmille palkoille…

  Jopa sukupolvia Yhdysvalloissa asuneet mustat ja vieläpä muslimitkin olisivat paljon parempaa maahanmuuttaja-ainesta kuin Lähi-idän ja Afrikan kouluttomaton ja ennen kaikkea ammattitaidoton väestö, joilla on pesunkestävä kehitysmaakulttuuritausta.

 8. Makedonian ja Kreikan raja tuskin on kiinni. Ulkoministeriön matkustustiedotteissa lukee tällaiset asiat (esim Armenian suljetuista rajoista lukee vastaavassa tiedotteessa) eikä Makedonian tiedotteessa ole tällaista mainintaa.

  Itävallan ja Slovenian välisissä junissa ei henkilökohtaisen matkustamisen perusteella ole mitään Schengen-alueelle kuulumatonta tarkastamista, eikä rajakaupungeissa ollut havaittavissa mitään valtavia telttaleirejä, joita vaihtoehtouutisten ja blogien perusteella olisi pitänyt olla.

  Jos nuo jutussa esitetyt faktat eivät pidä paikkaansa, herää kysymys, pitävätkö muutkaan? Onko PT-media jälleen kerran kirjoittanut keksittyjä juttuja pelotellakseem?

 9. Ruotsi, Norja ja Tanska ovat tiukanteneet rajavalvontaa eli käytännössä laittaneet rajat kiinni asiattomilta. Hölmölän rajat auki joka suuntaan koska Sipilä, Orpo, Mykkänen ja muut typerykset. Yleensä suomalaiset päättäjät apinoi kaiken sen mitä muut pohjoismaat tekevät. Etenkin Ruotsi. Paitsi nyt kun tekevät kerrankin sen ainoan oikean ratkaisun ja suorastaan elintärkeää tehdä perässä. Uskomatonta. Länsirajalla toivotaan toivotaan että Ruotsi hoitaa ja idässsä toivotaan toivotaan että Venäjä hoitaa. Eli ollaan täysin muiden armoilla. Järkyttävää politiikkaa. Evoluutiolla on tapana pyyhkiä tällaiset hölmöläiset huisin vittuun ja muuta ei kyllä ole näköpiirissä.

 10. Ebolan kaltainen tappava ja vailla parannuskeinoa oleva tauti saapuu noiden mukana jossain vaiheessa Eurooppaan. Sitten Eurooppa on todella kusessa, tosi itse ehkä vain hymähdän.

 11. menkää joku kertoon niille,että suomessa on paha ebola epidemia,että suomi on vaarallinen maa ei kannata mennä.lisäksi sipilän taloon ei mahdu enää yli 40000ihmistä.

 12. Uganda ja Kongo ovat kaiken maailman tautien inkubaattorimaita (sanottiin dokumenttifilmissä); sanoo:

  Ruotsi on ottanut ainakin Ugandasta kiintiöpakolaisia ja se on Kongon naapurimaa (kaivappas Paavo se ”Rouva Afrikaano ja valokatkaisin”- video esille!). Kongossa on nyt Ebola taas leviämässä mutta aikaisemmin se levisi maasaudulla ja saatiin toppuutettua. Nyt se on levinnyt miljoonakaupunkiin. On vain ajan kysymys koska joku taudinsaanut tuo sen meille meidän lämpimään kesäämme.

 13. Annan muslimilapsien(lue äijien ikähaarukka 20-50) käyttöön taloni ja vaimoni sekä kesämökkini ja veneeni.

 14. Olisikin kyse vain tietämättömyydestä/hölmöläisyydestä, mutta käynnissä on täysin tahallinen kansallisvaltioiden hävittämisoperaatio, mikä toteutetaan pakkovelkaannuttamisella ja massiivisella maahanmuutolla. Konkurssikypsät matujen kanssa kusessa olevat valtiot voidaankin sitten myöhemmin pakkolunastaa osaksi fasistista Uutta Neuvostoliittoa eli Euroopan Liittovaltiota. EU tappaa hitaasti, mutta varmasti. Tarvitaan ”Fixit” sekä tämän myötä rahanluontioikeus yksityispankeilta takaisin valtiolle ja irtisanoutuminen Macronin ja muiden pettureiden saatanallisesta EU-Africa -projektista.

  Muistan lukeneeni vuonna 2005 jostain kirjasta, että ennen pitkää tulee alkamaan ennennäkemätön ”pakolais”vyörytys Eurooppaan. Siihen aikaan tuollaisten ”salaliittoteorioiden” lukeminen oli minulle enemmänkin viihdettä. Mutta jostain syystä moneen vuoteen ei ole enää naurattanut ollenkaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.