Malmössä paukutettiin gangsteri hengiltä

0

19.05.2018

Malmössä on menossa taas gangsterisota. Poliisi sai hälytyksen kloi 16.00 aikaan kun soittajien mukaan Kroksbäckin ongelma-alueella kerrottiin harrastetun ammuntahommia.

Poliisi saapui paikalle ja Sörbäcksgatanilta löydettiinkin auto, jonka ikkunat oli ammuttu palasiksi ja kuskinpaikalla istui hengetön mies. Mies vietiin sairaalaan, mutta henki oli jo paennut.

Poliisi eristi ison alueen auton ympäriltä ja aluetta haravoitiin koirin avulla ja hylsyjä yritettiin etsiä. Poliisi käytti jopa sellaisia keinoja, että se pysäytti kolme paikallisbussia ja matkustajia käytiin läpi.

Iltaan mennessä poliisi ei ollut ottanut ketään kiinni teosta. Asiaa tutkitaan murhana.

Kroksbäck kuuluu Malmön pahimpiin alueisiin Rosengårdin ja Sevedin lisäksi. Rosengård on kuuluisin ja isoin, mutta Kroksbäckissä varsinkin ammuskelua on harrastettu pitkään ja huolellisesti.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Malmössä paukutettiin gangsteri hengiltä

  1. Malmön ganstat alkavat edistyä:
    tulevat ampumaan istuvaa miestä käsivarrenmitalta sen sijaan, että roiskisivat luoteja ohi parin, kolmen metrinkin päästä sekä käyttävät revolveria, niin ei jää hylsyjä keräiltäviksi?

  2. Ruotsin valtion oikeus oli juuri vapauttanut syytetyt joten kansalaiset itse toteuttivat oman oikeuden päätöksen.

  3. No niin, vihdoin tuloksellista toimintaa. Nyt on yksi poissa joka takaa sen että ammuskelu jatkuu entistä kohdistetumpana, puolin ja toisin. KUmpa jossain vaiheessa saisivat muutaman sata hengiltä kerralla. Siinä sitä rauha palaisi maahan.

  4. Hesari uutisoi viikonloppuna isosti jostain ruotsalaiskirjailijasta, joka on kirjoittanut dystopian siitä, miten ruotsalaisyhteiskunta alkaa sortamaan muslimeita – merkkejä on jo kuulemma. Ruotsalaiset tullevat väkisin syöttämään muslimeille sianlihaa. Kirjalija on toki palkittu ja ylistetty, koska näin päin esitettynä asia on suurta näkemistä, yhteiskunnan ymmärtämistä. Toisin päin se olisi tietysti sortoa ja uuninluukkujen pauketta.

  5. Hienoja uutisia ja lyö kirkkaasti nuo valtamedioiden vouhkaamiset englannin kruunupäiden bileistä veronmaksajien kustannuksella. Toivotaan että jakoa seuraa kunhan saavat rivit järjestykseen ja kostotoimenpiteet alkavat. Varokaahan sivulliset, tiedossa luoteja, pommeja ja läjäpäin uusruotsalaisten ruuumita.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.